cadımmm rabbim sabır güç kuvvet versin.....
hadi ya birileri güzel haberler versin artık...
birleşip dövelim bu kocişleri ececim...moral bozmakta üstlerine yok zaten...
inşallah bitanem...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah ececim...
senin eşin tam sopalık ececim...valla cadıcım benim ki üzüntüsünüü fazlası ile belli ederr tamam igneleri yaparken eşimde hiç bişi demez ama tedavi bittiminden sonraaa iyisi kötüsüü acısı ne varssa söylerr isyanını bile bana yaparr buda beni çok kırıyorrr bazen içine atması bence daha iyi hiç degilse umutsuzlugunu içine atsa oda yeter banaaaa
inancimi hic bir zaman kaybetmedim aslla da kaybetmem bir gun mutlaka olucak ....esim gelmesede ben yalniz gidicam pes etmicam ...........
bencede iyi bi dayagı hak ediyorlarr heledee benim kiiiii hele bi hamiş oluyum bebişimi alayım kucagıma o ozaman görecekkk şimdilik bişi demiyorummmmm herşeyin zamanını beklerimm allahım inşallahhh yavrumu banada nasip ederde ben yine bişi demesemde olurrrrr herkes kendi söylediginden utanır zatiiii
günaydın canımmm hoş geldinnnnnnnnnnnnn
senin eşin tam sopalık ececim...
aferin bitanem...hep böyle azimli ol...şunu bilki Rabbim sonunda mükafatını gönderecektir...kupayı hakkettin sen...
aynen leylacımmm ama inanın ben umursaıyorumm ilk konuştugumuzda beni çok kırdıydı sözlerii ama şimdi hiç umursamıyorummm allahımmmm inanıyorummmm benide mücizeleriyle ödüllendirecekkk rabbim kendi sözleriyle kendini utandıracakkkk buda bna yeterrrr hiç bi zaman umudumu kesmedim kesmeyecegimdeeeeeeee bendee anne olacagımmm inanıyorummmmmm inşallahh rabbim daha fazla bekletmezzzzz
allaha şükür iyiyim canımmmm sen nasılsınn
senin eşin tam sopalık ececim...
aferin bitanem...hep böyle azimli ol...şunu bilki Rabbim sonunda mükafatını gönderecektir...kupayı hakkettin sen...
hani ben aşılamadan3gün sonra sandalye kadar yüksek yerden atladım yaa.onda eşimkaynanam kayınbabamda vardı biri demedi aman dur.yolda karşıdan karşıya geçiyoduk.refuj baya bi yüksektiii.çok arsız beni,m kocam.hiç umrunda değilim.durmadan evin i,çinde beni korkutuo.o kadar diyorum yapma hamileysem çok zarar ama umrunda değil.af edersiniz öküzzzzzzz
canlar nettiniz yafffff eşimin kavaltısı verdimmmm
bu sabah uyuya kalmışız yaaaaaaaaa sabah bir uyandım saat neredeyse 10 olmuşşşşş
öküzmüüüüüüüüü
hani ben aşılamadan3gün sonra sandalye kadar yüksek yerden atladım yaa.onda eşimkaynanam kayınbabamda vardı biri demedi aman dur.yolda karşıdan karşıya geçiyoduk.refuj baya bi yüksektiii.çok arsız beni,m kocam.hiç umrunda değilim.durmadan evin i,çinde beni korkutuo.o kadar diyorum yapma hamileysem çok zarar ama umrunda değil.af edersiniz öküzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?