Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım allah basımızdan eksik etmesin kocalarımız benim eşimde 1 hafta gececi bir hafta gündüzcü oluo ee bende calışınca pek göremioruz birbirimizi mesela eşim bugün 24 saat calışıo sabah gitti yarın sabah gelecek bende sabah gidecem işe eşim tekrar akşam beşbucukta gidecek ben altıda gelcem yani hiç göremicez birbirimi ama napalım calışalım yeterki allah kimseyi işsiz bırakmasın zor valla

haklısın canım allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin. inşallah en kısa zamanda gelir yüzün hep güler.

aminnn aminnn evet canımmm çok zor işsizlikk biliyorum ben onuda yaşadımm allahım sizinde yardımcını olsunn canımmm sizin kide baya zor bi durumm

valla biz kısa da olsa bir süre yaşadık o işsizliği... çok zor çok. eşim bi ara az kazanıyorum falan dedide hatırlattım o zamanı. valla az çok farketmez insan her düzene alışıyor. ben baba evinde pek sıkıntı görmedim açıkçası ama eşimle sıkıntılar çektik belki hala da çekicez. ama napalım herzaman bolluk ta iyi değil. şımarmamak lazım dimi ama allah kimseleri işinden etmesin düzenini bozmasın.

yaa kızlar bugün kan pıhtılaşması topigine girdim bir arkadas var 5.5 aylık hamile bebeğinin beyninde sorun varmış ona cok üzüldüm alınması gerekiomuş rabbim yardımcısı olur inşallah doktorlar yanlış görmüş olur

inşalla canım bi bebişim olsun hep onunla ilgleneyim hiç sıkılmam valla calışmayı bile düşünmüyorum valla o olunca

canım benimm allahım gönlüne göre verir inşallahh gönlümüzee göre verirr inşallahhhh aynen b bebişim olsunn tek derdim onu büyütmekk onunla ilgilenmek olacakkk

iyi bilirim tatlım benim eşimde ilk evlendiğimizde işsiz kaldı zor dönemler gecirdik yani o yüzden katlanıcaz napalım gececide olsa bende bazen gececi oldugu için yalnızım sıkılıom falan derim oda napiyim işten mi cıkayım der aman haaa derim ve o günleri hatırlatıırım rabbim yardımcımız olsun

çok üzüldüm allah sabır versin yanlız tek doktorla kalmasınlar. bakma ben rahat gibi konuşuyorum da bende çok sıkıntı çektim. ilk 12 hafta kolumu kıpırdatamadım düşük tehlikem vardı. o geçti bebeğin böbreklerinde sorun vardı. derken beyninde kist oluşumu oldu. gelişimi yavaştı haftasıyla gelişimi uyuşmadı bi türlü ...allah allahhhhh ozamanları anlatamam. doktorum ayırmadı beni kuzumdan. bazı doktorlar gelişimi iyi değil deyip hemen alabiliyolar maalesef. araştırsınlar valla.

canım benimm allahım gönlüne göre verir inşallahh gönlümüzee göre verirr inşallahhhh aynen b bebişim olsunn tek derdim onu büyütmekk onunla ilgilenmek olacakkk

amin canım arkasım valla iyiki varsınız iyiki bulmusum bu siteyi sizler sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum

hadi yaaa çok üzüldümm inşallahh dedigin gibi dr yanlış görmüş olurrr

allahım bidaha yasatmasın canım cok gecmiş olsun seninki kaç aylık tatlım?

yarın bir dr daha gidecekmiş bakalım ne diecek ama onundaha önceki hamileliğinde aynı sey olmuş ve dogmuş 5 ay yasamış sadece aynı sorunmuş

canımm benimm allahımm bebegini sana bagışlamışş inşallahhh hayırlısı ile kucagına almayıı nasip ederr inşallahhhhh bencede tek dr la kalmasınlarrr

allahımmm her konuda sabrımızı sınıyorr inşallahh rabbimmm daha fazlaaa bekletmeden yavrularımızı bize nasip ederr

cok tesekkur ederim nehircim, cok nazik ve incesin...

canım çok sıkılıyo kızlar nerdesiniz geliiiiiiiiiiiiiiiin:93::93::93::93::93::93::93::93::93:

tatlım bugün bende moral olarak pek yüksek değildim malesef...

tatlım o kadarcık ates düsmesi cok önemli değil... insallah hamilesindir canım arkadasim

zeynocum iyi olmana sevindim kendine dikkat et canım akidişim öptümm byyyyy

tesekkür ederim benim düsünceli arkadaşım....

merhaba kızlar nasılsınız?

canım benimde ilk bebeğim düştü sonrakide kalp atısı durdugu için alındı ve testler yapıldı bende kan pıhtılaşması varmış ondan 9 ay boyunca iğne yapmam gerekiomuş allahım bidaha yasatmasın bu sefer sağlıkla gelsin bebğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…