Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet tatlım kapımız herkese açık bir insan kendi nasılsa herkesi öyle görür leylacım biz iyi niyetli olduğumuz için herkeside öyle görüyoruz.

yanlış anlaşıldığım için üzüldüm,ama ben sürekli kendimden bahsetmeyeyim diye fazla yazmadım,yazılanları okudum arada bi,sizin ne kadar samimi olduğunuzu zaten biliyom,hakkınızı helal edin,ikizlerimin biri gidince,1 hafta kadar etkisinden kurtulamadım,günük telefonla konuştuğum kişilere bile söyleyemedim,soran olursa diyebildim,sonra diğerinin kalp atışını duyunca kendime geldim biraz,ona da bişey olcak diye çok korktum

zelooşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nerdesin ballı çiçeğim.. :26: uyuyo musun? geziyo musun?????

zelalın komşusu geldi canım o yüzden gitti

bene iyiyim allaha şükürr gece uykumu iyi almadıgım için sanırımm üzerimde bi kırgınlık var canım hiç bişi yapmak istemiyorr

mevsimseldir canım dikkat et kendine hasta olma

bene iyiyim allaha şükürr gece uykumu iyi almadıgım için sanırımm üzerimde bi kırgınlık var canım hiç bişi yapmak istemiyorr

geçmis olsun tatlım, iyi bak kendine....dinlen birass...

tatlım ne denir, bilemedim, cok üzüldüm... ama bu yavrun sıkıca tutunsun annesine insallah...

seni pek tanımıyorum ben, ama hamile oldugunu bildigim bir insana, diyorum ki, kendini sıkıntıya sokma, stres yapma ve iyi dinlen.......

Allah cemil cümlenmize iyilik sağlık versin

tatlım ne denir, bilemedim, cok üzüldüm... ama bu yavrun sıkıca tutunsun annesine insallah...

seni pek tanımıyorum ben, ama hamile oldugunu bildigim bir insana, diyorum ki, kendini sıkıntıya sokma, stres yapma ve iyi dinlen.......[/QUOTE]

sağol canım:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…