merhaba ece progesteron için en yararlı kürün hayıt tohumu olduğunu biliyorum hem rahimi kuvvetlendiriliyor gebelik süresincede kullanılabiliyormuş kistleri yok etmede ve yumurtalık vs gibi iltihaplanmalara enfeksiyonlara çok çok iyi geliyormuş ben onu kullanmaya başladım herkes çok övüyor benim bildiğim bu....
canım zelal incir kürü uyguluyo belki o biliyodur.soğan kürü myomları yk etmede çok etkiliymiş.rahimi temizliyomuş diye biliyorum.senin böyle sorunların varmı?
tşkr ederim canımm bide onu denerim yeter ki rabbim hayırlısı ile muradıma ermeyi nasip etsin ya valla sogan normalde bende baş agrısı yapıyo ama sıkıyorum dişimi yeter ki rabbim bunlardan belki biri vesile olrda sonucunu alırım diye n
ececim bak bu güllerde senin için
canım ya benim şuan tam sorunum ne bilmiyorum da en son tedaviyi bıraktıgımda yumurtalıklarım gelişmiyodu ve adet düzensizligi vardı ama şuan sadece tam bildigim adetlerim düzene girdi ben şimdi soganı kullanmamın nedeni eger kist varsa temizlesin diye kullanıyorum
çooookkk tşkr edeim canım yaa ben güllere hiç dayanamam biliyormusun nedendir bilmiyorum ama gül gördümü ben aglarım
edazes canım kanda baktınmı hamileliğin kesin dimi canım.
anladım canım Allahım şifa versin bebeğine bir an önce kavuştursun seni canım.
yok bitanem heyecan dorukta nefesim kesiliyor resmen ama yarını bekliyorum 10.30 da randevum var hayırlısıyla olsun artık diye diliyorum olsa haber vermez miyim size ilk size söyleyecem sözüm söz. sen nasıl oldun canım daha iyisindir inşallah????
dene canım gerçekten faydalı ama tadı hoşuna gitmeyebilir genizi yakan acımtırak bir tadı var eğer istemezsen hapı var tablet şeklinde eczaneden temin edebilirsin aynı şey hiçbir yan etkisi yokmuş ve yurt dışında doktorların tavsiye ettiği tek şeymiş baya araştırdım. bizim doktorlar sadece ilaçla tedavi ediyorlar alternatif tıp için hala kullanıma geçemediler malesef
canım saatler sonra çıkan silik çizginin önemli olmadığı söyleniyo.o yanıltıcıymış.
söylediğin çok doğru ama ben bekleyip hamiş olduğunu öğrenenler tanıyorum.yanıltıcı da olabiliyo bi gün sonra yok olunca daha büyük üzüntü ama umut işte benimkisi.:26::26::26:güllerden birini ben aldım.çok güzelmiş canım teşekkürler
söylediğin çok doğru ama ben bekleyip hamiş olduğunu öğrenenler tanıyorum.yanıltıcı da olabiliyo bi gün sonra yok olunca daha büyük üzüntü ama umut işte benimkisi.:26::26::26:güllerden birini ben aldım.çok güzelmiş canım teşekkürler
inşallah canım yarın muradına erersin tatlım.bizim topik açıldıktan sonraki ilk hamilesi sensin ayağını iyi sürüde bizde peşinden gelelim canım benim.
bende durumlar aynı daha hasta olmadım eczane testi yaptım negatif çıktı bekliyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin.
kızlar benim çıkmam gerekiyo temizlik yapacam kocişi dışarı gönderdim sen çık ben temizlik yapacam diye netin başında kaldım ya gelmeden yapayım valla başımı etini yer saracım yarın inşallah hayırlı haberlerle dönersinnn
haklısın canım dün dr aradım sordum tüp bebek yaptıracagım kısmetse hocam uygulamadan önce yapmam gereken bişi var mı diye sordum tek dedigi sadece sigara içme yeter diye arkadaşımın doktoru bu incir kürünü söylemişti
ay inşallah sara ya o kadar istiyorum ki dilerim geç ovülasyon dolayısıyla negatiftir de bir kaç güne pozitife döner bizde teyze oluruz :) hep dualarımdasınız inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?