canım ben bulgur pilavını çeşitli yaparım.sebzeli ,şehriyeli,yeşil mercimekli,patatesli
önce soğanları kavururum sonra sırayla yeşil biberi,domatesi katarım onlar güzelce pişince bi diş sarımsak doğrarım içine sonra tuzunu pulbiberini koyup suyunu eklerim.su kaynayınca bulgurları eklerim.karıştırırım beklerim kaynayınca altını kısarım o kendi kendine pişer sonra tencerinin ağzına kağıt havlu kapatıp bi 20 dakika dinlendiririm.sonrada yanında salatayla yoğurtla afiyetle yerim.
patatesli yapıyosam soğan domates falan koymama sadece patataesleri küp küp doğrarım tuzunu suyunu eklerim bulguruda koyup öylece pişiririm.
yeşil mercimekli yaparken önce yeşil mercimekleri pişiririm suyunu süzerim sonra yağını tuzunu suyu
koyup kaynayınca haşlanmış yeşil mercimekleri bulguru ilave edip pişiririm.
şehriyeli yapıncada önce domateslerin kabuğunu soyup küp küp doğrarım onu yağda biraz çevirdikten sonra tuzunu pulbiberini katıp suyunu şehriyesini bulgurunu ekleyip öyle pişiriyorum.
umarım beğenirsin canım.
ben 25 yasında ve bır yıllık evlıyım.3 aydır da bebıs dusunuyoruz umudumz mayısta bakalım.ayrıca teskekkur ederım buraya yakısacak bır ısım oldugunu dusundum buradakı konular ınsanı buyuluyo dusunmesı bıle guzel:44:
eline sağlık tatlım..bende öğle arası bulgur pilavı ve mercimek çorbası yaptım...hamaratlığım tuttu..iki ara bir dere..akşama rahatım yani..yanına bir salata yaparım...dünden fasulye yapmıştım..gece yememiştik.bu akşam için pişirmiştim..hem çalışmak hem ev hanımı olmak çok zor ya...
eline sağlık tatlım..bende öğle arası bulgur pilavı ve mercimek çorbası yaptım...hamaratlığım tuttu..iki ara bir dere..akşama rahatım yani..yanına bir salata yaparım...dünden fasulye yapmıştım..gece yememiştik.bu akşam için pişirmiştim..hem çalışmak hem ev hanımı olmak çok zor ya...
cok teskkur edrım benım gıbı umutla bekleyen butun anne adaylarına allah bıran once nasıp etsın sızlerle tanısmak da guzel...
inşallah tez vakitte bebişine kavuşursun tatlım...tekrar hg aramıza...seni tanımak güzel canım...
tarıflerde var burda ellerıne saglık sagol bızımle paylastıgın ıcın cok guzl olcktır.bu aksam bende pılav yaıpcktım patateslısını denıcem hemn:)
kızlar zelal hala gelmedi mi çok merak ediyorum..............:26::26::26::26::26::26:
kızlar sıze bıs danısmak ıstıyorum benım sat 11 nısandı benım dun aksamdan berı cok bel ve kasık agrım var goguslerımdede hassasıyet ustune yatamıyorum.saydıgımda 12 14 ve 16. gunlerı gectım ama sızce gec yumurtluyo olabırmıyım?
gelmemiş tatlım..rahatsız sanırım..boğazı ağrıyormuş dün..kızlar öyle söyledi..gelir inşallah...
kaç günün geçmişti test yaptındAAA:26:maonya şu testi yapta meraktan kurtulalım tatlım...korkunun ecele faydası yok...bende senin gibiydi...test yapmıyordum...eşimin ve topicteki kızların zorlamalarıyla test yaptım..birde baktım hamileyim...şok olmuştum...inşallah sende hamilesindir tatlım ya...
yeniden merhaba hanımlar...............:79::79::79::79:
tatlım benim de sat10 nisandı........benim de hala ağrılarım var....................acaba..............geç mi yumurtluyoz kııııııızz:26::26:
kaç günün geçmişti test yaptındAAA:26:
hoş geldinnn şekerrr.
cnm sihirliadaa hoş geldin aramızaaa
hb sen hala test yapmadın mı.............
kaç günün geçmişti test yaptındAAA:26:
hoş geldinnn şekerrr.
cnm sihirliadaa hoş geldin aramızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?