Sabırla Bebeğini Bekleyenler

seninde tarifini alayım o zaman leyloşum bu akşam zeloşumunkini yapacam yarında seninkini denerim

amiiiiin leyloşum kız napiyim herşey bebiş için kendim için bişey istiyosam arap olayım

çok sağol canım akşama yapacam.bende yağ koymam benim herüf yağsız yemek seviyo zaten o yüzden yağsız olması daha iyi

kızlar wc ye gidip geliyorum biryere kaçmayın ha...birde ben ne yapsam yemek olarak..bir akıl verin plsssssssss...sebze yemeği olacak ama...malum diyet... bulgur pilavım var dünden yanına ne yapsam ki....

leyloşum biberi kabağı patlıcanı küp küp doğra soğanı sarımsağıda kat bi tatlı kaşığı yağ bi kaşık salça ekle tuzunu pulbiberini de ekleyip karıştır hiç su bırakma istersen içine et yada tavukda bırakabilirsin ama şart değil hepsini doldur fırın poşetine bırak pişsin.hem çok lezzetli oluyo hem besleyici çünkü sebzelerin kendi suyula fırında pişiyo dene istersen.yanınada pilav ve yoğurt al sana fıstık gibi menü

benim tarifimde şöyle canım...
önce tencereye biraz yoğurt koyuyorsun yarım yemek kaşığıda un koy ikisini çırp...sonra çok az kırık pirinç yada yoksa normal pirinçte olur yıka onların içine kat...sonra su koy...karıştıra karıştıra kaynat...kaynayınca kısık ateye al pirinçleri pişince ateşten indir...üzerine yağ ve nane( aslında yazın bu taze naneyle karıştırı karıştıra kaynatacan dahada mükemmel oluyor) kızdır dök...harika oluyor..ben çok seviyorum canım...
tamam tatlım haberlerinizi bekliyorum şimdilik çıkıyorum sonra yine görüşürüz
tamam canım..araştıracam ben...sana yazarım selincim...güle güle şekerim...

kız benim fırın poşetim yok...biz bunu tencerede kavururak yapıyoruz aynı tarif eşim buna tırşık diyor...bütün sebzeleri karıştırınca yemiyor beyefendi...başka menü alayım saracım varsa elinde..başka ne yapabilirim...varya sebze yemekleri midemi acayip yakıyor...yiyorum hemen yanma başlıyor...mide sanki infilak edecek gibi...börek çöreğe hasret kaldım ya....

Son düzenleme:

tatlım tırşık ekşi olur benim bildiğim.ben bunun içine ekşi koymuyom.
başka pırasa yap,ıspanak yap,kabak mücver yap ama kızartma bütün malzemyi aynı hazırla mücver malzemesini yani sonra onu fırın tepsisine dök bırak pişsin çıkınca pasta gibi dilimle çok hafif ve güzel oluyo.

güle güle canım öptüm byyyyy

leyloşum bende çıkayım biraz işlerime bakayım yemeğimi yapayım sonra görüşürüz öptüm byyyyy

saol tatlişim...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+

saracım bende çıkıyorum canım...belki gelirim yine...biraz dolaşayım..oturmaktan yoruldum...

kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…