Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeloşum doktortan gelmişsin....inşallah sonuçların güzel çıkacak hiç endişe etme tatlişim...
leyloşum ben geldim ama sen ve busemiz yemeğe gitmişsiniz afiyet olsun canlarım
evet canım karnımızı doyurduk geldik kızımla...
leyloşummmmmmmmmmm bi tanem benim

korkma canım benim...herşey yolunda gidecek inşallah...
ballarrrr
nerelerdesinizzzz...
dün gece gelemedim kocişle konsey yaptık bebişlerimiz için
surviver konseyimi tatlım
hayırlısı olsun...inşallah güzel bir ev alırsınız?
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
selinim sen nerelerdesin?valla dün içimden geçtin nerelerde bizim selin dedim...
kızlar ben tam gidip biraz uyuyayım dicektim sizi gördüm sarammmmmmm selinimmmmmmmmmm hg kıjlar nasılsınız
nereye...gitmek yok gece uyu...gündüz uyuma şekerim...sonra seni özlüyorum ya...gece zaten giremiyorum...

aykızım gel sana süt verem

leyloş hanım hani bana selam hı hani bana selam

leyloşum hg niz canlarım nasıl geçti yemek yemekte neler vardı aşçı ne giymişti sandalyeler ne renkti masa ahşapmıydı yemek tabildottamıydı balım biliyom çok az soruyom ama soru sormasını hiç sevmem tarzım değil

aaa leyloş da gelmiş hg tatlım siz benim herzaman aklımdasınız nasılsınız tatlım

boş ver kuzu takmayınca geliyo bu veletler aslında bende takmıyomda bugün azcık sonuçlara gidiyo kafam bende hiç bişey yapmıyom belli bi dr um bile yok artık

sonuçlar nasıldı tatlım:26: kızlar buarada kocişim de dr tavsiyesiyle proxed plus a başladı bilgisi olan var mı:26:

aaa leyloş da gelmiş hg tatlım siz benim herzaman aklımdasınız nasılsınız tatlım
saol tatlım biz iyiyiz çok şükür..inan ki kalbim temizmiş valla dün aklımdan geçtin bugün topictesin..başka şey istesem olacakmış sanırım tatlım...neler yapıyorsun bakalım..bizi neden ihmal ettin...umarım bir sorun falan yoktur selinim...

birde soru sormayı sevsen ne yapardık acaba zeloşum...yemekte çok güzel bir döner vardı, sandalyeler mavi,masa çeliktendi,yemek te 105 parça porselen takımındaydı diyemiycem çünkü diyet yemeğiydi...

leyloşummmmmmm canım benim inş. sonuçlar güzel çıkar duaların için çok sağol meleğim Rabbim sizinde yardımcınız olsun sağ salamet atlatın inş. şu dönemleri sonra busemiz doğsun nice yaşlarını görelim inş. bende sizi çok özlüyom canım ama sölüm bak tam yazarken pc nin başında gidebilirim haberiniz olsun sesim çıkmassa polisi falan aramayın ben pire sayıyo olcam

sende saol bitanem...güzel duaların için kocaman amin diyorum..Rabbim sizlerede bu güzel duyguları yaşatsın inşallah bitanem...pc başında uyuyup kalma sakın...topicte gürültü yapar seni uyandırırız...

sorularımı yanıtladığın için teşekkürler canım sabrına hayran kaldım ben adama bu kadar sorsam kafamı kırardı
sonuçlar nasıldı tatlım:26: kızlar buarada kocişim de dr tavsiyesiyle proxed plus a başladı bilgisi olan var mı:26:
kuzum daha sonuçları almadım öğleden sonra çıkcakmış yarın gitcem diye bugün salladım tatlım bu vitaminmi oluyo sanki öyle hatırlıyom:26:
buydayım

meni unuttun sandım acıık naz yapayım didim

nazlı çiçeğim benimmmmmmmmmmmm

senin duaların kabul oluyo demek ki canım bize de dua etmeyi ihmal etme fazla nete girmiyorum tatlım iyyiyim merak etme bir sorun olsa sizinle paylaşmadan duramam çünkü kimseye bukadar rahat olamıyorum :78:

bendeki sabır kimsede yoktur zeloşum inan bana...öyle olmasa şimdiye eşimi bile boşamıştım...

senin duaların kabul oluyo demek ki canım bize de dua etmeyi ihmal etme fazla nete girmiyorum tatlım iyyiyim merak etme bir sorun olsa sizinle paylaşmadan duramam çünkü kimseye bukadar rahat olamıyorum :78:

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...bu konuda eşim bile ben senden korkuyorum senin duaların tutuyor diyor...akşam ona sinirlendim..Rabbim üzüldüğümü anladı sanırım..pc başındaydı pc maviş oldu.. bana diyorki kim bilir içinden ne geçirdin valla senden korkulur diyor...aman bir sorun olmasında tatlım..varsın az giriver nete..ama arada girde bizi merakta bırakma olurmu canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…