bak en azından sanslı oldugun durumlarda var
bende babamı göremiorum tatlım evet valla kader arkadasıyız biz hem aile hem bebiş acısından
amin canımmm. allahım hepimizin eşini korusun. yanımızdan eksik etmesin. bende ilk evlendiğim sene hep yanlızdım. 2 gece 1 gün izin di. izindede hep uyurdu. karşımda kayınvalidemle alt katımda amcalar 2 daire ve birinin kızının psikolojik sorunları vardı. bağırıp duruyodu sonra bana bağırdı diyip sülaleyi üstüme salıyodu falan baya zor geçiyodu o zamanlar. ama sonra taşınınca rahatladık. şimdi yine nöbetleri oluyo ama napalım mecbur katlanıyoruz... allah işsiz bırakmasın çok zor... ne zaman gelicek nasipse eşin?
ya ben o konuda çok rahattımm 2 tane kayınvalide vardı ama ikiside yok gibi bişeydiii yanii hiç kaynana çilesi çekmedimm hep eşimle yalnızdıkk hayatımdanda memnundum açıkcası olmamalarından dolayııı neysee ya 2 günlügüne olsa bende razıyımm eşim bi gittmi aylarca gelemedigide oluyorr hanii 2 günde bi evde olsaa onada razıyım vallaaa yeterki yakında olsunn
inşallahh allahım kendi yavrumuzu nasip ederde yalnızlıgımızdann bebişlerimiz sayesinde kurtuluruz bi bakımaa
evet canım allah basımızdan eksik etmesin kocalarımız benim eşimde 1 hafta gececi bir hafta gündüzcü oluo ee bende calışınca pek göremioruz birbirimizi mesela eşim bugün 24 saat calışıo sabah gitti yarın sabah gelecek bende sabah gidecem işe eşim tekrar akşam beşbucukta gidecek ben altıda gelcem yani hiç göremicez birbirimi ama napalım calışalım yeterki allah kimseyi işsiz bırakmasın zor valla
evet canım allah basımızdan eksik etmesin kocalarımız benim eşimde 1 hafta gececi bir hafta gündüzcü oluo ee bende calışınca pek göremioruz birbirimizi mesela eşim bugün 24 saat calışıo sabah gitti yarın sabah gelecek bende sabah gidecem işe eşim tekrar akşam beşbucukta gidecek ben altıda gelcem yani hiç göremicez birbirimi ama napalım calışalım yeterki allah kimseyi işsiz bırakmasın zor valla
inşalla canım bi bebişim olsun hep onunla ilgleneyim hiç sıkılmam valla calışmayı bile düşünmüyorum valla o olunca
valla biz kısa da olsa bir süre yaşadık o işsizliği... çok zor çok. eşim bi ara az kazanıyorum falan dedide hatırlattım o zamanı. valla az çok farketmez insan her düzene alışıyor. ben baba evinde pek sıkıntı görmedim açıkçası ama eşimle sıkıntılar çektik belki hala da çekicez. ama napalım herzaman bolluk ta iyi değil. şımarmamak lazım dimi amaallah kimseleri işinden etmesin düzenini bozmasın.
yaa kızlar bugün kan pıhtılaşması topigine girdim bir arkadas var 5.5 aylık hamile bebeğinin beyninde sorun varmış ona cok üzüldüm alınması gerekiomuş rabbim yardımcısı olur inşallah doktorlar yanlış görmüş olur
canım benimm allahım gönlüne göre verir inşallahh gönlümüzee göre verirr inşallahhhh aynen b bebişim olsunn tek derdim onu büyütmekk onunla ilgilenmek olacakkk
yaa kızlar bugün kan pıhtılaşması topigine girdim bir arkadas var 5.5 aylık hamile bebeğinin beyninde sorun varmış ona cok üzüldüm alınması gerekiomuş rabbim yardımcısı olur inşallah doktorlar yanlış görmüş olur
amin canım arkasım valla iyiki varsınız iyiki bulmusum bu siteyi sizler sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum
çok üzüldüm allah sabır versinyanlız tek doktorla kalmasınlar. bakma ben rahat gibi konuşuyorum da bende çok sıkıntı çektim. ilk 12 hafta kolumu kıpırdatamadım düşük tehlikem vardı. o geçti bebeğin böbreklerinde sorun vardı. derken beyninde kist oluşumu oldu. gelişimi yavaştı haftasıyla gelişimi uyuşmadı bi türlü ...allah allahhhhh ozamanları anlatamam. doktorum ayırmadı beni kuzumdan. bazı doktorlar gelişimi iyi değil deyip hemen alabiliyolar maalesef. araştırsınlar valla.
çok üzüldüm allah sabır versinyanlız tek doktorla kalmasınlar. bakma ben rahat gibi konuşuyorum da bende çok sıkıntı çektim. ilk 12 hafta kolumu kıpırdatamadım düşük tehlikem vardı. o geçti bebeğin böbreklerinde sorun vardı. derken beyninde kist oluşumu oldu. gelişimi yavaştı haftasıyla gelişimi uyuşmadı bi türlü ...allah allahhhhh ozamanları anlatamam. doktorum ayırmadı beni kuzumdan. bazı doktorlar gelişimi iyi değil deyip hemen alabiliyolar maalesef. araştırsınlar valla.
iyi bilirim tatlım benim eşimde ilk evlendiğimizde işsiz kaldı zor dönemler gecirdik yani o yüzden katlanıcaz napalım gececide olsa bende bazen gececi oldugu için yalnızım sıkılıom falan derim oda napiyim işten mi cıkayım der aman haaa derim ve o günleri hatırlatıırım rabbim yardımcımız olsun
cok tesekkur ederim nehircim, cok nazik ve incesin...merhaba canımbahar mahvetti bu yıl kimseyi boş geçmedi. benim grip aşım şansıma bu sene iyi korudu beni. baş ağrısı oluyo kırgınlık oluyo geçiyo. ama annem babam ablam herkes feci çarpıldı. dikkat et kendine ince giyinsende ceket taşı yanında mutlaka. geçmiş olsun
canım çok sıkılıyo kızlar nerdesiniz geliiiiiiiiiiiiiiiin:93::93::93::93::93::93::93::93::93:
çok sağol canım annem aramıştı onunla konuşuyodum o yüzden geç cevap yazdım.kafam çok karışık nehircim tuhaf olan hi belirti olmaması göğüslerim ağrımıyo kasıklarım ağrımıyo belim ağrıyodu oda geçti şimdi iyi sadece akıntı var o kadar yani bence olmadı ama insan yinede üzülüyo işte
zeynocum iyi olmana sevindim kendine dikkat et canım akidişim öptümm byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?