Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leylacım merhaba yemek yedinizmi bende yedim ne güzel bugün gidip ciğer alacaktım ama gözüm korktu içinde bulunan a vitamini plasentaya geçerek bebeğe zarar veriyomuş şimdilik erteledim hastalanırsam o zaman alacam

doktoruna sorsan daha net cevap alırsın deryacım..açıkçası hiç böyle bir durumla karşılaşmadık yani...bilemiyorum..

canım topice her giren nispet yapmayamı giriyor...ayrıca bende gördüm senin başka topiclerde yazdığını ama buraya girip bir selam bile vermediğini...bu konuda kardelene katılıyorum canım..kusura bakma...üstte yazdıkları açıkçası beni üzdü...ben hergün giriyorum bu topice yani şimdi hava atmaya yada nispet yapmayamı giriyorum yani...çok üzüldüm çok yazdıklarına...senden beklemezdim..aşkolsun yani...

evet canım bende yedim geldim...sakın sakatat yeme..hastalanınca yersin tatlım..inşallah hastalanmassında yerine bebiş gelir...

sen bu topikte taa önceden beri varsın,ama ben sonradan geldim,ara sıra giriyorum,sadece bu değil en az 6-7 topiğe,ortak noktamın olduğu bi soru olursa,yada bi soru soran olursa cevap veriyom,onun haricinde konuşacak bişey olmadığı zaman yazmıyom,eskiden ençok erken gebelik belirtilerinin olduğu sayfadaydım,arada bi giriyom,sorusu olanlara cevap veriyom,ama kimseyi incitmeden,yerince konuşuyom,yorum yapıyom o kadar,yanlış anlaşılacak ne var ki anlayamadım,zaten eskisi kadar nete girmiyom,çünkü çok yorgunum,sürekli uykum geliyo

olurmu leyloşum ya sen bizim biricik arkadaşımızsın şekey annemizsin ben kendi adıma duyduğum her hamile haberine seviniyorum Allaha onlara yardım etsin diye dua ediyorum ne kıskanması yada kıskandırması böyle şeyler hoş değil.hepimiz kader arkadaşıyız aynı dertten muzdaribiz birimiz hamile kalıp kaderi yense hepimizi seviniyoruz sen bi gün gelmesen biz merak ediyoruz bu tür düşüncede olmak çok yanlış.bizim hamilelerden hamileleinden bizde öğreneceği çok şey var hepimiz arkadaşız kardeşiz bu böyle bilinsin hamile biri topiğimize geldiğinde ne kıskanırız nede onun kıskandırdığını düşünürüz böyle bir davranışa gireni hemen farkeder ve zaten devre dışı bırakırız kimsenin şüphesi olmasın

ben geldim.....

bugün bii sürü is hallettim sabahtan... sonra yemek yedim, geldim...lay la layyyy...:92::92::92::92::92:

sizler neler yaptınız güzel hatunlar...?

saram geçmis olsun tatlım, belin ağriyo mu hala???

ben geldim.....

bugün bii sürü is hallettim sabahtan... sonra yemek yedim, geldim...lay la layyyy...:92::92::92::92::92:

hoşgeldin güzel zeynom canım arkadaşım belim ağrıyodu ama şimdi daha iyi ayağa kalkınca yaşlı nineler gibi elimi belime koyup yürüyorum

Leylos saka maka az kaldı doğuma... heyecan varmı tatlım?

kızlar üzmeyelim, üzülmeyelim... hep cok sevelim, sevilelim.... ben cok duygusal oldum artık... reklamlarda bile ağlıyorum bazen... :78:

saol bitanem...deryanın bu konudaki düşüncesine katılmadığım için cevap yazdım..tabiki kimse kıskanmaz yada bizim asla öyle bir niyetimiz olamaz..bende bu süreçten geçtim..neyse sen güzel ifade etmişsin...işimde yoğun kafamı toparlayamıyorum...birden deryanın yazısını okuyunca üzüldüm...neyse onunda anladığım kadarıyla kötü bir niyeti yoktu yazarken..ifadeler sadece yanlış anlışılmaya neden oldu...bizim herkese kapımız açık...dimi saracım...
inşallah canım hayırlısı olsun Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin hepimize
amin canım amin...
ben geldim.....

hg zeynocum...

canım bu işin önce gireni sonra gireni yok..senin hamile haberini alınca o kadar çok sevindik ki tüm topic olarak bunu sende iyi biliyorsun...bende kimseyi incittiğimi düşünmüyorum sadece girip bizlere bir selam versen iyi olur dedik ben ve kardelen...tabiki insan yorgun olur uykusu gelir bunlar doğal şeyler..her topice yazmışsında buraya neden selam vermiyorsun diye sadece sitem ettik seni sevdiğimizden...senin ikizlerden birini kaybettiğini duyunca o kadar üzülmüştümki hangi topicteysen oraya gelip seni buldum sana geçmiş olsun yazdım hatırlıyorsun değilmi...biz seni kendimizden biri olarak gördüğümüz sevdiğimiz için öyle yazdık yoksa farklı bir niyet yok yani...burda kimse kimseyi kıskanmaz saranın dediği gibi aksine hamile haberi almak topicin hamilelerle dolup taşması hepimizi çok sevindiriyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…