Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben bir wc ye gideyim sonrada yemeğe çıkacam..görüşmek üzere öğleden sonra...hepinizi çok öpüyorum..bol muhabbetler şekerler...

yirim men o bıdıkıııı canım yaaaaaa tamam hadiiii ben size kıyabilirimiyim hiç

hadi git afiyet olsun canımmm

Son düzenleme:
hb daha yeni geldim..uyandığım gibi size koştum.........

hb nasılsın bebişimiz nasılyaramazlık yapmıyo değilmi..........iyi yapıyosun canım yorma busemizi.......

tamam hadi yaaaaaaa kıyamadım size görünüyorum artıkkk

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom

derya cım önce bi selam verseydin keşke.
bide hamile olduğundan beri hiç uğramıyosunun buraya,açıkcası ben kırılıyorum böyle durumlarda,hamile olana kadar insanlar dertlerini anlatıyo,sonra hamile olunca vınnnnnn

öyle uyukluyom ki 1 haftadır,nete bile giremiyom doğru dürüst,hem işte uyuyom,hem evde ama yetmiyo,kusura bakma canım:79::79:

öyle uyukluyom ki 1 haftadır,nete bile giremiyom doğru dürüst,hem işte uyuyom,hem evde ama yetmiyo,kusura bakma canım:79::79:

ama ben başka topiclerde yazdığını gördüm canım.
neyse ben kırgınlığımı dile getirdim,bunu sadece sen yapmıyosun,çoğu üye hamile olana kadar bebek bekleyenler topiclerinde,sonra uğramıyolar,galiba nazar değdircez diye korkuyolar bu da beni çok üzüyo.

nazarla ne alakası var canım,arada bi bakıyom,yazılanları okuyom,ortak nokta gördüğüm bi yazı olursa cevap yazıyom,onun dışında cevap yazmıyom,hem şu da var,sürekli girip te bugün şöyle oldu bugün böyle oldu deyip te sürekli kendinden bahseden biri insanların sinirlerini bozar,Allah olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu,ben sürekli kendimden bahsedip te hasretle bekleyenlere nispet yapar gibi hava atmam,çünkü ben de yaşadım bu süreci,sen yanlış anlamışsın beni tamamen canım

nasılsın canımmmmm nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrr

evet canım normalmiş,zaten severdim uykuyu,şahtım şahmaran oldum

kardeşimden biliyorum kakıyordu sabah sabh bu ne soğan kokusu diye söyleniyordu
oysa insanlar akşam yemeği yapıyorlardı o soğanlaaa
canım sakıncası yoksa uyu ne olcakkk

kızlar ben çıkıyorum yemek yapacağım

benim arkadasimda aynı senin gibiydi, dogumla gitti onunda, ama detay bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…