sende mi çevre mühendisisin canım:79::79::79:
sihirliada hg canım aramızaben 25 yasında ve bır yıllık evlıyım.3 aydır da bebıs dusunuyoruz umudumz mayısta bakalım.ayrıca teskekkur ederım buraya yakısacak bır ısım oldugunu dusundum buradakı konular ınsanı buyuluyo dusunmesı bıle guzel:44:
doktor sitesine durumumu anlatan bir mesaj yazdım diyetisyene...şekeriniz düşsede doğuma kadar diyete devam edin diyor..offfffffff moralim bozuldu ya...
eceeeeeeeee niye sesin çıkmıyor tatlişim...deryacım sende hg tatlim...
ziraat mühendisiyim tatlım...
pikepolat zeynommmmmmmmm hg tatlişim...nasılsın bitanem?
geçmiş olsun zeynocum...kendinize dikkat edin..bak zeloşta üşütmüş...kızlar selam...
ay bende hasta oldum ya.. sabahtan beri yatıyorum, şimdi anca biraz kendime gelir gibi oldum biraz... zelos sende hastaymışsın geçmis olsun tatlım..
evet canım yarın hele bir şu kan tahlili yapılsında yarın eşim mükafatlandırcak düşük çıkarsa...tatlılara yumulcam..dondurma yiyecem..bu havada dondurma yenmez hava..hava yağışlı...eşimin sözü var..ne istersen ısmarlıycam dedi....buse 2 kilo birden alıyormuşsihirliada hg canım aramızainş. canım bebişin seni bekletmez hemen gelir
leyloşum moralini bozma canım sayılı gün çabuk geçer yeterki busemiz iyi olsunonun için herşeye değer canım hem ben senin yerinede yerim sen üzülme
hoşbulduk canım,merak etme düzelir şekerin dikkat edersen,hamilelikte herşey olabiiyo,tansiyon,şeker,hormonel hepsi,geçecek inş.:79::79:
hayır canım..devletteyim...kamu yani...iyi iyi:79::79::79:işler nasıl:79::79:özelde mi çalışıyon
saram pilav tariflerin için sağol
kızlar benim adam uyandı ben kaçıyom kendimi iyi hissedersem akşam gelirim hepinizi çok öpt.byyyyyyy
zeynom hg canımçok geçmiş olsun sanada neler oluyo bize çiçeğim
leyloşum dualarımız seninle canım inş. yarın güzel haberlerle gelirsiniz
hayır canım..devletteyim...kamu yani...
iyi iyi,ben de:79::79::79:
kuzu seni market kesmez gel seni arif hocaya götürcem
çok sağol balım temizlilk yaparken kendime dikkat etmedim bide görümcemde üşüyünce devre dışı kaldım
kuşum zavallı yeterim kabak hep onun başına patlıyoartık cuma duaları yokmu:93::93::93:
çok geçmiş olsun bitanem..dikkat et kendine...havalar bir tuhaf zaten...bir yağmur yağıyor bir güneş açıyor...ne olduğu belirsiz yani...yarın doktorum var dualarınızı bekliyorum canlarım hepinizin..inşallah şu şeker illeti düşmüştür ya...saram minik kuşum nereye gitti...? :78::78:
sende mi çevre mühendisisin canım:79::79::79:
kızlar selam...
ay bende hasta oldum ya.. sabahtan beri yatıyorum, şimdi anca biraz kendime gelir gibi oldum biraz... zelos sende hastaymışsın geçmis olsun tatlım..
saram pilav tariflerin için sağol
saol bitanem...bende çıkıyorum...hafta sonu giremessem pazartesi yazarım beni merak etmeyin...hepinizi çok öpüyorum..görüşmek üzere..duanızı eksik etmeyin canlarım...
sen çevre mühendisimisin canım :26::26::26::26::26::26:
evet canım:79::79::79:
sen:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?