Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inan bana seni çok iyi anlıyorum

güzel sözlerin için sağol canım seni aramızda görmek bizi sevindirir

tarıflerde var burda ellerıne saglık sagol bızımle paylastıgın ıcın cok guzl olcktır.bu aksam bende pılav yaıpcktım patateslısını denıcem hemn:)

afiyet olsun canım umarım beğenirsin

yumoşun çatlıyor olabilir

saracım hani bi sistem var son adet tarihini yazıon eğer gebeysen kaç aylık onu gösteren bi yer varya onu hesapladımmm

Allah seni kahretmesin emi boş şeylerle uğraşacğına bi test yap sende kurtul bizde

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: özele cevap bekliyorum tatlım...

yazdım tatlım

hayırlı cumalar tatlım seni çok merak ettim men :93::93::93::93:

kızlar dua topiğimize ulaşamıyorum bide siz denesenize:26::26:

canım dua topiği silinmiş sayılı dua etmek yasakmış üstelik bide yetere ceza vermişler

kızımmmmmmmm önce bir selam ver..sabah beri seni meraktan öldük burda zeloşum..hastamısın sen nerdeydin bakalım...dua topicini kapatmışlar..yeterede ceza vermişler...

leyloşum kır çiçeğim nasılsınız balım beni hiç sorma çok halsizlik var üstümde etlerim bile ağrıyo sabah zor kalktım geldim bi baktım elektrikler gitmiş daha biraz önce geldi bende koştum yine duaya yetişemedim:86: şeker ne cezası bu yetere niye ceza vermişler dua topiği açabilirsiniz demişlerdi ben hiç bişey anlamadım

çiçeğim ben iyi soğuk almışım etlerim bile ağrıyo

çok geçmiş olsun kıyamam men sana

canım sayılı dua yasakmış ne demekse bide not düşmüşler bi size başka bi topikte bu tür paylaşımları özelden yapın demiştik diye

rabbim şifa versin gülüm............dikkat et kendine çabuk iyileş..........
çok sağol gülüm tatlım elimden geleni yapıyom ama eşimde diyo bu nasıl soğuk algınlığı bir haftadır geçmedi bende bide faranjit var o iyice azdırıyo

kuşum canım nasılsın tatlım elektrikler bana kazık attı dün komşum sular sabah 9 da gitcek gece 9 da gelcek dedi bi ton su aldım sabah bi baktım sular duruyo elektrikler gitmiş dedim hani sular gitcekti tutturamadın elektrikler gitmiş zavallı gülüyo elektrik desem sanki elektrikmi alcaktın ben su biliyodum suyu söledimsaram yetere ne ceza vermişler:93::93::93:

güle güle tatlım yine bekleriz

kızlarr ben bunalımdayım resmen bi markete gidip gezip geleyimm belki açılırımmm

hg tatlişim...geçmiş olsun canım..kendine dikkat et...kendini üşüttün herhalde...bende bilmiyorum sabah yeter yazmıştı ceza vermişler...niye kapattıklarınıda bilmiyorum..oda çok üzülmüştü bugün...

tatlım yetere 5 puan ceza vermişler bu puanlar fazla olursa üyeliği silinebilirmiş anladığım kadarıyla hiç öyle risklere girmeyelim canım bence

kızlarr ben bunalımdayım resmen bi markete gidip gezip geleyimm belki açılırımmm
kuzu seni market kesmez gel seni arif hocaya götürcem
çok sağol balım temizlilk yaparken kendime dikkat etmedim bide görümcemde üşüyünce devre dışı kaldım
tatlım yetere 5 puan ceza vermişler bu puanlar fazla olursa üyeliği silinebilirmiş anladığım kadarıyla hiç öyle risklere girmeyelim canım bence

kuşum zavallı yeterim kabak hep onun başına patlıyoartık cuma duaları yokmu:93::93::93:

çok geçmiş olsun bitanem..dikkat et kendine...havalar bir tuhaf zaten...bir yağmur yağıyor bir güneş açıyor...ne olduğu belirsiz yani...yarın doktorum var dualarınızı bekliyorum canlarım hepinizin..inşallah şu şeker illeti düşmüştür ya... saram minik kuşum nereye gitti...?:78::78:

maonya testi yapta git tatlım...temiz hava iyi gelir..ben senin hamile olduğuna inanıyorum...hadi bakalım...

meraba kızlar,ne kaynatıyonuz , benim bi eğitim vardı ya bodrum da,müdürle konuştum,ben hamileyim önce ikizlerim vardı,sonra biri geişmedi,ik 3 ay dolmadan yola çıkmasam daha iyi olur dedim,tamam derya hanım dedi,oleyyyyyyyy,yol 20 saat sürüyo,uçakla gitsem 4 ssat adanaya,sonra bodruma,yengem 2 aylık bebişini uçaktaki ani basınç değişikliği yüzünden kaybetmişti,çok korkuyodum,oley oley kurtuldum

eceeeeeeeee niye sesin çıkmıyor tatlişim...deryacım sende hg tatlim...

gözün aydın meslektaşım...

pikepolat zeynommmmmmmmm hg tatlişim...nasılsın bitanem?

kızlar kardelen bugün hiç gelmedi değilmi?onuda merak ettim ...nerde bu hatun...gelirdi hergün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…