eşin geldimi ececim gözün aydın
ben cikiyorum sonra gorusuruz hepinizi opuyorum
halla halla yaa kızlar bende aksine hep eşimi korkutuyorum lavaboya gidiyo bende saklanıyorum tam içeri gircek bi bağırıyorum ödü kopuyo çook korkutmuşum onu hemde çoook
günaydın saracım hoş geldinnn
kızlar yeğencik aradı kahvaltı hazırla bana dedi geliyor yaramazım ona kahvaltı hazırlayacaüım görüşürüz sonra
yok canım ne gelmesiii adam 3 ay yokum diyoo keşkeeee gelsee valla bebiş için çok istyorummm ne yapıyım yalnızlıga artık bi şekilde alıştım alışmasamda alıştım ama bebk çalışması için keşke burda olsa diyıorummmm
sarammmmmmmmm önce uyarmışalrrrr ve 5 punalık ceza vermişlerrr ehliyet gibi kızlarrrrrrrr bu puanları kırım sonra üyeliği belli bir süre iptal ediyorlar
saram o listeye nasıl ulaşırızzzz yaksa baştanmı yapalımmm sonra özleden yazışıp toparlayalım aynı şeklide olurmukız niye öyle yapıyosun adamın korkudan çocuğu olmayacak
hoşbulduk tatlım
tamam canım yeğenin öp bizim yerimize
Allah yüzünü güldürsün canım
hııııı aman ceza alma yetercim üyeliğin iptal edilmesin biz dualarımızı yaparız Allah kabul ederse sonrada özelden yazarız.sayılı dua yasakmış.
bencede iyi bi dayagı hak ediyorlarr heledee benim kiiiii hele bi hamiş oluyum bebişimi alayım kucagıma o ozaman görecekkk şimdilik bişi demiyorummmmm herşeyin zamanını beklerimm allahım inşallahhh yavrumu banada nasip ederde ben yine bişi demesemde olurrrrr herkes kendi söylediginden utanır zatiiii
inşallah Rabbim yüzünü güldürür çektiğin sıkıntılar biter ececim....inşallah hepiniz kucaklarsınız yavrularınızı içindede bizler tatlım...Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
saram o listeye nasıl ulaşırızzzz yaksa baştanmı yapalımmm sonra özleden yazışıp toparlayalım aynı şeklide olurmu
ben çıkıtmmmmmmmmmmm
günaydın metuşuuuuuuuuuuuum
günaydın deryacım
günaydın sihirliada
günaydın prensesim
dua topiği silinmiş canım sayılı dua yasakmış
canım ben accık bim e gittim kendime majyaj malzemeleri aldım diaderminini kremleri çok ucuzdu makyaj temizleme ürünlerinden aldım çok ucuzlardı makjaj temizleme ürünleri 6,90 kremide ikili olaral 10,50 lira ilgileniyosanız bakın derim
günaydın yetercim sanada hayırlı cumalar
uyarı cezasımı aldın yani o nasıl oluyo ya
günaydın ececim nasıl oldun
cadıcım çok üzüldüm ya senden umutluyduk biz ama sen umudunu kaybetme Allah büyük be tatlım inşallah gelecek bebişlerin tüp bebek yapanlar sonraki 3 ay için çok umutlu oluyolar sizde değerlendirin canım.
maonyaacım sende test yap bizi merakta bırakma bayan stres
sanada hayırlı sabahlar canım amiiiiiiiiiiiiiiin
o birisi sen olursun inşallah tatlım hadi artık sendende güzel haberler bekliyoruz
karışmayın eniştelerime kızlar
günaydın edacım nasılsın
senin kocanı dövelim maonyacım o haketmiş
sara gelmiş nihayet.......nereye kaybolmuştun saracım...
yazdım ya leyloşum bime gitmiştim kendime güzellik ürünleri aldım diaderminin
süslü saraaa
:78::78::78::78::78::78: yok kız o kadar süslü değilim ama arada kendine bakmak iyi geliyo:93::93::93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?