Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canim bazen bizdede oluyor boyle seyler saklaniyo evin icinde beni korkutuyo ve ben dedimde yapma bukadar seyden hic birsey olmaz diyo

Son düzenleme:
cnm sıkıldıı ya sabah sabahhhhhh mutlu haber alsaydımmmmm şimdi sevinçtenuçuyo olacaktım

:82::82::82::82:
canim bazen bizdede oluyor boyle seyler saklaniyo evin icinde beni korkutuyo ve ben dedimde yapma bukadar seyden hic birsey olmaz diyo

:90::90::90:

aferim sana ben benimkini korkutamiyom ki oluca varsa olur diyo

halla halla yaa kızlar bende aksine hep eşimi korkutuyorum lavaboya gidiyo bende saklanıyorum tam içeri gircek bi bağırıyorum ödü kopuyo çook korkutmuşum onu hemde çoook

kızlarr ben dualarımı okuyup geliyrmmm.yarım saatten fazla sürerrrrrgrşrzz

aslında öküze kurban olsun daha beterrrrr

:90::90::90::90::90::90:

kız benim eşim tedaviyeken (asnında normaldede öyledir )bir bardak su için kaldırmaz beni yanımdaysaaaa
bazan geceleri oofffff susadım demişim (ben uyku hali hayırlamam )su getirip uyandıyor beniiiiiii

kız benim eşim tedaviyeken (asnında normaldede öyledir )bir bardak su için kaldırmaz beni yanımdaysaaaa
bazan geceleri oofffff susadım demişim (ben uyku hali hayırlamam )su getirip uyandıyor beniiiiiii

yetercimm dua topigimiz kapanmış ne etcez şimcik bizzz :26::26::26::26:

yetercimm dua topigimizz kapanmış ne etcez:26: şimcik bizzz :26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydınnn topiğimizin güzel kızlarıı

günaydın metuşuuuuuuuuuuuum

günaydın kızlar:79::79::79:

günaydın deryacım

gunaydın kızlar

günaydın sihirliada

canım dün gece ki şölen muhteşemdi..beğenmez olur muyum bayıldım...............

günaydın kızlar.........................

ben gelene kadar gitmişsiniz.........

günaydın prensesim

kızlar dua topicimize ne olmuş:44::44::44::44::44:

dua topiği silinmiş canım sayılı dua yasakmış

saraaaaaaaaaaaaaaa daha demin burdaydın nere kayboldun şeker...ben geçmişten çıkana kadar sen gitmişsin...

canım ben accık bim e gittim kendime majyaj malzemeleri aldım diaderminini kremleri çok ucuzdu makyaj temizleme ürünlerinden aldım çok ucuzlardı makjaj temizleme ürünleri 6,90 kremide ikili olaral 10,50 lira ilgileniyosanız bakın derim

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrr

günaydın yetercim sanada hayırlı cumalar

uyarı cezasımı aldın yani o nasıl oluyo ya

günaydın kıslarrr nasılsınıızzzz cadıcımmmm tese yaptıracaktın canımm yaptırdın mıı seni çok merak ettikkk:26:

günaydın ececim nasıl oldun

malesef canim sonuc negatif uzgunum ......sen nasilsin canim

cadıcım çok üzüldüm ya senden umutluyduk biz ama sen umudunu kaybetme Allah büyük be tatlım inşallah gelecek bebişlerin tüp bebek yapanlar sonraki 3 ay için çok umutlu oluyolar sizde değerlendirin canım.

cnm ya çok geçmiş olsun ben senden çok ümitliydimmmne diyelim hayırlısı.son adet tarihin ne zamandı ve bu ay kaçına adet oldun cnmmm.

maonyaacım sende test yap bizi merakta bırakma bayan stres

hayırlı sabahlar kızlarr.rabbim gönlünüzdekini versinnnn

sanada hayırlı sabahlar canım amiiiiiiiiiiiiiiin

cadımmm rabbim sabır güç kuvvet versin.....

hadi ya birileri güzel haberler versin artık...

o birisi sen olursun inşallah tatlım hadi artık sendende güzel haberler bekliyoruz

birleşip dövelim bu kocişleri ececim...moral bozmakta üstlerine yok zaten...

inşallah bitanem...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah ececim...

karışmayın eniştelerime kızlar

günaydın edacım nasılsın

senin kocanı dövelim maonyacım o haketmiş

yetercimm dua topigimiz kapanmış ne etcez şimcik bizzz :26::26::26::26:

canım kızlar gelsin bie konuşalım listemizi alıp özelden devam edlim olamssa birde editöre mesaj atalım tekrar diyorum ne yapabiliriiz diye

günaydın saracım hoş geldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…