Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar selam...

ay bende hasta oldum ya.. sabahtan beri yatıyorum, şimdi anca biraz kendime gelir gibi oldum biraz... zelos sende hastaymışsın geçmis olsun tatlım..

sihirliada hg canım aramıza inş. canım bebişin seni bekletmez hemen gelir
doktor sitesine durumumu anlatan bir mesaj yazdım diyetisyene...şekeriniz düşsede doğuma kadar diyete devam edin diyor..offfffffff moralim bozuldu ya...

leyloşum moralini bozma canım sayılı gün çabuk geçer yeterki busemiz iyi olsun onun için herşeye değer canım hem ben senin yerinede yerim sen üzülme

kızlar selam...

ay bende hasta oldum ya.. sabahtan beri yatıyorum, şimdi anca biraz kendime gelir gibi oldum biraz... zelos sende hastaymışsın geçmis olsun tatlım..
geçmiş olsun zeynocum...kendinize dikkat edin..bak zeloşta üşütmüş...
evet canım yarın hele bir şu kan tahlili yapılsında yarın eşim mükafatlandırcak düşük çıkarsa...tatlılara yumulcam..dondurma yiyecem..bu havada dondurma yenmez hava..hava yağışlı...eşimin sözü var..ne istersen ısmarlıycam dedi....buse 2 kilo birden alıyormuş
hoşbulduk canım,merak etme düzelir şekerin dikkat edersen,hamilelikte herşey olabiiyo,tansiyon,şeker,hormonel hepsi,geçecek inş.:79::79:

inşallah deryacım..destek ve moral için teşekkürler tatlişim...

kızlar benim adam uyandı ben kaçıyom kendimi iyi hissedersem akşam gelirim hepinizi çok öpt.byyyyyyy
zeynom hg canım çok geçmiş olsun sanada neler oluyo bize çiçeğim
leyloşum dualarımız seninle canım inş. yarın güzel haberlerle gelirsiniz

saol bitanem...bende çıkıyorum...hafta sonu giremessem pazartesi yazarım beni merak etmeyin...hepinizi çok öpüyorum..görüşmek üzere..duanızı eksik etmeyin canlarım...

tatlım cuma dularını burdan yaparız sayı söylemeden bide görümcen üşüyünce sen niye devredışı kaldın ben anlamadım

leylaaaaaaaaaaaaa şimdide ben özelden cevap bekliyom:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sende mi çevre mühendisisin canım:79::79::79:

sen çevre mühendisimisin canım :26::26::26::26::26::26:

kızlar selam...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

saram pilav tariflerin için sağol

bişey değil canım inşallah beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…