Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:78::78::78: hişttttttt zeloşum susssssss yerin kulağı var..saram duyacak şimdi...:76::76::76::76::76::76:

ay bugün hiç çalışacam yok..habire geyik yapmak istiyorum...

tamam tamam zaten oda geçen gün çok sinirliydi benim saçımı başımı hep yoldu aman duymasın yapalım leyloşum boş ver işi al pc yi müdürün başına fırlat

sagol tatlım bak bu kolaymış hemen denemeye başlıyayım zaten deneme tahtası gibiyim inşallah işe yarar ayyyy inşallah

:78::78::78: hişttttttt zeloşum susssssss yerin kulağı var..saram duyacak şimdi...:76::76::76::76::76::76:

ay bugün hiç çalışacam yok..habire geyik yapmak istiyorum...

sanki biri benimi andı kulaklarım çınladı zeloş yok yok leyloş hah durdu leylooooş

amin leyloşum ağzına yüreğine sağlık canımmmmmmmm
leyloşum ben senden çok tırsıyom

saram ben adetim bitince yapayım bu formulü yoksa adamla evin içinde koşturmaca oynarız

bak bu olabilir temizlenir temizlenmez yap ama tamam mı

kızlar akşam menüsünde ne var...bugün benim yemeğim yok malesef...canım hiç bişey yapmak istemiyor...git eve yat diyor...adamada ceza olsun...

leyloşum valla bende yapmak istemiyom kahvaltı vercem eşime ay nasılda uyku bastı tatlı tatlı

ay bugün mesajları geç görüyorum saracım kusura bakma tatlım...yeni gördüm geriye doğru baktım senin mesajı atlamışım..hemen kendimi affettireyim...bütün dualarım sizinle tatlişim...hepiniz böyle olun inşallah tez vakitte...
amin leyloşum ağzına yüreğine sağlık canımmmmmmmm
leyloşum ben senden çok tırsıyom

saram ben adetim bitince yapayım bu formulü yoksa adamla evin içinde koşturmaca oynarız
bu sara çok fena adamları azdıracak valla..habire formuller üretiyor..helal sana saracım...
tamam tamam zaten oda geçen gün çok sinirliydi benim saçımı başımı hep yoldu aman duymasın yapalım leyloşum boş ver işi al pc yi müdürün başına fırlat

leyloşum valla bende yapmak istemiyom kahvaltı vercem eşime ay nasılda uyku bastı tatlı tatlı
ayyyyyy bende yemeği yiyince öğlen biraz uyumak istedim ama ne yazıkki mesaiye yetişmem gerekiyordu...masada heran uyuyabilirim...havada tam uyku havası yağmurlu...
sanki biri benimi andı kulaklarım çınladı zeloş yok yok leyloş hah durdu leylooooş

bak bu olabilir temizlenir temizlenmez yap ama tamam mı

benim hiç suçum yok saracım herşey zeloşumun başının altından çıktı.:18::18:.ben masumum yani

kızlar akşam menüsünde ne var...bugün benim yemeğim yok malesef...canım hiç bişey yapmak istemiyor...git eve yat diyor...adamada ceza olsun...

canım ben tavuklu kabak yemeği yapacam bide makarna

uyumak yok zeloş hanım

zeloşum ya senin şu yoğurt çorbasını tarifini versene akşama bi deniyim

evet leyloşum ya adamlar çilli horoza döndü üüüürüüürüüüüüü

uyumak yok zeloş hanım

ellerine sağlık tatlım..ben makarnaya hasret kaldım...yoğurt çorbası tarifini bende istiyorum...ama şunudu söyleyim bu konuda kimse elime su dökemez şekerlerim...bu kadar iddalıyım...benim eşim yoğurt çorbası falan yemezdi benle evlendikten sonra adam hastası oldu o derece yani... eminim zeloşumunkide çok güzel oluyordur...

tamam tatlım herüfüne sor bize de haber verirsin peki onda işe yaramışmıydı kullandığı:26:

selin senin eşinde sorun mu var tatlım ben tam anlayamadım...eğer spermlerle ilgili bir durumsa bir tane ilaç vardı I harfiyle başlayan bir ilaç vardı oda etkiliymiş sanırım...sperm kalitesini yükseltiyormuş birde spermleri çoğaltıyormuş canım..bilginize...

sayı normal de canım hareketlilikte sor hangi ilaç canım o hiç duymadım I ile başlayan:26:

uyumak yok zeloş hanım

vereyim canım saram evde tavuk yoksa al horozlardan birini kes canım
kuşum ölçülerini sen ayarlarsın
suyu kaynatıyosun içine arpa şehriyeyi atıyosun o pişerken bi kapta yeterince yoğurdu ve unu çırpıyosun şehriye pişince kaynayan sudan biraz yavaş yavaş yoğurdun içine döküp karıştırıyosun yoğurdu ılık hale getiriyosun yavaş yavaş tencereye döküp karıştırıyosun fokurdayana kadar karıştır içine bol nane ekşi ve tuzunuda atıyosun bir iki fokurdadımı tamam ben hiç yağ koymuyom sen istersen koyabilirsin canım ( evde varsa maydonozda doğrayabilirsin içine nane yerine oda güzel oluyo )afiyet olsun canım
canım zelale de izin ver gitsin yatsın yedi bitirdi kendini de bizi de uyku diye

neeeeeee biri uykumu dedi

sayı normal de canım hareketlilikte sor hangi ilaç canım o hiç duymadım I ile başlayan:26:

adını tam hatırlamıyorum ama araştırıp yarın sana haber veririm olurmu tatlışım...toz bir ilaç suya koyuyorsun eşin içiyor...

kızlar wc ye gidip geliyorum biryere kaçmayın ha...birde ben ne yapsam yemek olarak..bir akıl verin plsssssssss...sebze yemeği olacak ama...malum diyet... bulgur pilavım var dünden yanına ne yapsam ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…