- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
ayyy ınsss bugune kadr duzenlı ılıskıye gırdık gun asırı yanı ama hala olabılme sansı olması guzel valla.ıns oledır de bebıslerımız bu ay gelır gobıslerımıze.amınnnnnnnnnnnnn
ama ben yarın gözümden:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ameliyat olacam...........şimdiye olmadıysa bir daha ki aya kalır.
yapmadımmmm:90::90::90::90::90:korkudan artık topiğe gelemicemmm kızlar beni taşlıcakkkk
ayyyy cokk gecmıs olsun ne amelıyatı kı?bak ortak gıdıyoruz resmen yaaaa.bende 3 kez amelıyat gecırdım gozumden senın ne var ?ben sasılıktan oldumama ben yarın gözümden:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ameliyat olacam...........şimdiye olmadıysa bir daha ki aya kalır.
cnm geçmiş olsun gözündeki sorun nedirrr:26:
ayyyy cokk gecmıs olsun ne amelıyatı kı?bak ortak gıdıyoruz resmen yaaaa.bende 3 kez amelıyat gecırdım gozumden senın ne var ?ben sasılıktan oldum
göz sivriliği var onu durduracaklar.................dua edin bana emi........ .
ayyyyy sevindim yahu...........zelalin elektirikleri kesikmiş ondan gelememişşş.
ayyyy cokk gecmıs olsun ne amelıyatı kı?bak ortak gıdıyoruz resmen yaaaa.bende 3 kez amelıyat gecırdım gozumden senın ne var ?ben sasılıktan oldum
ben de bir sene önce ilk kez duydum......göz zamanla sivriliyormuş korneayı deliyormuş......ameliyat olunmazsa kornea nakli gerekiyormuş........o ney kız ilk kez duyuyom
sağol canım.........geçmiş olsun cnmmm
nihayet geldin kız çok merak ettim seni...boğazın iyi mi......
canım hiç korkma inş. bunuda sağlıkla atlatırsınayyyyy sevindim yahu...........
benim gözümde göz sivriliği var....onu durduracaklar.......biraz da korkuyorum..........
zelalin elektirikleri kesikmiş ondan gelememişşş.
presnses rabbim işini rast götürsünnnn
kaç günün geçmişti test yaptındAAA:26:
hoş geldinnn şekerrr.
cnm sihirliadaa hoş geldin aramızaaa
kızlar dua topiğimize ulaşamıyorum bide siz denesenize:26::26:
ben de bir sene önce ilk kez duydum......göz zamanla sivriliyormuş korneayı deliyormuş......ameliyat olunmazsa kornea nakli gerekiyormuş........
sağol canım.........
nihayet geldin kız çok merak ettim seni...boğazın iyi mi......
sağolun canlarım......canım hiç korkma inş. bunuda sağlıkla atlatırsındualarımız seninle canım
kuzu ben duaya amin diyim gelirim
hoşçakal canım gene bekleriz........cok gecmıs olsun hıc korkma allah hayrlısıyla kurtulmayı nasıp etsın cnmmm yaaa benım sımdı cıkmam lazım kızlar aksam yıne burdayım umarım sızlerde burada olursunuz yıne devam ederız opuyorum hepınızı tek tek ve tanıdıgıma cok mutluyum saglıcakla kalınnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?