Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah tatlım..yüzünde kalbin gibi tertemiz maşallah edancım...seni tanıdık bir arkadaşıma çok benzettim ya...inanılmaz...

sağol canım çok tşk ederim allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşalla arkadaşın nerde oturuyo canım

sağol canım çok tşk ederim allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşalla arkadaşın nerde oturuyo canım

amin bitanem..Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah edancım...arkadaşım kayseriliydi...tip olarak çok benziyorsun..ama o senden büyüktür...

edancım fotolarını kaldır tatlım..yasak ceza alabilirsin...

kızlar geçen gün diğer topikte arakadaş nişan rasmini koymuştu bende alıntı yaptım ve yorum yazdım :26::26::26:kız bana sil mesajı demiş ama olacak yaaaaaaaaaaaa yeğencik pc almıştı görmemiştim akşam bir açtım ki kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sil fotoyu diyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrtabi süryi aşmışım silemiyorumm :26::26: ya arkadaşa bir mahçup oldum kız öncesindede söylemiş ekliyeyim ama fotoyu silin sonra diye :26::26: uzmana mesaj attım birde kk nosu vardı aradım dedim ne olur yardım edin kaldıralım bu fotoyu aslında yasakmış mesaj silmek ama sağolsunlar silidiler

maonyacım tatlım mesaj 10 dk ya takıldı..birazdanda çıkacam burdan yazayım dedim..tüm dualarım seninle canım benim...Rabbim sendende razı olsun...Allahım isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallah canlarım..sizde benden ve kızımdan duanızı esirgemeyin teyzeleri...çok öpüyorum canım benim.inşallah hayırlı haberini alırız canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…