iyidir canım ya ne olsun tatlım sen hamileydin dimi ikiz olan sonra birini kaybeden senmiydin yoksa baska birimiydi
ne güzel ya ben calıştıgım için öyle pek misafirim olmuo anca izinli olcamda planlı gelecekler yoksa cok severim misafiri
hamileyim ama tek benim bebeğim. başka biri o. senin avatarındaki bebek kim şekerim bayıldım maşallah
hamileyim ama tek benim bebeğim. başka biri o. senin avatarındaki bebek kim şekerim bayıldım maşallah
ay ne güzel allah bagışlasın canım bebeğini sana... ben karıştırdım demek ki başkasıyla...
avatarımdaki 5 gün önce dogum yapan arkadasımın bebeği cok tatlı allahım bizede nasip eder inşallah
ececim hayırdır canım ne oldu sen niye o kadar sıkıntılardaydın. benim net problemi yüzünden 5 gün falan girememiştim haberim yok benim
canım ya benimde misafirimm eşim olmadıgı için geldi sagolsun komşummm eşim olmadıgında beni yalnız bırakmaz kardeşimide ben çagırdım cuma günü çok bunalmıştım çok stresliydimmm bunalıma girdim hatta aglama krizine bile girdim sagolsun kardeşim koşuverdi yardımımaaa şimdi daha iyiyim allaha şükürrr
ay ne güzel allah bagışlasın canım bebeğini sana... ben karıştırdım demek ki başkasıyla...
avatarımdaki 5 gün önce dogum yapan arkadasımın bebeği cok tatlı allahım bizede nasip eder inşallah
allahım tamamına ermeyi nasip eder inşallah nehircimm hayırlısı saglıcakla kucagına almayı nasip eder yavrunu inşallahhh
ya canım eşim şehir dışına gitti 8-9- gün oldu evde yalnız kaldımm tamam kız var ama yinede kendimi çok yalnızz hissettimmm bunalıma girdim yaa hatta cuma günü duş aldım biraz dua okuyum diyee ama onu bile yapacakk güç bulamadım kendimdee uykuya verdim kendimi oda olmadı artık düşünürken düşürnürken kenimi kaybettim yaaa allahım hiç kimseyiii yalnız bırakmasınnn
hayırdır canım neden bunalımdaydın neseki kardeşim yardımcı olmuş moralini düzeltmeye
iyi bir komsun olmasına sevindim komsuluk cok önemli bence üzülme hiçbirşeye allah gönlündeki nasip etsin sana banada gelirler bazen tekbasıma zırlar dururum
aminnnnnnn allahım hepimize göstersin
amin canım o istemezdi tatlım seni yalnız bırakmayı emin ol ama insan duygusallasıo bazen anlıyorum seni bende yalnız sayılırım aslında
inşallah eşin yanında bir iş bulurda hep birlikte olursunuz arkadasım
evet sagolun kardeşim geldii allah razı olsun eniştede gönderdiii aminn aminn canım allahım tüm isteyenlerin gönlündekini nasip etsinn canımm beklemek artıkkk çok zor geliyorr hem bebiş yolu hemm koçiş yoluu beklemekkk
ya canım eşim şehir dışına gitti 8-9- gün oldu evde yalnız kaldımm tamam kız var ama yinede kendimi çok yalnızz hissettimmm bunalıma girdim yaa hatta cuma günü duş aldım biraz dua okuyum diyee ama onu bile yapacakk güç bulamadım kendimdee uykuya verdim kendimi oda olmadı artık düşünürken düşürnürken kenimi kaybettim yaaa allahım hiç kimseyiii yalnız bırakmasınnn
bak en azından senin bir kardeşin var ben tek cocugum bir sıkıntım olsa cagıracak annemden baska kimsem yok annemle babam ayrı annem ikinci evliliğini yaptı oyüzden zırt pırt cagıramamda
bir kız kardeşim olmasını cok isterdim
hımm canım ya senin durumda kötüü aslında senle bi nakıma aynı kaderi paylaşıyoruzz benimde anne baba ayrııı benimde anne evliii tabi babadaa annemi hiç göremiyorum gibi bişeyy ama kardeşlerim varr sagolsunlarrr hepsi uzak ama burdakii 1 saatlik yol var aramızdaa 2 tane çocugu varr sık gidip gelemiyoruzda birbirimizeee sadece telefonda konuşmakk
amin canımmm. allahım hepimizin eşini korusun. yanımızdan eksik etmesin. bende ilk evlendiğim sene hep yanlızdım. 2 gece 1 gün izin di. izindede hep uyurdu. karşımda kayınvalidemle alt katımda amcalar 2 daire ve birinin kızının psikolojik sorunları vardı. bağırıp duruyodu sonra bana bağırdı diyip sülaleyi üstüme salıyodu falan baya zor geçiyodu o zamanlar. ama sonra taşınınca rahatladık. şimdi yine nöbetleri oluyo ama napalım mecbur katlanıyoruz... allah işsiz bırakmasın çok zor... ne zaman gelicek nasipse eşin?
hımm canım ya senin durumda kötüü aslında senle bi nakıma aynı kaderi paylaşıyoruzz benimde anne baba ayrııı benimde anne evliii tabi babadaa annemi hiç göremiyorum gibi bişeyy ama kardeşlerim varr sagolsunlarrr hepsi uzak ama burdakii 1 saatlik yol var aramızdaa 2 tane çocugu varr sık gidip gelemiyoruzda birbirimizeee sadece telefonda konuşmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?