o ne canım:26::26::26::26::26::26::26:
sorularımı yanıtladığın için teşekkürler canımsabrına hayran kaldım ben adama bu kadar sorsam kafamı kırardı
kuzum daha sonuçları almadım öğleden sonra çıkcakmış yarın gitcem diye bugün salladımtatlım bu vitaminmi oluyo sanki öyle hatırlıyom:26:
nazlı çiçeğim benimmmmmmmmmmmm
amin canım amin
sende saol bitanem...güzel duaların için kocaman amin diyorum..Rabbim sizlerede bu güzel duyguları yaşatsın inşallah bitanem...pc başında uyuyup kalma sakın...topicte gürültü yapar seni uyandırırız...
seni unuturmuyum hiç kırçiceğim benim...
saracım yakında beni geçer zeloşum...
bendeki sabır kimsede yoktur zeloşum inan bana...öyle olmasa şimdiye eşimi bile boşamıştım...
evet canlarım vitamin takviyesi gibi birşey olumlu sonuçlar görmüş yazmış dr da ama birlaz pahalı devlet karşılamıyo
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...bu konuda eşim bile ben senden korkuyorum senin duaların tutuyor diyor...akşam ona sinirlendim..Rabbim üzüldüğümü anladı sanırım..pc başındaydı pc maviş oldu..bana diyorki kim bilir içinden ne geçirdin valla senden korkulur diyor... aman bir sorun olmasında tatlım..varsın az giriver nete..ama arada girde bizi merakta bırakma olurmu canım...
amin canım aminleyloşum sen bana kıyamassın aksine davul getirir kulağımın dibinde çalarsın ama busem teyzesine kıymaz
aaaaaaaa leyloşum sen ne diyon saram hiç alıngan olurmusaram yawyu kuşum baksana leyloş ne diyo :86::86:
senin duaların kabul oluyo demek ki canımbize de dua etmeyi ihmal etme fazla nete girmiyorum tatlım iyyiyim merak etme bir sorun olsa sizinle paylaşmadan duramam çünkü kimseye bukadar rahat olamıyorum :78:
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...bu konuda eşim bile ben senden korkuyorum senin duaların tutuyor diyor...akşam ona sinirlendim..Rabbim üzüldüğümü anladı sanırım..pc başındaydı pc maviş oldu..bana diyorki kim bilir içinden ne geçirdin valla senden korkulur diyor... aman bir sorun olmasında tatlım..varsın az giriver nete..ama arada girde bizi merakta bırakma olurmu canım...
evet canlarım vitamin takviyesi gibi birşey olumlu sonuçlar görmüş yazmış dr da ama birlaz pahalı devlet karşılamıyo
ahanda 2. leyloşumuz hayırlı uğurlu olsun topiğe
ayyyyyyyy bende kıyamam zeloşum sana...davulun büyüklüğü nasıl olsun şekerim... aaaaaaaa saram hiç alıngan olurmu aşkolsun zeloşum...tek alıngan benim bu topicte...
