çok teşekkür ederim ececim...duygulandım birden.. insallah sende yavrunu kucaklarsın tatlım...
aminn aminnnn canımm benimm allahımm tüm isteyenlerin gönlüne göre verirr inşallahhhh inşallahhh daha fazla bekletmedennn
sen tedbirli ol ozaman tatlım şüphelendiğin an bıkmadan usanmadan sürekli tahlillerini yaptır madem. nolur nolmaz...
kızlar ben müsadenizi istiyorum. uykum geldi sırtım ağrımaya başladı. öpüyorum hepinizi. tatlı rüyalar canlarımbenim yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.
kızlar ben müsadenizi istiyorum. uykum geldi sırtım ağrımaya başladı. öpüyorum hepinizi. tatlı rüyalar canlarımbenim yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.
kızlar cadı'dan haber var mı? geldi mi? bileniniz var mı? :26::26:
kızlar cadı'dan haber var mı? geldi mi? bileniniz var mı? :26::26:
kızlar bende gidiyorum... öptüm sizleri, iyi geceler....
zelooşşşşş sen nasıl oldun tatlım, daha iyisindir inş. :26:
kızlar bende gidiyorum... öptüm sizleri, iyi geceler....
zelooşşşşş sen nasıl oldun tatlım, daha iyisindir inş. :26:
canım cadıdının sonucu negatifmişti en son ögrendigim bu 2 gündür bende giremiyordum topige
ayyy.. canım yaa... neyse hakkında hayırlısı olsun insallah... çok yakında kendiliğinden gelir bebeği insallah, unutur bu üzüntülerini o zaman.. insallah...
ecoş bizde yatalım mı tatlım ben sabah gidecem işe uyusam ii olur
ii geceler canım zeloş ii dün döktürüodu valla kardesi arzuda kaldı dün onda giriodu
tamam canımmm allah kolaylık versinn canım sanaa iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?