:78::78::78: hişttttttt zeloşum susssssss yerin kulağı var..saram duyacak şimdi...:76::76::76::76::76::76:
ay bugün hiç çalışacam yok..habire geyik yapmak istiyorum...
kızlar size süper bi formül diyim mi yeni keşfettim dün akşamdan beri başladım
bi tane muzu alıyonuz kabuğunu soyup dilimliyosunuz üzerine bi yemek kaşığı balı gezdiriyosunuz onunda üzerine fındık ceviz içini güzelce dövüp döküyosunuz ohhhh hem çok lezzetli bi tatlı hemde vitamin bombası eşlerinize yedirin kendinizde yiyin 9 ayda bir bi yeğen 9 ayda bir bi yeğen
canım hatırla lütfen merak ediyorum kullanan var mı neler değişti:26:
:78::78::78: hişttttttt zeloşum susssssss yerin kulağı var..saram duyacak şimdi...:76::76::76::76::76::76:
ay bugün hiç çalışacam yok..habire geyik yapmak istiyorum...
amin leyloşum ağzına yüreğine sağlık canımmmmmmmm
leyloşum ben senden çok tırsıyom
saram ben adetim bitince yapayım bu formulü yoksa adamla evin içinde koşturmaca oynarız
kızlar akşam menüsünde ne var...bugün benim yemeğim yok malesef...canım hiç bişey yapmak istemiyor...git eve yat diyor...adamada ceza olsun...
inşallah sevinçli haberlerini bekliyoruz canım ben işyiyim temizliğe verdim kendimi ama burada laflıyom işte
sagol tatlım bak bu kolaymış hemen denemeye başlıyayım zaten deneme tahtası gibiyim inşallah işe yararayyyy inşallah
ay bugün mesajları geç görüyorum saracım kusura bakma tatlım...yeni gördüm geriye doğru baktım senin mesajı atlamışım..hemen kendimi affettireyim...bütün dualarım sizinle tatlişim...hepinizistediğini söyleyebilirsin canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz
leyloşum o zaman ne duruyosun bırak işi gücü başla bize dua etmeye Allah ne muradın varsa versin Allah tuttuğunu altın etsin Allah buseyi san çok bağışlasın abe bize dua et beeeee daha yalvarayım mı
hıııı anladım canım
amin leyloşum ağzına yüreğine sağlık canımmmmmmmm
leyloşum ben senden çok tırsıyom
saram ben adetim bitince yapayım bu formulü yoksa adamla evin içinde koşturmaca oynarız
tamam tamam zaten oda geçen gün çok sinirliydi benim saçımı başımı hep yoldu aman duymasınyapalım leyloşum boş ver işi al pc yi müdürün başına fırlat
sanki biri benimi andı kulaklarım çınladı zeloş yok yok leyloş hah durdu leylooooş
bak bu olabilir temizlenir temizlenmez yap ama tamam mı
canım ben akşama bi herüfüme sorayım ben bilmem herüfüm bülür
ayyyyyy bende yemeği yiyince öğlen biraz uyumak istedim ama ne yazıkki mesaiye yetişmem gerekiyordu...masada heran uyuyabilirim...havada tam uyku havası yağmurlu...leyloşum valla bende yapmak istemiyom kahvaltı vercem eşime ay nasılda uyku bastı tatlı tatlı
sanki biri benimi andı kulaklarım çınladı zeloş yok yok leyloş hah durdu leylooooş
bak bu olabilir temizlenir temizlenmez yap ama tamam mı
kızlar akşam menüsünde ne var...bugün benim yemeğim yok malesef...canım hiç bişey yapmak istemiyor...git eve yat diyor...adamada ceza olsun...
leyloşum valla bende yapmak istemiyom kahvaltı vercem eşime ay nasılda uyku bastı tatlı tatlı
inşallah canııııım
ay bugün mesajları geç görüyorum saracım kusura bakma tatlım...yeni gördüm geriye doğru baktım senin mesajı atlamışım..hemen kendimi affettireyim...bütün dualarım sizinle tatlişim...hepinizböyle olun inşallah tez vakitte...
bu sara çok fena adamları azdıracak valla..habire formuller üretiyor..helal sana saracım...
evet leyloşum ya adamlar çilli horoza döndü üüüürüüürüüüüüü
Eki Görüntüle 190430 Eki Görüntüle 190430 Eki Görüntüle 190430 Eki Görüntüle 190430
canım ben tavuklu kabak yemeği yapacam bide makarna
uyumak yok zeloş hanım
zeloşum ya senin şu yoğurt çorbasını tarifini versene akşama bi deniyim
tamam tatlım herüfüne sor bize de haber verirsinpeki onda işe yaramışmıydı kullandığı:26:
selin senin eşinde sorun mu var tatlım ben tam anlayamadım...eğer spermlerle ilgili bir durumsa bir tane ilaç vardı I harfiyle başlayan bir ilaç vardı oda etkiliymiş sanırım...sperm kalitesini yükseltiyormuş birde spermleri çoğaltıyormuş canım..bilginize...
vereyim canım saram evde tavuk yoksa al horozlardan birini kes canımcanım ben tavuklu kabak yemeği yapacam bide makarna
uyumak yok zeloş hanım
zeloşum ya senin şu yoğurt çorbasını tarifini versene akşama bi deniyim
canım zelale de izin ver gitsin yatsınyedi bitirdi kendini de bizi de uyku diye
sayı normal de canım hareketlilikte sor hangi ilaç canım o hiç duymadım I ile başlayan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?