Sabırla Bebeğini Bekleyenler

o ne canım:26::26::26::26::26::26::26:

evet canlarım vitamin takviyesi gibi birşey olumlu sonuçlar görmüş yazmış dr da ama birlaz pahalı devlet karşılamıyo

amin canım amin leyloşum sen bana kıyamassın aksine davul getirir kulağımın dibinde çalarsın ama busem teyzesine kıymaz

seni unuturmuyum hiç kırçiceğim benim...

saracım yakında beni geçer zeloşum...

aaaaaaaa leyloşum sen ne diyon saram hiç alıngan olurmu saram yawyu kuşum baksana leyloş ne diyo:86::86:

donnecim hiç sesin çıkmıyor..ne yapıyorsun tatlım?ikizler ne durumda keyiflerimi iyimi?

amiiiiiiiiiiiiiin ozaman sen daha çok dua et bize canım baksana aklından geçirmişsin hemen olmuş anlamaz mı tatlım Rabbim söylemediklerimizi de duyuyor okadar dua ediyoruz olmadıysa da vardır bir sebebi diyorum çünkü O bizi bizden daha iyi biliyor

ayyyyyyyy bende kıyamam zeloşum sana... davulun büyüklüğü nasıl olsun şekerim... aaaaaaaa saram hiç alıngan olurmu aşkolsun zeloşum...tek alıngan benim bu topicte...

senin duaların kabul oluyo demek ki canım bize de dua etmeyi ihmal etme fazla nete girmiyorum tatlım iyyiyim merak etme bir sorun olsa sizinle paylaşmadan duramam çünkü kimseye bukadar rahat olamıyorum :78:

istediğini söyleyebilirsin canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz

leyloşum o zaman ne duruyosun bırak işi gücü başla bize dua etmeye Allah ne muradın varsa versin Allah tuttuğunu altın etsin Allah buseyi san çok bağışlasın abe bize dua et beeeee daha yalvarayım mı

evet canlarım vitamin takviyesi gibi birşey olumlu sonuçlar görmüş yazmış dr da ama birlaz pahalı devlet karşılamıyo

hıııı anladım canım

ahanda 2. leyloşumuz hayırlı uğurlu olsun topiğe

ayyyyyyyy bende kıyamam zeloşum sana... davulun büyüklüğü nasıl olsun şekerim... aaaaaaaa saram hiç alıngan olurmu aşkolsun zeloşum...tek alıngan benim bu topicte...

leyloşum davul baya büyük olsun ben anca uyanırım leyloşum sende az değilsin saram beni geçti diyen sen değilmiydin evet saracım leyloştu

canım inş. eşin faydasını görür bizede söle olmadı bizde adamlara verelim

bir aydır kullanıyo 15 günlük kutu 110 tl biz henüz aşılama bile yaptırmadık gittiğimiz dr lar tüp bebek aşılama yaptırın demediler proxed plus da pahalı geldi ama kocişim denemek istedi ne yapayım heveslenmişken hevesini kırmayayım dedim bir de biliyosunuz inandıysa da etki ediyo en az 3 ay kullanması gerekiyormuş etki etmesi için:26:

canım inan bana her doktora gittiğimde bile sizlere dua ediyorum...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...diyorum Rabbim bu konuda düşmanımı bile imtihan etmesin...evet Rabbim dualarımızı duyuyor şükürler olsun cümlemizin duasını kabul etsin selinim..çok güzel düşünüyorsun..demekki zamanı var tatlım..Allahım mutlaka zamanını ayarlamıştır...kimseyi altından kalmayacağı şekilde imtihan etmesin yüce Mevlam...herkesin gönlünün muradını versin inşallah bitanem...içindede bizlerin...
enişteme sölücem
hemşerisinizya illa enişteni tutacan dimi..ispiyoncu zeloş seni...kız zaten bir kere o bilgisayarı eniştenin kafasına geçirdim...eli maşalıyım anlayacan...bir daha olursa bu sefer daha fena yaparım... kafası kırılınca rahatlıyor...

canım inş. eşin faydasını görür bizede söle olmadı bizde adamlara verelim

kızlar size süper bi formül diyim mi yeni keşfettim dün akşamdan beri başladım

bi tane muzu alıyonuz kabuğunu soyup dilimliyosunuz üzerine bi yemek kaşığı balı gezdiriyosunuz onunda üzerine fındık ceviz içini güzelce dövüp döküyosunuz ohhhh hem çok lezzetli bi tatlı hemde vitamin bombası eşlerinize yedirin kendinizde yiyin 9 ayda bir bi yeğen 9 ayda bir bi yeğen

evet inanmak çok önemli sanki benim eşim kullandı diye hatırlıyorum öyle 3 aylık bi tedavisi olmuştu :44::44:

abooooooowww eli maşalı leyloş

biliyorum canım iyiki varsınız sen neler yapıyosun saracım:26: olumlu sonuç alırsak haber veririm canım

leyloşum davul baya büyük olsun ben anca uyanırım leyloşum sende az değilsin saram beni geçti diyen sen değilmiydin evet saracım leyloştu

:78::78::78: hişttttttt zeloşum susssssss yerin kulağı var..saram duyacak şimdi...:76::76::76::76::76::76:

ay bugün hiç çalışacam yok..habire geyik yapmak istiyorum...

amin leyloşum ağzına yüreğine sağlık canımmmmmmmm
leyloşum ben senden çok tırsıyom

saram ben adetim bitince yapayım bu formulü yoksa adamla evin içinde koşturmaca oynarız

biliyorum canım iyiki varsınız sen neler yapıyosun saracım:26: olumlu sonuç alırsak haber veririm canım

inşallah sevinçli haberlerini bekliyoruz canım ben işyiyim temizliğe verdim kendimi ama burada laflıyom işte

kızlar akşam menüsünde ne var...bugün benim yemeğim yok malesef...canım hiç bişey yapmak istemiyor...git eve yat diyor...adamada ceza olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…