- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
çiçeğim ben iyi soğuk almışım etlerim bile ağrıyo
eline sağlık tatlım..bende öğle arası bulgur pilavı ve mercimek çorbası yaptım...hamaratlığım tuttu..iki ara bir dere..akşama rahatım yani..yanına bir salata yaparım...dünden fasulye yapmıştım..gece yememiştik.bu akşam için pişirmiştim..hem çalışmak hem ev hanımı olmak çok zor ya...
ben 25 yasında ve bır yıllık evlıyım.3 aydır da bebıs dusunuyoruz umudumz mayısta bakalım.ayrıca teskekkur ederım buraya yakısacak bır ısım oldugunu dusundum buradakı konular ınsanı buyuluyo dusunmesı bıle guzel:44:
tarıflerde var burda ellerıne saglık sagol bızımle paylastıgın ıcın cok guzl olcktır.bu aksam bende pılav yaıpcktım patateslısını denıcem hemn:)
kızlar sıze bıs danısmak ıstıyorum benım sat 11 nısandı benım dun aksamdan berı cok bel ve kasık agrım var goguslerımdede hassasıyet ustune yatamıyorum.saydıgımda 12 14 ve 16. gunlerı gectım ama sızce gec yumurtluyo olabırmıyım?
saracım hani bi sistem var son adet tarihini yazıon eğer gebeysen kaç aylık onu gösteren bi yer varya onu hesapladımmm
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: özele cevap bekliyorum tatlım...
kızlar dua topiğimize ulaşamıyorum bide siz denesenize:26::26:
kızımmmmmmmm önce bir selam ver..sabah beri seni meraktan öldük burda zeloşum..hastamısın sen nerdeydin bakalım...dua topicini kapatmışlar..yeterede ceza vermişler...
çiçeğim ben iyi soğuk almışım etlerim bile ağrıyo
leyloşum kır çiçeğimnasılsınız balım beni hiç sorma çok halsizlik var üstümde etlerim bile ağrıyo sabah zor kalktım geldim bi baktım elektrikler gitmiş daha biraz önce geldi bende koştum yine duaya yetişemedim:86: şeker ne cezası bu yetere niye ceza vermişler dua topiği açabilirsiniz demişlerdi ben hiç bişey anlamadım
çok sağol gülümrabbim şifa versin gülüm............dikkat et kendine çabuk iyileş..........
inan bana seni çok iyi anlıyorum
güzel sözlerin için sağol canım seni aramızda görmek bizi sevindirir
afiyet olsun canım umarım beğenirsin
yumoşun çatlıyor olabilir
Allah seni kahretmesin emi boş şeylerle uğraşacğına bi test yap sende kurtul bizde
yazdım tatlım
hayırlı cumalar tatlım seni çok merak ettim men :93::93::93::93:
canım dua topiği silinmiş sayılı dua etmek yasakmış üstelik bide yetere ceza vermişler
cok gecmıs olsun hıc korkma allah hayrlısıyla kurtulmayı nasıp etsın cnmmm yaaa benım sımdı cıkmam lazım kızlar aksam yıne burdayım umarım sızlerde burada olursunuz yıne devam ederız opuyorum hepınızı tek tek ve tanıdıgıma cok mutluyum saglıcakla kalınnnnnnn....
çok geçmiş olsun kıyamam men sana
canım sayılı dua yasakmış ne demekse bide not düşmüşler bi size başka bi topikte bu tür paylaşımları özelden yapın demiştik diye
leyloşum kır çiçeğimnasılsınız balım beni hiç sorma çok halsizlik var üstümde etlerim bile ağrıyo sabah zor kalktım geldim bi baktım elektrikler gitmiş daha biraz önce geldi bende koştum yine duaya yetişemedim:86: şeker ne cezası bu yetere niye ceza vermişler dua topiği açabilirsiniz demişlerdi ben hiç bişey anlamadım
çok sağol gülümtatlım elimden geleni yapıyom ama eşimde diyo bu nasıl soğuk algınlığı bir haftadır geçmedi bende bide faranjit var o iyice azdırıyo
kuşum canım nasılsıntatlım elektrikler bana kazık attı dün komşum sular sabah 9 da gitcek gece 9 da gelcek dedi bi ton su aldım sabah bi baktım sular duruyo elektrikler gitmiş dedim hani sular gitcekti tutturamadın elektrikler gitmiş zavallı gülüyo elektrik desem sanki elektrikmi alcaktın ben su biliyodum suyu söledim saram yetere ne ceza vermişler:93::93::93:
kuşum ya duanın sayılısı sayısızımı var
kızlarr ben bunalımdayım resmen bi markete gidip gezip geleyimm belki açılırımmm
kuzu seni market kesmez gel seni arif hocaya götürcemkızlarr ben bunalımdayım resmen bi markete gidip gezip geleyimm belki açılırımmm
çok sağol balım temizlilk yaparken kendime dikkat etmedim bide görümcemde üşüyünce devre dışı kaldım
hg tatlişim...geçmiş olsun canım..kendine dikkat et...kendini üşüttün herhalde...bende bilmiyorum sabah yeter yazmıştı ceza vermişler...niye kapattıklarınıda bilmiyorum..oda çok üzülmüştü bugün...
tatlım yetere 5 puan ceza vermişler bu puanlar fazla olursa üyeliği silinebilirmiş anladığım kadarıyla hiç öyle risklere girmeyelim canım bence
kuzu seni market kesmez gel seni arif hocaya götürcem
çok sağol balım temizlilk yaparken kendime dikkat etmedim bide görümcemde üşüyünce devre dışı kaldım
kuşum zavallı yeterim kabak hep onun başına patlıyoartık cuma duaları yokmu:93::93::93:
meraba kızlar,ne kaynatıyonuz , benim bi eğitim vardı ya bodrum da,müdürle konuştum,ben hamileyim önce ikizlerim vardı,sonra biri geişmedi,ik 3 ay dolmadan yola çıkmasam daha iyi olur dedim,tamam derya hanım dedi,oleyyyyyyyy,yol 20 saat sürüyo,uçakla gitsem 4 ssat adanaya,sonra bodruma,yengem 2 aylık bebişini uçaktaki ani basınç değişikliği yüzünden kaybetmişti,çok korkuyodum,oley oley kurtuldum
gözün aydın meslektaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?