Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne güzel ya ben calıştıgım için öyle pek misafirim olmuo anca izinli olcamda planlı gelecekler yoksa cok severim misafiri

canım ya benimde misafirimm eşim olmadıgı için geldi sagolsun komşummm eşim olmadıgında beni yalnız bırakmaz kardeşimide ben çagırdım cuma günü çok bunalmıştım çok stresliydimmm bunalıma girdim hatta aglama krizine bile girdim sagolsun kardeşim koşuverdi yardımımaaa şimdi daha iyiyim allaha şükürrr

hamileyim ama tek benim bebeğim. başka biri o. senin avatarındaki bebek kim şekerim bayıldım maşallah

ay ne güzel allah bagışlasın canım bebeğini sana... ben karıştırdım demek ki başkasıyla...
avatarımdaki 5 gün önce dogum yapan arkadasımın bebeği cok tatlı allahım bizede nasip eder inşallah

ececim hayırdır canım ne oldu sen niye o kadar sıkıntılardaydın. benim net problemi yüzünden 5 gün falan girememiştim haberim yok benim

aminn aminnnn inşlallahh hayırlısı ile büyütmeyi nasip eder allahım arkadaşına bebegineee

ececim hayırdır canım ne oldu sen niye o kadar sıkıntılardaydın. benim net problemi yüzünden 5 gün falan girememiştim haberim yok benim

ya canım eşim şehir dışına gitti 8-9- gün oldu evde yalnız kaldımm tamam kız var ama yinede kendimi çok yalnızz hissettimmm bunalıma girdim yaa hatta cuma günü duş aldım biraz dua okuyum diyee ama onu bile yapacakk güç bulamadım kendimdee uykuya verdim kendimi oda olmadı artık düşünürken düşürnürken kenimi kaybettim yaaa allahım hiç kimseyiii yalnız bırakmasınnn

hayırdır canım neden bunalımdaydın neseki kardeşim yardımcı olmuş moralini düzeltmeye
iyi bir komsun olmasına sevindim komsuluk cok önemli bence üzülme hiçbirşeye allah gönlündeki nasip etsin sana banada gelirler bazen tekbasıma zırlar dururum

amin canım allahım hepimize göstersin ogünleri...maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah çok tatlı.

amin canım o istemezdi tatlım seni yalnız bırakmayı emin ol ama insan duygusallasıo bazen anlıyorum seni bende yalnız sayılırım aslında

inşallah eşin yanında bir iş bulurda hep birlikte olursunuz arkadasım

evet sagolun kardeşim geldii allah razı olsun eniştede gönderdiii aminn aminn canım allahım tüm isteyenlerin gönlündekini nasip etsinn canımm beklemek artıkkk çok zor geliyorr hem bebiş yolu hemm koçiş yoluu beklemekkk

bak en azından senin bir kardeşin var ben tek cocugum bir sıkıntım olsa cagıracak annemden baska kimsem yok annemle babam ayrı annem ikinci evliliğini yaptı oyüzden zırt pırt cagıramamda

bir kız kardeşim olmasını cok isterdim

amin canımmm. allahım hepimizin eşini korusun. yanımızdan eksik etmesin. bende ilk evlendiğim sene hep yanlızdım. 2 gece 1 gün izin di. izindede hep uyurdu. karşımda kayınvalidemle alt katımda amcalar 2 daire ve birinin kızının psikolojik sorunları vardı. bağırıp duruyodu sonra bana bağırdı diyip sülaleyi üstüme salıyodu falan baya zor geçiyodu o zamanlar. ama sonra taşınınca rahatladık. şimdi yine nöbetleri oluyo ama napalım mecbur katlanıyoruz... allah işsiz bırakmasın çok zor... ne zaman gelicek nasipse eşin?

hımm canım ya senin durumda kötüü aslında senle bi nakıma aynı kaderi paylaşıyoruzz benimde anne baba ayrııı benimde anne evliii tabi babadaa annemi hiç göremiyorum gibi bişeyy ama kardeşlerim varr sagolsunlarrr hepsi uzak ama burdakii 1 saatlik yol var aramızdaa 2 tane çocugu varr sık gidip gelemiyoruzda birbirimizeee sadece telefonda konuşmakk

bak en azından sanslı oldugun durumlarda var

ya ben o konuda çok rahattımm 2 tane kayınvalide vardı ama ikiside yok gibi bişeydiii yanii hiç kaynana çilesi çekmedimm hep eşimle yalnızdıkk hayatımdanda memnundum açıkcası olmamalarından dolayııı neysee ya 2 günlügüne olsa bende razıyımm eşim bi gittmi aylarca gelemedigide oluyorr hanii 2 günde bi evde olsaa onada razıyım vallaaa yeterki yakında olsunn

bende babamı göremiorum tatlım evet valla kader arkadasıyız biz hem aile hem bebiş acısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…