Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnn........................

kızlar zelalım gelmedi hastaydı acaba nasıl oldu ya çok merak ediyorum.kıyamam men ona keşke elimizden bişey gelse.

daha kahvaltı bile yapmadımmmm kızlarrrrren yeterrrrrr bende size gelim banada kahvaltı hazırlaaaaaa

kızlar men çıkayım öğlen yemeğinden sonra gelirim hepinizi kocaman öptüm byyyyyy

yarabbim bizleri affetsin..bu zor gunlerden çıkmak için bizlere sabır sağlık güç kuvvet versin...iyi

insanlarla karşılaştırsın..içi dışı fesat kötü insanlardan korusun...nazarlardan kem gözlerden korusun..

bizi affetsin...

kızlarr ben dualarımı okuyup geliyrmmm.yarım saatten fazla sürerrrrrgrşrzz
Allah kabul etsin tatlım..bizlerede dua et maonicim...
yazdım ya leyloşum bime gitmiştim kendime güzellik ürünleri aldım diaderminin
seni gidi süslü sara seni... süslen canım...iyi gelir...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saracım...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Ey yüceler yücesi Rabbim!bu mübarek günde ellerimizi açıp sana yalvarıyoruz...kapından başka kapı aratma Yarabbim...hertürlü güzellikleri bizlere nasip eyle...hep iyilerle karşılaştır..doğru yoldan ayırma bizleri Allahım...herşeyi helalini nasip eyle...bizlere ve ailemize sağlık sıhhat ve afiyet nasip eyle...ölmüşlerimizi rahmet eyle Ya Rabbil Alemin...bebiş isteyen dostlarımıza tez vakitte mucizeleri gönder Allahım...tüm hamilelerede hayırlı kolay doğumlar ihsan eyle Yarabbi! meleklerimizi bizlere bağışla güzel Allahım...hastalara şifa ver Yüce Yaradanım...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....

amin leylacım aminn

aminnnn aminnnn aminnnn allah razı olsun bütün dualarınız içinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…