sanada afiyet olsun seker...
hoşgeldin tatlım..
kıssslarrrr ben geldimmmm
saram bende sizin kibin renkli bide bold yazdım.... küsel olmuş muuğ?? beğendinis miğğ??hehe
saol bitanem...deryanın bu konudaki düşüncesine katılmadığım için cevap yazdım..tabiki kimse kıskanmaz yada bizim asla öyle bir niyetimiz olamaz..bende bu süreçten geçtim..neyse sen güzel ifade etmişsin...işimde yoğun kafamı toparlayamıyorum...birden deryanın yazısını okuyunca üzüldüm...neyse onunda anladığım kadarıyla kötü bir niyeti yoktu yazarken..ifadeler sadece yanlış anlışılmaya neden oldu...bizim herkese kapımız açık...dimi saracım...
amin canım amin...
hg zeynocum...
canım bu işin önce gireni sonra gireni yok..senin hamile haberini alınca o kadar çok sevindik ki tüm topic olarak bunu sende iyi biliyorsun...bende kimseyi incittiğimi düşünmüyorum sadece girip bizlere bir selam versen iyi olur dedik ben ve kardelen...tabiki insan yorgun olur uykusu gelir bunlar doğal şeyler..her topice yazmışsında buraya neden selam vermiyorsun diye sadece sitem ettik seni sevdiğimizden...senin ikizlerden birini kaybettiğini duyunca o kadar üzülmüştümki hangi topicteysen oraya gelip seni buldum sana geçmiş olsun yazdım hatırlıyorsun değilmi...biz seni kendimizden biri olarak gördüğümüz sevdiğimiz için öyle yazdık yoksa farklı bir niyet yok yani...burda kimse kimseyi kıskanmaz saranın dediği gibi aksine hamile haberi almak topicin hamilelerle dolup taşması hepimizi çok sevindiriyor canım...
hoş bulduk canımm nasılsınızz
iyiyiz güzelim, sen nasılsın?
Leylos tatlı annecik, doguma az kaldı di miiii???
canım bu işin önce gireni sonra gireni yok..senin hamile haberini alınca o kadar çok sevindik ki tüm topic olarak bunu sende iyi biliyorsun...bende kimseyi incittiğimi düşünmüyorum sadece girip bizlere bir selam versen iyi olur dedik ben ve kardelen...tabiki insan yorgun olur uykusu gelir bunlar doğal şeyler..her topice yazmışsında buraya neden selam vermiyorsun diye sadece sitem ettik seni sevdiğimizden...senin ikizlerden birini kaybettiğini duyunca o kadar üzülmüştümki hangi topicteysen oraya gelip seni buldum sana geçmiş olsun yazdım hatırlıyorsun değilmi...biz seni kendimizden biri olarak gördüğümüz sevdiğimiz için öyle yazdık yoksa farklı bir niyet yok yani...burda kimse kimseyi kıskanmaz saranın dediği gibi aksine hamile haberi almak topicin hamilelerle dolup taşması hepimizi çok sevindiriyor canım...
zelooşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nerdesin ballı çiçeğim.. :26: uyuyo musun? geziyo musun?????
zelooşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nerdesin ballı çiçeğim.. :26: uyuyo musun? geziyo musun?????
bene iyiyim allaha şükürr gece uykumu iyi almadıgım için sanırımm üzerimde bi kırgınlık var canım hiç bişi yapmak istemiyorr
bene iyiyim allaha şükürr gece uykumu iyi almadıgım için sanırımm üzerimde bi kırgınlık var canım hiç bişi yapmak istemiyorr
yanlış anlaşıldığım için üzüldüm,ama ben sürekli kendimden bahsetmeyeyim diye fazla yazmadım,yazılanları okudum arada bi,sizin ne kadar samimi olduğunuzu zaten biliyom,hakkınızı helal edin,ikizlerimin biri gidince,1 hafta kadar etkisinden kurtulamadım,günük telefonla konuştuğum kişilere bile söyleyemedim,soran olursa diyebildim,sonra diğerinin kalp atışını duyunca kendime geldim biraz,ona da bişey olcak diye çok korktum
komşusuı gelecekmişti sanırım daha gitmediii
zelalın komşusu geldi canım o yüzden gitti
mevsimseldir canım dikkat et kendine hasta olma
hoşgeldin prensesim nasılsın canım
hoşgeldin prensesim nasılsın canım
zelalın komşusu geldi canım o yüzden gitti
mevsimseldir canım dikkat et kendine hasta olma
hb canım iyiyim kocişim geldi yemek yedi zaten çok nadir gelir ben de çatalla oyalandım diyetteyim ya ne kadar uyuyosam............sen nasılsın........
merhaba kızlarr nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?