Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ya kıslarr demin düşünürken aklıma geldii benim netin mayısın 10unda felan sonu oluyorr bitiyor sözleşmem kapattıracagım şuan vın kullanıyorumm kısmetse başka bi netle anlaşma yapacagım ama önce şunu kapttırmam lazım belki uzun bi süre olamam haberiniz olsunn

cnm çok özletme kendiniiii

gebelik hesaplamamı yaptımm 4hafta 3günlükmüş +3 _ 3

doğrumu acabaaa.daha oluşuo bebeğimm.kafam o kadar karışıkkibi tuafım yine bugün bana evde oturma hiç gelmioooo

doğrumu acabaaa.daha oluşuo bebeğimm.kafam o kadar karışıkkibi tuafım yine bugün bana evde oturma hiç gelmioooo

kafa karışacak bişey yok canım,top gibi bi yumurta düşün,hücreler bölünüyo,değişiyo,5. haftada emriyo oluşmaya başlıyo,bu hafta kesesini görebilirsin,6.7 hafta pıtpıtlarını duyarsn

"İdam sehpasında hapşıran bir mahkuma 'Çok Yaşa' demek gibiydi bazı ümitlerimiz."

kafa karışacak bişey yok canım,top gibi bi yumurta düşün,hücreler bölünüyo,değişiyo,5. haftada emriyo oluşmaya başlıyo,bu hafta kesesini görebilirsin,6.7 hafta pıtpıtlarını duyarsn

kafamın karışık olmasııı acaba gebemiyim değilmiyim onaa cnmmm

10-14 gün sonra git canım,keseyi görmek için,keseyi gördükten sonrada1 hafta sonra tekrar gidersin:79::79::79:

maonyaa ben geldim canım nasılsın neler yapıyosun yoğunluktan dolayı pek gelemiyodum.varmı yeni hamişler görmeyeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…