zeloşum doktortan gelmişsin....inşallah sonuçların güzel çıkacak hiç endişe etme tatlişim...slm şekerler ben geldimkan verdim ama sonucu almadan geldim dr öğleden sonra yokmuş sonuçları yarın getir dedi bende sonucu beklemedim geldim ödüm kopuyo bi aksilik çıkcak diye artık yaşlanıyom galiba korkularım arttı bunamadan gelseydi bebişim
evet canım karnımızı doyurduk geldik kızımla...leyloşum ben geldim ama sen ve busemiz yemeğe gitmişsiniz afiyet olsun canlarım
leyloşummmmmmmmmmm bi tanem benim
korkma canım benim...herşey yolunda gidecek inşallah...amin kuşummmmmmmmmmcanım arkidişim bacım baharım yazım gözümün nuru ne güzel yazmışsın çok duygulandım hepimizin evi bebek sesleriyle çınlasın inş. kuzu ben çok endişeleniyom iyi çıkmassa diye ilk defa korktuğumu hissediyom
surviver konseyimi tatlımballarrrr
nerelerdesinizzzz...
dün gece gelemedim kocişle konsey yaptık bebişlerimiz için
hayırlısı olsun...inşallah güzel bir ev alırsınız?canım biz yeni eve çıkıcaz..
eşimin ailesiyle oturuyoruz ..
kiraya çıkmaylım ev alalım diyoruz bir yandan da banka kredisi ödüyoruz..
benim de ailemin binasında kendime ait evim var oraya gideyim kredi borcumuz bitene kadar sonra
tekrar kredi çeker ev alırız diye düşündük dün gece ...
çok karışıkk durum ne olucak belli değill..:95::95::95::95::95::95:
selinim sen nerelerdesin?valla dün içimden geçtin nerelerde bizim selin dedim...ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
nereye...gitmek yokkızlar ben tam gidip biraz uyuyayım dicektim sizi gördümsarammmmmmm selinimmmmmmmmmm hg kıjlar nasılsınız
kel oğlanım gelsen diyom
bir öpücük versen diyom
sen beni hiçmi sevmiyon
neden beni uyutmuyon
aykızını çok üzüyon
senden çok şeymi istiyom
24 saat uyuyayım diyom
ne he diyon ne yok diyon
bir bardak ılık süt vermiyon
bide dalganı geçiyon
ben senin keline bayılıyom
baktıkça bakıyom
kelinde kendimi görüyom
inan seni çok seviyom
zeloşum doktortan gelmişsin....inşallah sonuçların güzel çıkacak hiç endişe etme tatlişim...
evet canım karnımızı doyurduk geldik kızımla...
korkma canım benim...herşey yolunda gidecek inşallah...
surviver konseyimi tatlım
hayırlısı olsun...inşallah güzel bir ev alırsınız?
selinim sen nerelerdesin?valla dün içimden geçtin nerelerde bizim selin dedim...
nereye...gitmek yokgece uyu...gündüz uyuma şekerim...sonra seni özlüyorum ya...gece zaten giremiyorum...
zeloşum doktortan gelmişsin....inşallah sonuçların güzel çıkacak hiç endişe etme tatlişim...
selinim sen nerelerdesin?valla dün içimden geçtin nerelerde bizim selin dedim...
nereye...gitmek yokgece uyu...gündüz uyuma şekerim...sonra seni özlüyorum ya...gece zaten giremiyorum...
leyloş hanım hani bana selam hı hani bana selam
leyloş hanım hani bana selam hı hani bana selam
boş ver kuzu takmayınca geliyo bu veletler aslında bende takmıyomda bugün azcık sonuçlara gidiyo kafam bende hiç bişey yapmıyom belli bi dr um bile yok artık
saraaaaaaaaaaaa nerdesin şekerim...
bak yukarda selamın şekerim..seni unuturmu leyloşun hiç...temizlik ne alemde saracım?
saol tatlım biz iyiyiz çok şükür..inan ki kalbim temizmiş valla dün aklımdan geçtin bugün topictesin..başka şey istesem olacakmış sanırım tatlım...neler yapıyorsun bakalım..bizi neden ihmal ettin...umarım bir sorun falan yoktur selinim...aaa leyloş da gelmiş hg tatlım siz benim herzaman aklımdasınıznasılsınız tatlım
leyloşum hg niz canlarımnasıl geçti yemek yemekte neler vardı aşçı ne giymişti sandalyeler ne renkti masa ahşapmıydı yemek tabildottamıydı balım biliyom çok az soruyom ama soru sormasını hiç sevmem tarzım değil
sonuçlar nasıldı tatlım:26: kızlar buarada kocişim de dr tavsiyesiyle proxed plus a başladı bilgisi olan var mı:26:
seni unuturmuyum hiç kırçiceğim benim...buydayım
meni unuttun sandım acıık naz yapayım didim
ahanda 2. leyloşumuz hayırlı uğurlu olsun topiğe
leyloşummmmmmm canım benim inş. sonuçlar güzel çıkar duaların için çok sağol meleğimRabbim sizinde yardımcınız olsun sağ salamet atlatın inş. şu dönemleri sonra busemiz doğsun nice yaşlarını görelim inş. bende sizi çok özlüyom canım ama sölüm bak tam yazarken pc nin başında gidebilirim haberiniz olsun sesim çıkmassa polisi falan aramayın ben pire sayıyo olcam
sorularımı yanıtladığın için teşekkürler canım
saol tatlım biz iyiyiz çok şükür..inan ki kalbim temizmiş valla dün aklımdan geçtin bugün topictesin..başka şey istesem olacakmış sanırım tatlım...neler yapıyorsun bakalım..bizi neden ihmal ettin...umarım bir sorun falan yoktur selinim...
birde soru sormayı sevsen ne yapardık acaba zeloşum...yemekte çok güzel bir döner vardı, sandalyeler mavi,masa çeliktendi,yemek te 105 parça porselen takımındaydı diyemiycem çünkü diyet yemeğiydi...
kuzum daha sonuçları almadım öğleden sonra çıkcakmış yarın gitcem diye bugün salladımsonuçlar nasıldı tatlım:26: kızlar buarada kocişim de dr tavsiyesiyle proxed plus a başladı bilgisi olan var mı:26:
buydayım
meni unuttun sandım acıık naz yapayım didim
saol tatlım biz iyiyiz çok şükür..inan ki kalbim temizmiş valla dün aklımdan geçtin bugün topictesin..başka şey istesem olacakmış sanırım tatlım...neler yapıyorsun bakalım..bizi neden ihmal ettin...umarım bir sorun falan yoktur selinim...
birde soru sormayı sevsen ne yapardık acaba zeloşum...yemekte çok güzel bir döner vardı, sandalyeler mavi,masa çeliktendi,yemek te 105 parça porselen takımındaydı diyemiycem çünkü diyet yemeğiydi...
sorularımı yanıtladığın için teşekkürler canımsabrına hayran kaldım ben adama bu kadar sorsam kafamı kırardı
kuzum daha sonuçları almadım öğleden sonra çıkcakmış yarın gitcem diye bugün salladımtatlım bu vitaminmi oluyo sanki öyle hatırlıyom:26:
nazlı çiçeğim benimmmmmmmmmmmm
senin duaların kabul oluyo demek ki canımbize de dua etmeyi ihmal etme fazla nete girmiyorum tatlım iyyiyim merak etme bir sorun olsa sizinle paylaşmadan duramam çünkü kimseye bukadar rahat olamıyorum :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?