Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ayyy ınsss bugune kadr duzenlı ılıskıye gırdık gun asırı yanı ama hala olabılme sansı olması guzel valla.ıns oledır de bebıslerımız bu ay gelır gobıslerımıze.amınnnnnnnnnnnnn

ama ben yarın gözümden:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ameliyat olacam...........şimdiye olmadıysa bir daha ki aya kalır.

zelalin elektirikleri kesikmiş ondan gelememişşş.
ayyyyy sevindim yahu...........
ayyyy cokk gecmıs olsun ne amelıyatı kı?bak ortak gıdıyoruz resmen yaaaa.bende 3 kez amelıyat gecırdım gozumden senın ne var ?ben sasılıktan oldum

benim gözümde göz sivriliği var....onu durduracaklar.......biraz da korkuyorum..........

o ney kız ilk kez duyuyom
ben de bir sene önce ilk kez duydum......göz zamanla sivriliyormuş korneayı deliyormuş......ameliyat olunmazsa kornea nakli gerekiyormuş........
geçmiş olsun cnmmm
sağol canım.........
nihayet geldin kız çok merak ettim seni...boğazın iyi mi......

cok gecmıs olsun hıc korkma allah hayrlısıyla kurtulmayı nasıp etsın cnmmm yaaa benım sımdı cıkmam lazım kızlar aksam yıne burdayım umarım sızlerde burada olursunuz yıne devam ederız opuyorum hepınızı tek tek ve tanıdıgıma cok mutluyum saglıcakla kalınnnnnnn....

kızlar dua topiğimize ulaşamıyorum bide siz denesenize:26::26:

kızımmmmmmmm önce bir selam ver..sabah beri seni meraktan öldük burda zeloşum..hastamısın sen nerdeydin bakalım...dua topicini kapatmışlar..yeterede ceza vermişler...

çiçeğim ben iyi soğuk almışım etlerim bile ağrıyo

canım hiç korkma inş. bunuda sağlıkla atlatırsın dualarımız seninle canım

kuzu ben duaya amin diyim gelirim
sağolun canlarım......
hoşçakal canım gene bekleriz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…