Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

doktor sitesine durumumu anlatan bir mesaj yazdım diyetisyene...şekeriniz düşsede doğuma kadar diyete devam edin diyor..offfffffff moralim bozuldu ya...

gebelik hesaplamamı yaptımm 4hafta 3günlükmüş +3 _ 3

doğrumu acabaaa.daha oluşuo bebeğimm.kafam o kadar karışıkkibi tuafım yine bugün bana evde oturma hiç gelmioooo

tatlım test yapmadan neyin hesaplamasını yaptın ben anlamadım :26::26::26::26:

nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuu

burdayııııııııııııııım

hasta falan mı acaba?merak ettim...

saraaaaaaaaa hg bebem...

hoşbulduk tatlım zelalın dün boğazı çok ağrıyodu bende merak ediyorum

Son düzenleme:
saracım sen bulgur plavını nasıl yapıyorsun?

canım ben bulgur pilavını çeşitli yaparım.sebzeli ,şehriyeli,yeşil mercimekli,patatesli

önce soğanları kavururum sonra sırayla yeşil biberi,domatesi katarım onlar güzelce pişince bi diş sarımsak doğrarım içine sonra tuzunu pulbiberini koyup suyunu eklerim.su kaynayınca bulgurları eklerim.karıştırırım beklerim kaynayınca altını kısarım o kendi kendine pişer sonra tencerinin ağzına kağıt havlu kapatıp bi 20 dakika dinlendiririm.sonrada yanında salatayla yoğurtla afiyetle yerim.

patatesli yapıyosam soğan domates falan koymama sadece patataesleri küp küp doğrarım tuzunu suyunu eklerim bulguruda koyup öylece pişiririm.

yeşil mercimekli yaparken önce yeşil mercimekleri pişiririm suyunu süzerim sonra yağını tuzunu suyu
koyup kaynayınca haşlanmış yeşil mercimekleri bulguru ilave edip pişiririm.

şehriyeli yapıncada önce domateslerin kabuğunu soyup küp küp doğrarım onu yağda biraz çevirdikten sonra tuzunu pulbiberini katıp suyunu şehriyesini bulgurunu ekleyip öyle pişiriyorum.

umarım beğenirsin canım.

boğazı ağrıoduuuuinşş iyidirrr
inşallah iyidir canım ya...üşüttümü kendini ne etti bu kız...
gelir inşallah ya...merak ettim saracım...
sıkma canını en fazla 2 ay daha sıkacaksın dişini buse için değer canım
evet canım buse için herşeye değer...insan nelere katlanmıyorki değilmi...
slm kızlar bende geldım;gelebılır mıyım kı?

hg tatlım...nikin ne güzelmiş..sen yenisin sanırım..hg aramıza..biraz kendinden bahsedermisin sihirliadacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…