Ama durumu biliyorlar aslında nasıl istediğimi biliyorlar ...aslında dediginizdede haklisiniz ama bunuda yaşadım istediğim zamanlardada suistimal ettiler hep daha fazlası dediler
Ama durumu biliyorlar aslında nasıl istediğimi biliyorlar ...aslında dediginizdede haklisiniz ama bunuda yaşadım istediğim zamanlardada suistimal ettiler hep daha fazlası dediler
aynen davetsiz gelen misafir her şeye hazırlıklı olmalı değil mi.
Bir kere yapmıştım. Gerçi hastaydım
Durumu biliyorlar derken anlattın mı
Onlar gelince girip yattığım zamanlarda oldu ama bu defada kendimi kotu hissediyorum çünkü saygısızlık yapmayı hic sevmem aslında ama zorluyorlar ..servisten inince halim yok desemde bu defa araba ile almaya çalışıyorlar yeterki gideyim . Orda söylersem yorgunum diye bu defada yat uzan yatak acayim felan basliyorlarr hemen
Anlattım tabi bi ara havale geçirdim bu durumdan açık açık söyledim
benim evime davetsiz misafir gelmişse, zaten çalışıyorum akşam eve gelip yemek falan yetiştiremem.
ya bir makarna yaparım ya da dışarıdan söylerim.
özellikle oğlumla ilgili bir planım varsa asla iptal etmem, ertelemem.
havale geçirdim derken?
nasıl yani, sinir krizi gibi bir şey mi oldu?
aslında kötü niyetli değiller de işte biraz anlayışsızlar sanırım.
bilemedim iyi niyetli kişileri de kırmak hoş değil, ama bir şekilde kendinizi ifade etmeniz gerekiyor.
ama yazık size. çalışıp akşam da haftasonu da istediğini yapamazsa insan soğur iyicene hayattan.
Aynen ..nerdeyse Allah korusun ayrılma aşamasına geliyoduk
hımm o zaman iyi niyet olayı rafa kalkmış anladığım kadarıyla, şu an inatlaşma aşamasındasınız.
bu da sizi daha fazla strese sokuyor.
eşiniz hiç bir şekilde sizden taraf değil.
bu koşullar altında kendim ne yapardım onu yazacağım, size faydam olur mu bilemiyorum:
bence bu koşullarda eş ile de arayı soğutmak gerekir. tamamen kişisel planlar yapılır.
----ben bu akşam avm ye gidicem, kendime xxx almam gerek, yemeği de orada yer gelirim, sen annenlere gidersin artık.
--- ben bu haftasonu arkadaşlarımla görüşücem, haberin olsun canımın içi
--- ben bu akşam bir şey yemeyeceğim canım, sana istersen yapayım bir şey, kendime kek yapıcam canım çekti.
--- yeni bir tiyatro oyunu gelmiş, kaçırmak istemiyorumi bilet alıcam bugüni sen de gelecek misin, ona göre.
--- eve puzzle aldım canımın içi, ama sadece ben yapıcam, dokunup bozmazsan sevinirim, kimse de dokunmasın sakın (deyip yemek masasının üstünde bırakmak tüm parçaları ile birlikte)
....
ay düşündüm de eğlenceli bile olabilir, biraz stresini atabilirsen
Anlayışsız bir aileymiş.iyi niyet olsa bile biraz düşünmeleri lazım, artık bunlarda aile belki bizim dışımızda gidecek başka yerleri de vardır demeliler.Bence kv konuş bu durumu "Anne eşimle özel vakit geçiremiyorum hani sizde bu yollardan geçtiniz anlarsınız".hem bence eşinizi alın alışveriş merkezlerine sinemalara ne bileyim başka başka yerlere gidin,sık sıkta yemeğe çıkın başbaşa tabi kv de değil
Sen de esını evde kalacak işlere bağla..basbasa kalmaya alıştırgıtmek ıstemez o zaman. sorunrılmıs da otomatık olarark cozullms olur. sen de elını suya sabuna degdırmeden sıyrılmış olursun
haklisinn
Seksi bişeyler al ( bayansepeti diye sıte var bak orda hos seyler var). Bi kere alıştır sonrası kolay
Erkekler basit organızmalar bence. Seks para futbol maçbu kadarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?