iyiyim cnm.aşılama oldummm:18:15.günümdeyim bugün günümm
canım benim yaa hayırlı olsun inş. tutunmuştur bebeğin belirtin falan varmı gerçi belirtilerede çok takılmamak gerek bazen yanıltıcı olabiliyor.
maonya canım ya zeloş bugün girdimi hiç bilgin varmı?
girmedii cnmmmm
Ey yüceler yücesi Rabbim!bu mübarek günde ellerimizi açıp sana yalvarıyoruz...kapından başka kapı aratma Yarabbim...hertürlü güzellikleri bizlere nasip eyle...hep iyilerle karşılaştır..doğru yoldan ayırma bizleri Allahım...herşeyi helalini nasip eyle...bizlere ve ailemize sağlık sıhhat ve afiyet nasip eyle...ölmüşlerimizi rahmet eyle Ya Rabbil Alemin...bebiş isteyen dostlarımıza tez vakitte mucizeleri gönder Allahım...tüm hamilelerede hayırlı kolay doğumlar ihsan eyle Yarabbi! meleklerimizi bizlere bağışla güzel Allahım...hastalara şifa ver Yüce Yaradanım...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
girmedii cnmmmm
hasta falan mı acaba?merak ettim...
saraaaaaaaaa hg bebem...
gebelik hesaplamamı yaptımm 4hafta 3günlükmüş +3 _ 3
doğrumu acabaaa.daha oluşuo bebeğimm.kafam o kadar karışıkki bi tuafım yine bugün bana evde oturma hiç gelmioooo
nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuu
hasta falan mı acaba?merak ettim...
saraaaaaaaaa hg bebem...
doktor sitesine durumumu anlatan bir mesaj yazdım diyetisyene...şekeriniz düşsede doğuma kadar diyete devam edin diyor..offfffffff moralim bozuldu ya...
saracım sen bulgur plavını nasıl yapıyorsun?
inşallah iyidir canım ya...üşüttümü kendini ne etti bu kız...boğazı ağrıoduuuuinşş iyidirrr
gelir inşallah ya...merak ettim saracım...tatlım test yapmadan neyin hesaplamasını yaptın ben anlamadım :26::26::26::26:
burdayııııııııııııııım
hoşbulduk tatlım zelalın dün boğazı çok ağrıyodu bende merak ediyorum
evet canım buse için herşeye değer...insan nelere katlanmıyorki değilmi...sıkma canını en fazla 2 ay daha sıkacaksın dişini buse için değer canım
slm kızlar bende geldım;gelebılır mıyım kı?
slm kızlar bende geldım;gelebılır mıyım kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?