metuuuuşuuum bak bunlar zelalla benim yımırtalarım kavga ediyolar
Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885
kızlar Allah bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine herkesin gönlünden geçeni versin hepimize çifter çifter bebişler versin evlerimize huzur bolluk bereket ve en önemlisi sağlık versin Allah hepimizi kötü insanların şerrinden kem gözlerden nazarlardan ve şirret insanlardan korusun.AMİN
metuuuuşuuum bak bunlar zelalla benim yımırtalarım kavga ediyolar
Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885 Eki Görüntüle 186885
Allah kabul etsin tatlım..bizlerede dua et maonicim...kızlarr ben dualarımı okuyup geliyrmmm.yarım saatten fazla sürerrrrrgrşrzz
seni gidi süslü sara seni...yazdım ya leyloşum bime gitmiştim kendime güzellik ürünleri aldım diaderminin
kızlar Allah bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine herkesin gönlünden geçeni versin hepimize çifter çifter bebişler versin evlerimize huzur bolluk bereket ve en önemlisi sağlık versin Allah hepimizi kötü insanların şerrinden kem gözlerden nazarlardan ve şirret insanlardan korusun.AMİN
kızlar zelalım gelmedi hastaydı acaba nasıl oldu ya çok merak ediyorum.kıyamam men ona keşke elimizden bişey gelse.
yarabbim bizleri affetsin..bu zor gunlerden çıkmak için bizlere sabır sağlık güç kuvvet versin...iyi
insanlarla karşılaştırsın..içi dışı fesat kötü insanlardan korusun...nazarlardan kem gözlerden korusun..
bizi affetsin...
kızlar men çıkayım öğlen yemeğinden sonra gelirim hepinizi kocaman öptüm byyyyyy
Allah kabul etsin tatlım..bizlerede dua et maonicim...
seni gidi süslü sara seni...süslen canım...iyi gelir...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saracım...
iyidir iyidir benim zelalımmm...şekerimmm
seni gidi süslü sara seni...süslen canım...iyi gelir...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saracım...
inşallah canım dün gece geldi boğazım çok ağrıyo diyodu elim kolum kalkmıyo diyodu o yüzden merak ediyorum:26::26::26::26::26:
Ey yüceler yücesi Rabbim!bu mübarek günde ellerimizi açıp sana yalvarıyoruz...kapından başka kapı aratma Yarabbim...hertürlü güzellikleri bizlere nasip eyle...hep iyilerle karşılaştır..doğru yoldan ayırma bizleri Allahım...herşeyi helalini nasip eyle...bizlere ve ailemize sağlık sıhhat ve afiyet nasip eyle...ölmüşlerimizi rahmet eyle Ya Rabbil Alemin...bebiş isteyen dostlarımıza tez vakitte mucizeleri gönder Allahım...tüm hamilelerede hayırlı kolay doğumlar ihsan eyle Yarabbi! meleklerimizi bizlere bağışla güzel Allahım...hastalara şifa ver Yüce Yaradanım...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
Ey yüceler yücesi Rabbim!bu mübarek günde ellerimizi açıp sana yalvarıyoruz...kapından başka kapı aratma Yarabbim...hertürlü güzellikleri bizlere nasip eyle...hep iyilerle karşılaştır..doğru yoldan ayırma bizleri Allahım...herşeyi helalini nasip eyle...bizlere ve ailemize sağlık sıhhat ve afiyet nasip eyle...ölmüşlerimizi rahmet eyle Ya Rabbil Alemin...bebiş isteyen dostlarımıza tez vakitte mucizeleri gönder Allahım...tüm hamilelerede hayırlı kolay doğumlar ihsan eyle Yarabbi! meleklerimizi bizlere bağışla güzel Allahım...hastalara şifa ver Yüce Yaradanım...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
aminnnn aminnnn aminnnn allah razı olsun bütün dualarınız içinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEy yüceler yücesi Rabbim!bu mübarek günde ellerimizi açıp sana yalvarıyoruz...kapından başka kapı aratma Yarabbim...hertürlü güzellikleri bizlere nasip eyle...hep iyilerle karşılaştır..doğru yoldan ayırma bizleri Allahım...herşeyi helalini nasip eyle...bizlere ve ailemize sağlık sıhhat ve afiyet nasip eyle...ölmüşlerimizi rahmet eyle Ya Rabbil Alemin...bebiş isteyen dostlarımıza tez vakitte mucizeleri gönder Allahım...tüm hamilelerede hayırlı kolay doğumlar ihsan eyle Yarabbi! meleklerimizi bizlere bağışla güzel Allahım...hastalara şifa ver Yüce Yaradanım...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?