Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelir. kıyamam ben ona allahım bnu bağışlasın inşallah benim bugün 6. ayım doldu. pazartesi yani yarın 7. ayımıza giriyoruz nasipse

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelir. kıyamam ben ona allahım bnu bağışlasın inşallah benim bugün 6. ayım doldu. pazartesi yani yarın 7. ayımıza giriyoruz nasipse

allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı dogumlar nasip etsin arkasım bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

kıyamammmmmallahım bundan sonra güzel şeyler yaşatsın inşallah canımbenim. tedavini ol sonrada müjdemizi ver inşallahhhhhhhhhh başladınmı iğnelerine?

allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı dogumlar nasip etsin arkasım bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin şekerim

daha iyiyim tatlım.. simdi bide adet oldum bugün.. ne diyim canım, siz anladınız iste...

sen nasılsın güzelim? bitti mi bekleme sürecin artık?

daha da iyi ol ins. tatlım...

aminnn aminnnn canımm cümlemizz iyi olalımm canım belki daha önce sormuşumdur ama hatırlayamadımmm sen tedavi mi oldun ne tedavisiydi

kıyamammmmmallahım bundan sonra güzel şeyler yaşatsın inşallah canımbenim. tedavini ol sonrada müjdemizi ver inşallahhhhhhhhhh başladınmı iğnelerine?

amin canım ben hamile oluca başlıcam iğnelere yani anlıcan hamile oldugumuda erken öğrenmem lazım ki bişi olmasın hemen iğneye başlayayım die bakalım hakkımzda hayırlısı neyse o olsun

RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER....

hoşgeldin şekerim

hosbulduk tatlım.. canım ya yazdıklarını okudum, sende cok sey yasamıssın.. Allah bundan sonra kolaylık versin insallah tatlım.. sağlıkla kucağına al bebişini insallah....

aminnn aminnnn canımm cümlemizz iyi olalımm canım belki daha önce sormuşumdur ama hatırlayamadımmm sen tedavi mi oldun ne tedavisiydi

tatlım ben anca test yaptırdım ... tedavilik bisey var mı diye, cok sükür bende de esimde de bir sorun yok... nedensiz bir durum var, doktorlar rahat olun, olur ins. diyor.. ama 34 yasındayım, sorunum zaman.. ondan artık tüp falan istemeye basladım ama oda yaz sonuna kaldı.. artık kader kısmet...

daha iyiyim tatlım.. simdi bide adet oldum bugün.. ne diyim canım, siz anladınız iste...

sen nasılsın güzelim? bitti mi bekleme sürecin artık?

daha da iyi ol ins. tatlım...

sıkma canını tatlım bidahaki aya inşallah benimkide yeni bitti başlıcaz artık bakalım calışmalara

bekleme sürem bitse deyip duruodum amama korkuorumda...

inşallahh tüpe gerek kalmadannn nasip eder allahım yavrunuu inşallah canım sıkma canınııı

sıkma canını tatlım bidahaki aya inşallah benimkide yeni bitti başlıcaz artık bakalım calışmalara bekleme sürem bitse deyip duruodum amama korkuorumda...

hayırlısı olsun tatlım, insallah sağlıkla doğurursun yavrunu.. korman doğal tabii... ama içini de ferah tutmaya çalış tatlım...

sen tedbirli ol ozaman tatlım şüphelendiğin an bıkmadan usanmadan sürekli tahlillerini yaptır madem. nolur nolmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…