canım inş. eşin faydasını görür bizede söle olmadı bizde adamlara verelim
canım inan bana her doktora gittiğimde bile sizlere dua ediyorum...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...diyorum Rabbim bu konuda düşmanımı bile imtihan etmesin...evet Rabbim dualarımızı duyuyor şükürler olsun cümlemizin duasını kabul etsin selinim..çok güzel düşünüyorsun..demekki zamanı var tatlım..Allahım mutlaka zamanını ayarlamıştır...kimseyi altından kalmayacağı şekilde imtihan etmesin yüce Mevlam...herkesin gönlünün muradını versin inşallah bitanem...içindede bizlerin...amiiiiiiiiiiiiiinozaman sen daha çok dua et bize canım baksana aklından geçirmişsin hemen olmuş anlamaz mı tatlım Rabbim söylemediklerimizi de duyuyor okadar dua ediyoruz olmadıysa da vardır bir sebebi diyorum çünkü O bizi bizden daha iyi biliyor
hemşerisinizya illa enişteni tutacan dimi..ispiyoncu zeloş seni...kız zaten bir kere o bilgisayarı eniştenin kafasına geçirdim...eli maşalıyım anlayacan...bir daha olursa bu sefer daha fena yaparım...enişteme sölücem
canım inş. eşin faydasını görür bizede söle olmadı bizde adamlara verelim
bir aydır kullanıyo 15 günlük kutu 110 tl biz henüz aşılama bile yaptırmadık gittiğimiz dr lar tüp bebek aşılama yaptırın demediler proxed plus da pahalı geldi ama kocişim denemek istedi ne yapayım heveslenmişken hevesini kırmayayım dedim bir de biliyosunuz inandıysa da etki ediyo en az 3 ay kullanması gerekiyormuş etki etmesi için:26:
canım inan bana her doktora gittiğimde bile sizlere dua ediyorum...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...diyorum Rabbim bu konuda düşmanımı bile imtihan etmesin...evet Rabbim dualarımızı duyuyor şükürler olsun cümlemizin duasını kabul etsin selinim..çok güzel düşünüyorsun..demekki zamanı var tatlım..Allahım mutlaka zamanını ayarlamıştır...kimseyi altından kalmayacağı şekilde imtihan etmesin yüce Mevlam...herkesin gönlünün muradını versin inşallah bitanem...içindede bizlerin...
hemşerisinizya illa enişteni tutacan dimi..ispiyoncu zeloş seni...kız zaten bir kere o bilgisayarı eniştenin kafasına geçirdim...eli maşalıyım anlayacan...bir daha olursa bu sefer daha fena yaparım...kafası kırılınca rahatlıyor...
istediğini söyleyebilirsin canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz
leyloşum o zaman ne duruyosun bırak işi gücü başla bize dua etmeye Allah ne muradın varsa versin Allah tuttuğunu altın etsin Allah buseyi san çok bağışlasın abe bize dua et beeeee daha yalvarayım mı
hıııı anladım canım
leyloşum davul baya büyük olsun ben anca uyanırımleyloşum sende az değilsin saram beni geçti diyen sen değilmiydin evet saracım leyloştu
amin leyloşum ağzına yüreğine sağlık canımmmmmmmm
canım inan bana her doktora gittiğimde bile sizlere dua ediyorum...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...diyorum Rabbim bu konuda düşmanımı bile imtihan etmesin...evet Rabbim dualarımızı duyuyor şükürler olsun cümlemizin duasını kabul etsin selinim..çok güzel düşünüyorsun..demekki zamanı var tatlım..Allahım mutlaka zamanını ayarlamıştır...kimseyi altından kalmayacağı şekilde imtihan etmesin yüce Mevlam...herkesin gönlünün muradını versin inşallah bitanem...içindede bizlerin...
hemşerisinizya illa enişteni tutacan dimi..ispiyoncu zeloş seni...kız zaten bir kere o bilgisayarı eniştenin kafasına geçirdim...eli maşalıyım anlayacan...bir daha olursa bu sefer daha fena yaparım...kafası kırılınca rahatlıyor...
kızlar size süper bi formül diyim mi yeni keşfettim dün akşamdan beri başladım
bi tane muzu alıyonuz kabuğunu soyup dilimliyosunuz üzerine bi yemek kaşığı balı gezdiriyosunuz onunda üzerine fındık ceviz içini güzelce dövüp döküyosunuz ohhhh hem çok lezzetli bi tatlı hemde vitamin bombası eşlerinize yedirin kendinizde yiyin 9 ayda bir bi yeğen 9 ayda bir bi yeğen
leyloşum davul baya büyük olsun ben anca uyanırımleyloşum sende az değilsin saram beni geçti diyen sen değilmiydin evet saracım leyloştu
biliyorum canım iyiki varsınızsen neler yapıyosun saracım:26: olumlu sonuç alırsak haber veririm canım
evet inanmak çok önemli sanki benim eşim kullandı diye hatırlıyorum öyle 3 aylık bi tedavisi olmuştu :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?