allahım bidaha yasatmasın canım cok gecmiş olsun seninki kaç aylık tatlım?
yarın bir dr daha gidecekmiş bakalım ne diecek ama onundaha önceki hamileliğinde aynı sey olmuş ve dogmuş 5 ay yasamış sadece aynı sorunmuş
zeynepcim hoş geldin canım nasılsınn
canımm benimm allahımm bebegini sana bagışlamışş inşallahhh hayırlısı ile kucagına almayıı nasip ederr inşallahhhhh bencede tek dr la kalmasınlarrr
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelir. kıyamam ben ona allahım bnu bağışlasın inşallahbenim bugün 6. ayım doldu. pazartesi yani yarın 7. ayımıza giriyoruz nasipse
hoşbulduk tatlım..sen nasılsın?
canım benimde ilk bebeğim düştü sonrakide kalp atısı durdugu için alındı ve testler yapıldı bende kan pıhtılaşması varmış ondan 9 ay boyunca iğne yapmam gerekiomuş allahım bidaha yasatmasın bu sefer sağlıkla gelsin bebğim inşallah
allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı dogumlar nasip etsin arkasım bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı dogumlar nasip etsin arkasım bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin zeynepcim nasıl oldun tatlım
iyiyim canımmm iyi olmaya çalışıyorummm
cok tesekkur ederim nehircim, cok nazik ve incesin...
tatlım bugün bende moral olarak pek yüksek değildim malesef...
tatlım o kadarcık ates düsmesi cok önemli değil... insallah hamilesindir canım arkadasim
tesekkür ederim benim düsünceli arkadaşım....
merhaba kızlar nasılsınız?
daha iyiyim tatlım.. simdi bide adet oldum bugün.. ne diyim canım, siz anladınız iste...
sen nasılsın güzelim? bitti mi bekleme sürecin artık?
daha da iyi ol ins. tatlım...
kıyamammmmmallahım bundan sonra güzel şeyler yaşatsın inşallah canımbenim. tedavini ol sonrada müjdemizi ver inşallahhhhhhhhhh başladınmı iğnelerine?
hoşgeldin şekerim
aminnn aminnnn canımm cümlemizz iyi olalımm canım belki daha önce sormuşumdur ama hatırlayamadımmm sen tedavi mi oldun ne tedavisiydi
daha iyiyim tatlım.. simdi bide adet oldum bugün.. ne diyim canım, siz anladınız iste...
sen nasılsın güzelim? bitti mi bekleme sürecin artık?
daha da iyi ol ins. tatlım...
hosbulduk tatlım..canım ya yazdıklarını okudum, sende cok sey yasamıssın.. Allah bundan sonra kolaylık versin insallah tatlım.. sağlıkla kucağına al bebişini insallah....
tatlım ben anca test yaptırdım ... tedavilik bisey var mı diye, cok sükür bende de esimde de bir sorun yok... nedensiz bir durum var, doktorlar rahat olun, olur ins. diyor.. ama 34 yasındayım, sorunum zaman.. ondan artık tüp falan istemeye basladım ama oda yaz sonuna kaldı.. artık kader kısmet...
sıkma canını tatlım bidahaki aya inşallah benimkide yeni bitti başlıcaz artık bakalım calışmalara bekleme sürem bitse deyip duruodum amama korkuorumda...
amin canım ben hamile oluca başlıcam iğnelere yani anlıcan hamile oldugumuda erken öğrenmem lazım ki bişi olmasın hemen iğneye başlayayım die bakalım hakkımzda hayırlısı neyse o olsun
RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER....
hayırlısı olsun tatlım, insallah sağlıkla doğurursun yavrunu.. korman doğal tabii... ama içini de ferah tutmaya çalış tatlım...
inşallahh tüpe gerek kalmadannn nasip eder allahım yavrunuu inşallah canım sıkma canınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?