Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar yeğencik aradı kahvaltı hazırla bana dedi geliyor yaramazım ona kahvaltı hazırlayacaüım görüşürüz sonra

eşin geldimi ececim gözün aydın

yok canım ne gelmesiii adam 3 ay yokum diyoo keşkeeee gelsee valla bebiş için çok istyorummm ne yapıyım yalnızlıga artık bi şekilde alıştım alışmasamda alıştım ama bebk çalışması için keşke burda olsa diyıorummmm

sarammmmmmmmm önce uyarmışalrrrr ve 5 punalık ceza vermişlerrr ehliyet gibi kızlarrrrrrrr bu puanları kırıp sonra üyeliği belli bir süre iptal ediyorlar

Son düzenleme:
halla halla yaa kızlar bende aksine hep eşimi korkutuyorum lavaboya gidiyo bende saklanıyorum tam içeri gircek bi bağırıyorum ödü kopuyo çook korkutmuşum onu hemde çoook

kız niye öyle yapıyosun adamın korkudan çocuğu olmayacak

günaydın saracım hoş geldinnn

hoşbulduk tatlım

kızlar yeğencik aradı kahvaltı hazırla bana dedi geliyor yaramazım ona kahvaltı hazırlayacaüım görüşürüz sonra

tamam canım yeğenin öp bizim yerimize

Allah yüzünü güldürsün canım

sarammmmmmmmm önce uyarmışalrrrr ve 5 punalık ceza vermişlerrr ehliyet gibi kızlarrrrrrrr bu puanları kırım sonra üyeliği belli bir süre iptal ediyorlar

hııııı aman ceza alma yetercim üyeliğin iptal edilmesin biz dualarımızı yaparız Allah kabul ederse sonrada özelden yazarız.sayılı dua yasakmış.

saram o listeye nasıl ulaşırızzzz yaksa baştanmı yapalımmm sonra özleden yazışıp toparlayalım aynı şeklide olurmu
ben çıkıtmmmmmmmmmmm

inşallah Rabbim yüzünü güldürür çektiğin sıkıntılar biter ececim....inşallah hepiniz kucaklarsınız yavrularınızı içindede bizler tatlım...Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

sara gelmiş nihayet.......nereye kaybolmuştun saracım...

aminn aminnnnn inşallahhh rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre verir inşallahhh sizlerede hayırlısı ile yavrunuzu sag salim kucagınıza almayı nasip eder inşallahhh kıslarr ben çıkıorum hepinize iyi günler

saram o listeye nasıl ulaşırızzzz yaksa baştanmı yapalımmm sonra özleden yazışıp toparlayalım aynı şeklide olurmu
ben çıkıtmmmmmmmmmmm

canım biz o listeye daha ulaşamayız çünkü topik silinmiş mesajlarda silinmiş öyle yazıyo.kızlarla konuşup hem kolay hem orta bi yol bulalım nasıl olacak bende bilmiyorum şu an kafam karışık.

bırak saracım hızımı almışken hepsini aradan çıkarayım...busemle hepsine yeteriz valla...

kızlar Allah bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine herkesin gönlünden geçeni versin hepimize çifter çifter bebişler versin evlerimize huzur bolluk bereket ve en önemlisi sağlık versin Allah hepimizi kötü insanların şerrinden kem gözlerden nazarlardan ve şirret insanlardan korusun.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…