hani ben aşılamadan3gün sonra sandalye kadar yüksek yerden atladım yaa.onda eşimkaynanam kayınbabamda vardı biri demedi aman dur.yolda karşıdan karşıya geçiyoduk.refuj baya bi yüksektiii.çok arsız beni,m kocam.hiç umrunda değilim.durmadan evin i,çinde beni korkutuo.o kadar diyorum yapma hamileysem çok zarar ama umrunda değil.af edersiniz öküzzzzzzz
aslında öküze kurban olsun daha beterrrrr
:90::90::90::90::90::90:
:82::82::82::82:allahh seni ne yapsın maonyacımmm canım eşinle konuş bencedeee benimm eşimle öyleydii ben aldım karşıma konuştum korkutmazdı ama gıdıklardıı ben ayaklarımdan çok huylanırımmm beni delirtmek için ugraşırdı en son çok sinirlendimm olacagı varsada senin yüzünden olmayacakkk bünyem çok hassas dr demiştiii hamiş kalsamda devamlı yatmam gerekiyormuşş dr böyle böyle dedi sende iyiceee tadını kaçırıyorsun diye iyice kızdım en son tedavimde adammm dokunmuyordu bile banaa gözünü iyice korkutmuştumm
canim bazen bizdede oluyor boyle seyler saklaniyo evin icinde beni korkutuyo ve ben dedimde yapma bukadar seyden hic birsey olmaz diyo
allahh seni ne yapsın maonyacımmm canım eşinle konuş bencedeee benimm eşimle öyleydii ben aldım karşıma konuştum korkutmazdı ama gıdıklardıı ben ayaklarımdan çok huylanırımmm beni delirtmek için ugraşırdı en son çok sinirlendimm olacagı varsada senin yüzünden olmayacakkk bünyem çok hassas dr demiştiii hamiş kalsamda devamlı yatmam gerekiyormuşş dr böyle böyle dedi sende iyiceee tadını kaçırıyorsun diye iyice kızdım en son tedavimde adammm dokunmuyordu bile banaa gözünü iyice korkutmuştumm
sende en iyisi benim gibi korkut gözünüüü bak nasıll kuzu oluyorlarrr
canim bazen bizdede oluyor boyle seyler saklaniyo evin icinde beni korkutuyo ve ben dedimde yapma bukadar seyden hic birsey olmaz diyo
aslında öküze kurban olsun daha beterrrrr
:90::90::90::90::90::90:
aferim sanaben benimkini korkutamiyom ki oluca varsa olur diyo
halla halla yaa kızlar bende aksine hep eşimi korkutuyorum lavaboya gidiyo bende saklanıyorum tam içeri gircek bi bağırıyorum ödü kopuyo çook korkutmuşum onu hemde çoook
kızlarr ben dualarımı okuyup geliyrmmm.yarım saatten fazla sürerrrrrgrşrzz
kız benim eşim tedaviyeken (asnında normaldede öyledir )bir bardak su için kaldırmaz beni yanımdaysaaaa
bazan geceleri oofffff susadım demişim (ben uyku hali hayırlamam )su getirip uyandıyor beniiiiiii
kız benim eşim tedaviyeken (asnında normaldede öyledir )bir bardak su için kaldırmaz beni yanımdaysaaaa
bazan geceleri oofffff susadım demişim (ben uyku hali hayırlamam )su getirip uyandıyor beniiiiiii
hımmmm o zaman senin eşine iyiş bi ceza vermek gerekiyoo maonya senin kinedeeee laftan anlamıyorlarr madem cezadan anlarlar belkiii
günaydınnn topiğimizin güzel kızlarıı
günaydın kızlar:79::79::79:
gunaydın kızlar
canım dün gece ki şölen muhteşemdi..beğenmez olur muyum bayıldım...............
günaydın kızlar.........................
ben gelene kadar gitmişsiniz.........
kızlar dua topicimize ne olmuş:44::44::44::44::44:
saraaaaaaaaaaaaaaa daha demin burdaydın nere kayboldun şeker...ben geçmişten çıkana kadar sen gitmişsin...
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrr dua topiğine erişim engelemişşş
nedenide dua ve salylı dua yapılmasıymışşş ayrıca bana uyarı cezası verilmişşşşşşçok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm anlamadım yaaaaaaaaa DUA BAŞLIĞI ALTINDA DUA YAPABİLECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞLERDİ benmi yanlış anladım neden böyle oldu anlamadım ben
günaydın kıslarrr nasılsınıızzzz cadıcımmmm tese yaptıracaktın canımm yaptırdın mıı seni çok merak ettikkk:26:
malesef canim sonuc negatif uzgunum ......sen nasilsin canim
cnm ya çok geçmiş olsun ben senden çok ümitliydimmmne diyelim hayırlısı.son adet tarihin ne zamandı ve bu ay kaçına adet oldun cnmmm.
hayırlı sabahlar kızlarr.rabbim gönlünüzdekini versinnnn
cadımmm rabbim sabır güç kuvvet versin.....
hadi ya birileri güzel haberler versin artık...
birleşip dövelim bu kocişleri ececim...moral bozmakta üstlerine yok zaten...
inşallah bitanem...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah ececim...
hani ben aşılamadan3gün sonra sandalye kadar yüksek yerden atladım yaa.onda eşimkaynanam kayınbabamda vardı biri demedi aman dur.yolda karşıdan karşıya geçiyoduk.refuj baya bi yüksektiii.çok arsız beni,m kocam.hiç umrunda değilim.durmadan evin i,çinde beni korkutuo.o kadar diyorum yapma hamileysem çok zarar ama umrunda değil.af edersiniz öküzzzzzzz
benimkini transverden sonra zindana aticamanca bebek tutar ama o ordada harat durmaz
bende eşimi gönderecemmm allah kısmet edersee yeniden tadaviye başlamayıı gtsen diyecemm bibişim tutana kadar gözüm görmesin diyecemm
yetercimm dua topigimiz kapanmış ne etcez şimcik bizzz :26::26::26::26:
günaydın metuşuuuuuuuuuuuum
günaydın deryacım
günaydın sihirliada
günaydın prensesim
dua topiği silinmiş canım sayılı dua yasakmış
canım ben accık bim e gittim kendime majyaj malzemeleri aldım diaderminini kremleri çok ucuzdu makyaj temizleme ürünlerinden aldım çok ucuzlardı makjaj temizleme ürünleri 6,90 kremide ikili olaral 10,50 lira ilgileniyosanız bakın derim
günaydın yetercim sanada hayırlı cumalar
uyarı cezasımı aldın yani o nasıl oluyo ya
günaydın ececim nasıl oldun
cadıcım çok üzüldüm ya senden umutluyduk biz ama sen umudunu kaybetme Allah büyük be tatlım inşallah gelecek bebişlerin tüp bebek yapanlar sonraki 3 ay için çok umutlu oluyolar sizde değerlendirin canım.
maonyaacım sende test yap bizi merakta bırakma bayan stres
sanada hayırlı sabahlar canım amiiiiiiiiiiiiiiin
o birisi sen olursun inşallah tatlım hadi artık sendende güzel haberler bekliyoruz
karışmayın eniştelerime kızlar
günaydın edacım nasılsın
senin kocanı dövelim maonyacım o haketmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?