Sabırla Bebeğini Bekleyenler

eline sağlık tatlım..bende öğle arası bulgur pilavı ve mercimek çorbası yaptım...hamaratlığım tuttu..iki ara bir dere..akşama rahatım yani..yanına bir salata yaparım...dünden fasulye yapmıştım..gece yememiştik.bu akşam için pişirmiştim..hem çalışmak hem ev hanımı olmak çok zor ya...

ben 25 yasında ve bır yıllık evlıyım.3 aydır da bebıs dusunuyoruz umudumz mayısta bakalım.ayrıca teskekkur ederım buraya yakısacak bır ısım oldugunu dusundum buradakı konular ınsanı buyuluyo dusunmesı bıle guzel:44:

inşallah tez vakitte bebişine kavuşursun tatlım...tekrar hg aramıza...seni tanımak güzel canım...

tarıflerde var burda ellerıne saglık sagol bızımle paylastıgın ıcın cok guzl olcktır.bu aksam bende pılav yaıpcktım patateslısını denıcem hemn:)

maonya şu testi yapta meraktan kurtulalım tatlım...korkunun ecele faydası yok...bende senin gibiydi...test yapmıyordum...eşimin ve topicteki kızların zorlamalarıyla test yaptım..birde baktım hamileyim...şok olmuştum...inşallah sende hamilesindir tatlım ya...

inşallah tez vakitte bebişine kavuşursun tatlım...tekrar hg aramıza...seni tanımak güzel canım...
cok teskkur edrım benım gıbı umutla bekleyen butun anne adaylarına allah bıran once nasıp etsın sızlerle tanısmak da guzel...

tarıflerde var burda ellerıne saglık sagol bızımle paylastıgın ıcın cok guzl olcktır.bu aksam bende pılav yaıpcktım patateslısını denıcem hemn:)

patatesli süper oluyor canım...seninde ellerine sağlık şimdiden...

kızlar sıze bıs danısmak ıstıyorum benım sat 11 nısandı benım dun aksamdan berı cok bel ve kasık agrım var goguslerımdede hassasıyet ustune yatamıyorum.saydıgımda 12 14 ve 16. gunlerı gectım ama sızce gec yumurtluyo olabırmıyım?

saracım hani bi sistem var son adet tarihini yazıon eğer gebeysen kaç aylık onu gösteren bi yer varya onu hesapladımmm

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: özele cevap bekliyorum tatlım...

tatlım benim de sat10 nisandı........benim de hala ağrılarım var....................acaba..............geç mi yumurtluyoz kııııııızz:26::26:

kaç günün geçmişti test yaptındAAA:26:
yeniden merhaba hanımlar...............:79::79::79::79:

hoş geldinnn şekerrr.

cnm sihirliadaa hoş geldin aramızaaa

tatlım benim de sat10 nisandı........benim de hala ağrılarım var....................acaba..............geç mi yumurtluyoz kııııııızz:26::26:

ayyy ınsss bugune kadr duzenlı ılıskıye gırdık gun asırı yanı ama hala olabılme sansı olması guzel valla.ıns oledır de bebıslerımız bu ay gelır gobıslerımıze.amınnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…