Sabırla Bebeğini Bekleyenler

balım ne güzel demişsin yürekten amin inş. Rabbimin bi işaretidir o içine bu isteği koymuştur

hatun kişi... nerelerdesin?:26::26::26:

hmmm... cadı, tüp yaptırdı mı? öyleyse nasıl? merak ettim tatlı cadı hatun seni

hatun kişi... nerelerdesin?:26::26::26:

hmmm... cadı, tüp yaptırdı mı? öyleyse nasıl? merak ettim tatlı cadı hatun seni

sarammmmmmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim cadımın yardımcısı olsun inş. bu sefer bebişi ona sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz/COLOR]

balım sen nasılsın neler yapıyosun misafirleride yolladın çok yorulmuşsundur deme tatlım

birass öyle oldu tatlım ya, anca kendime geliyorum, ondan haftasonu hiç giremedim bile buraya...

hani sana tüp düsünüyorum demistim ya... o iste kaldı yaz sonuna.. artık hayırlısı... ne yapsam bilemiyorum.. biraktım gitti... tuhaf bi kabullenmislik geldi ama içime... bazen biz ne kadar zorlasakta olmayınca olmuyo,,,, vardır bir hayır diyorus tabii ki....

assağı-yukarı durumlar böyle tatlım... sen nasılsın?

balım hakkında hayırlısı olsun inş. tüpe gerek kalmadan gelir bebişinneden ertelendi :26:kuzu bende senin gibi aynen bi kabullenmek geldi banada adetimin 3. günü bugün hormonlarıma bakılcaktı ona bile gitmedim sanki umursamaz oldum gibi bende anlamıyorum ya yorgunluk yada artık peşini bıraktım kaç gündür ateşimi bile ölçmüyom

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadeeeeeeeeeeeeee dökülün bekem topiğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tatlım, tavsiye edilen bi doktora gittim oda, yapılmayan bir yere geciyomus, orda da yaz sonu baslicakmis.. burada tanıdıgim baska doktor yok ondan kaldi, anca istanbula gitmem gerekiyor yaptırmak icin...
gecen adet 3. günü bende trioid dahil herseye tekrar baktırdım Allah bin sükür hersey cok normal cikti......... en sonunda rahim filmini cektirdim (anam ağladı yani) şükür onda da bisey yok açık tüpler, myom yok.... esimin spermi var ve gayet iyi cok sükür...

ama gel gör ki olmayınca olmuyor....... bu doktor genede bambaska bisey de olabilir dedi...
bide asilama sansı % 8 imiş
tüp bebek te şans %40-45 arası imiş bunları öğrendim... ben oranlar daha yüksek biliyodum... değilmiş... hakkımızda hayırlısı artık...

kıslarr ben geldimmmm zelalcimm hoş geldin canımmm özlettin kemndini bi temizlik dedinn piyasadan kayboldun kısss şükür kavuşturanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…