Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıslarrr kardeşimle görüşüyordum nette sizi takip edemedim ama maşşallah döktürmüşünüz yineee ya leylacım ciger nednen yasak bide bütün ciger çeşitleirmiii ben tavuk cigerini çok seviyodumm ve3 devamlı yedigim bişi di yemeyim bariiiii off offf herşeyy yasakkk deseneee kıslarr benim kısın okul saati geldi çıkıyom bennnn onu hazırlamam gerekiyoooo kendinize iyi bakınnnnnn öptümmmmmm

ben zaten çocukluğumdan beri yemem ciğer dalak böbrek yürek paça işkembe hiç sevmem..o yüzden yasak olması sevindirici kendi adıma...

leyloşum bende yemicem artık bende ciğer yiyodum çok sağol balım Rabbim busemizi sana bağışlasın vatana millete devlete hayırlı bi evlat olsun inş. bende artık ciğeride yemicem çiçeğim

görüşürüz kuzu öpt.byyyy

evet tatlım bütün ciğer çeşitleri yasak...
leyloşum bende yemicem artık bende ciğer yiyodum çok sağol balım Rabbim busemizi sana bağışlasın vatana millete devlete hayırlı bi evlat olsun inş. bende artık ciğeride yemicem çiçeğim

kızlar hamile kalana kadar yiyin hamile kalınca yasak...adetin bittiği ilk hafta yiyin sonra yemeyin..hamileyken kesinlikle yasak...

selam güzeller... neler de konuşmuşsunuz........
kuzu bu kızlar çok çeneli hep onlar konuştu

evet tatlım bütün ciğer çeşitleri yasak...

kızlar hamile kalana kadar yiyin hamile kalınca yasak...adetin bittiği ilk hafta yiyin sonra yemeyin..hamileyken kesinlikle yasak...

leyloşum ben zaten rahat rahat takılabilirim o zaman

ah canım,kıyamam yaaaaa,ama diyeti bırakıncada birden saldır ma he,vucut şaşırmasın sonra.

tamam hadi yaaaaaaa kıyamadım size görünüyorum artıkkk

kuzu bu kızlar çok çeneli hep onlar konuştu

leyloşum ben zaten rahat rahat takılabilirim o zaman
takıl canım...keyfine bak zeloşum...
hehehehehhhh tembel leyloş
bugün çok tembelim valla...
ah canım,kıyamam yaaaaa,ama diyeti bırakıncada birden saldır ma he,vucut şaşırmasın sonra.
evet canım birdende saldırılmaz doğru söylüyorsun..ölçülü yerim bende...
ben bilmemm kurunun yanında yaşda yanar
bana acımıyorsan karnımdakine acı yeteyyyyyyy teyzesi...

hb daha yeni geldim..uyandığım gibi size koştum.........

hb nasılsın bebişimiz nasılyaramazlık yapmıyo değilmi..........iyi yapıyosun canım yorma busemizi.......
saol tatlım iyiyiz çok şükür..bebişte iyi prenses teyzesi...arada yaramazlık yapıyor..sabah bir tekme salladı yatakta nasıl kalktığımı bilemedim...güçlü olacak inşallah...
tamam hadi yaaaaaaa kıyamadım size görünüyorum artıkkk

ha şöyleeeeeeee...gül cemalini görek ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…