evek araya zaman girdi, sorular birikti tabe..hehe...iyi olmana sevindim canım... sarılak hasret giderek....
iyi olmus, bi degisiklik olmustur sanada... evek sonunda eski düzene döndük yanim...
canım bahar, hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve boooooooooollllllll bebişli olur insallah.... ins. bu topikten cok cok hamile haberleri alırız... inş. Rabbim bize de bagislar evladlarımı.. (amin) içimden geldi birden...
evet kuzu ben çağırdımnasılsın canımmmmmmmmm hepinizi çooooooook özledimmmmmm
balım ne güzel demişsin yürekten amininş. Rabbimin bi işaretidir o içine bu isteği koymuştur
cnmmm sen benide geçtinn gezme konusundaaaiyiyim şekerr bunalım takılıyrmmm
canımm...... ay bir aşk geldi içime
tatlım cok sarılıyorum sana.... insallah tatlım....
hatun kişi... nerelerdesin?:26::26::26:
hmmm... cadı, tüp yaptırdı mı? öyleyse nasıl? merak ettim tatlı cadı hatun seni
balım sen nasılsın neler yapıyosun misafirleride yolladın çok yorulmuşsundur deme tatlım
birass öyle oldu tatlım ya, anca kendime geliyorum, ondan haftasonu hiç giremedim bile buraya...
hani sana tüp düsünüyorum demistim ya... o iste kaldı yaz sonuna.. artık hayırlısı... ne yapsam bilemiyorum.. biraktım gitti... tuhaf bi kabullenmislik geldi ama içime... bazen biz ne kadar zorlasakta olmayınca olmuyo,,,, vardır bir hayır diyorus tabii ki....
assağı-yukarı durumlar böyle tatlım... sen nasılsın?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadeeeeeeeeeeeeee dökülün bekem topiğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
balım hakkında hayırlısı olsun inş. tüpe gerek kalmadan gelir bebişinneden ertelendi :26:kuzu bende senin gibi aynen bi kabullenmek geldi banada adetimin 3. günü bugün hormonlarıma bakılcaktı ona bile gitmedim sanki umursamaz oldum gibi bende anlamıyorum ya yorgunluk yada artık peşini bıraktım kaç gündür ateşimi bile ölçmüyom
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadeeeeeeeeeeeeee dökülün bekem topiğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amaninnnnnnnnn 3 2 misafirlere yeniliyozyetişin kıjlarrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
hg yeterimmmmmmmmmmmmmnasılsın kuzu hadi sarılak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?