doktoruna sorsan daha net cevap alırsın deryacım..açıkçası hiç böyle bir durumla karşılaşmadık yani...bilemiyorum..ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom
nazarla ne alakası var canım,arada bi bakıyom,yazılanları okuyom,ortak nokta gördüğüm bi yazı olursa cevap yazıyom,onun dışında cevap yazmıyom,hem şu da var,sürekli girip te bugün şöyle oldu bugün böyle oldu deyip te sürekli kendinden bahseden biri insanların sinirlerini bozar,Allah olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu,ben sürekli kendimden bahsedip te hasretle bekleyenlere nispet yapar gibi hava atmam,çünkü ben de yaşadım bu süreci,sen yanlış anlamışsın beni tamamen canım
deryam.. merhaba, ben zeynep.... yeni hamilesin galiba, tebrik ederim canım, Allah kucağına aldırsın inş.
leylacım merhaba yemek yedinizmi bende yedim ne güzel bugün gidip ciğer alacaktım ama gözüm korktu içinde bulunan a vitamini plasentaya geçerek bebeğe zarar veriyomuş şimdilik erteledim hastalanırsam o zaman alacam
doktoruna sorsan daha net cevap alırsın deryacım..açıkçası hiç böyle bir durumla karşılaşmadık yani...bilemiyorum..
canım topice her giren nispet yapmayamı giriyor...ayrıca bende gördüm senin başka topiclerde yazdığını ama buraya girip bir selam bile vermediğini...bu konuda kardelene katılıyorum canım..kusura bakma...üstte yazdıkları açıkçası beni üzdü...ben hergün giriyorum bu topice yani şimdi hava atmaya yada nispet yapmayamı giriyorum yani...çok üzüldüm çok yazdıklarına...senden beklemezdim..aşkolsun yani...
doktoruna sorsan daha net cevap alırsın deryacım..açıkçası hiç böyle bir durumla karşılaşmadık yani...bilemiyorum..
canım topice her giren nispet yapmayamı giriyor...ayrıca bende gördüm senin başka topiclerde yazdığını ama buraya girip bir selam bile vermediğini...bu konuda kardelene katılıyorum canım..kusura bakma...üstte yazdıkları açıkçası beni üzdü...ben hergün giriyorum bu topice yani şimdi hava atmaya yada nispet yapmayamı giriyorum yani...çok üzüldüm çok yazdıklarına...senden beklemezdim..aşkolsun yani...
evet canım bende yedim geldim...sakın sakatat yeme..hastalanınca yersin tatlım..inşallah hastalanmassında yerine bebiş gelir...
ben geldim.....
bugün bii sürü is hallettim sabahtan... sonra yemek yedim, geldim...lay la layyyy...:92::92::92::92::92:
sizler neler yaptınız güzel hatunlar...?
saram geçmis olsun tatlım, belin ağriyo mu hala???
kızlar bu sayfaya bi göz atın faydanıza olur diye düşündüm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/137126-dusuge-yol-acam-yiyecekler.html
hoşgeldin güzel zeynom canım arkadaşım belim ağrıyodu ama şimdi daha iyi ayağa kalkınca yaşlı nineler gibi elimi belime koyup yürüyorum
tatlım kıyamam sana ben yaa... cok geçmis olsun canım..Allah acil sifalar, birde bebek versin insallah....
amin canım sağol Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hemide çifter çifter
ben de tekrar geldim...............yemekler yenmiş ohhh afiyetler olsun........
kıssslarrrr ben geldimmmm
saol bitanem...deryanın bu konudaki düşüncesine katılmadığım için cevap yazdım..tabiki kimse kıskanmaz yada bizim asla öyle bir niyetimiz olamaz..bende bu süreçten geçtim..neyse sen güzel ifade etmişsin...işimde yoğun kafamı toparlayamıyorum...birden deryanın yazısını okuyunca üzüldüm...neyse onunda anladığım kadarıyla kötü bir niyeti yoktu yazarken..ifadeler sadece yanlış anlışılmaya neden oldu...bizim herkese kapımız açık...dimi saracım...olurmu leyloşum ya sen bizim biricik arkadaşımızsın şekey annemizsin ben kendi adıma duyduğum her hamile haberine seviniyorum Allaha onlara yardım etsin diye dua ediyorum ne kıskanması yada kıskandırması böyle şeyler hoş değil.hepimiz kader arkadaşıyız aynı dertten muzdaribiz birimiz hamile kalıp kaderi yense hepimizi seviniyoruz sen bi gün gelmesen biz merak ediyoruz bu tür düşüncede olmak çok yanlış.bizim hamilelerden hamileleinden bizde öğreneceği çok şey var hepimiz arkadaşız kardeşiz bu böyle bilinsin hamile biri topiğimize geldiğinde ne kıskanırız nede onun kıskandırdığını düşünürüz böyle bir davranışa gireni hemen farkeder ve zaten devre dışı bırakırız kimsenin şüphesi olmasın
amin canım amin...inşallah canım hayırlısı olsun Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin hepimize
hg zeynocum...ben geldim.....
bugün bii sürü is hallettim sabahtan... sonra yemek yedim, geldim...lay la layyyy...:92::92::92::92::92:
sizler neler yaptınız güzel hatunlar...?
saram geçmis olsun tatlım, belin ağriyo mu hala???
sen bu topikte taa önceden beri varsın,ama ben sonradan geldim,ara sıra giriyorum,sadece bu değil en az 6-7 topiğe,ortak noktamın olduğu bi soru olursa,yada bi soru soran olursa cevap veriyom,onun haricinde konuşacak bişey olmadığı zaman yazmıyom,eskiden ençok erken gebelik belirtilerinin olduğu sayfadaydım,arada bi giriyom,sorusu olanlara cevap veriyom,ama kimseyi incitmeden,yerince konuşuyom,yorum yapıyom o kadar,yanlış anlaşılacak ne var ki anlayamadım,zaten eskisi kadar nete girmiyom,çünkü çok yorgunum,sürekli uykum geliyo
ben de tekrar geldim...............yemekler yenmiş ohhh afiyetler olsun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?