Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece

ececim iyi akşamlar tatlım ben çıkıyorum...çok öptüm seni canım...

kızlar buna bir bakın http

Son düzenleme:
" mevla sana dert verdi diye kederlenme,sığın derdi sana verene...bir 'of'bile deme...derdi veren derman vermez mi sanırsın,neden anlamsız bir telaştasın...yoksa sen mucizelere inanmaz mısın... "

esas ben de özledimmmm bi keremmmmmmmm

tatlım nasılsın? yok muydun? :26::26: nerelerdeydin? :26::26: keyfin nasıl bal çöreğim??

kuzu ne sormuşsun ama
balım görümceme gittik c.tesi günü bize göre aynı gün döncektik ama görümcem bırakmadı hafta sonunu orda geçirdik pc de yok orda nasıl olsa bikaç saat oturup döncez diye haber vermedim size keşke söleseydimben iyiyim kuzu sen nasılsın bende özledim çiçeğim gel sarılak senin misafirlerde gitmiş artık önümüzde engel kalmadı

evek araya zaman girdi, sorular birikti tabe..hehe...iyi olmana sevindim canım... sarılak hasret giderek....

iyi olmus, bi degisiklik olmustur sanada... evek sonunda eski düzene döndük yanim...

canım bahar, hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve boooooooooollllllll bebişli olur insallah.... ins. bu topikten cok cok hamile haberleri alırız... inş. Rabbim bize de bagislar evladlarımızı.. (amin) içimden geldi birden...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…