annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..
1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum beta hcg değerim 1.20 çıktı doktor ısrarla ilaçlarına devam et 1 hafta sonra testi yenile diyor sanki bu değerle hamile olabilme ihtimalim varmış gibi adetime 4 gün var birşey olsa en azından değer daha yüksek çıkardı sinir oldum doktora boşu boşuna ümit veriyor
annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..
1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..
kızlar bugun gittim dr. sureyya mentese,
aynen olanları size iletiyorum..
ilk olarak sunu belirtiim adetimin tam 15. gunu bugun,dolayısyla yumurtalarıma bakılmasını istedim acaba çatlamışmı diye fakat sonuc su ki yumurtalarım buyumemiş yeterli derecede buay dolayısıyla tıbben hamile kalabilmem pek mumkun değilmiş.Benden hormon testi yaptırmamı istedi adetimin 3.gunu o değerleri aldıktan sonra tekrar muayneye gidicem..
yumurtalarımın çatlamama sebebinin kafaya takma,stres vs gibi şeyler olabiliceğini,ne kadar zor olsada bu konuyu çok kafama takmamam gerektiğini soyledi..
sonuçlar bu şekilde kızlar..biraz uzuldum tabi açıkçası bu yumurtaların çatlamaması durumuna ama yapıcak bişey yok sonuçta artık doktor kontrolundeyim inşallah çabuk tedavisi olan biseydir...
buarada doktor muthiş kibar ve anlayışlı biri tum sorularımı cevapladı ve içimi çok rahatlattı,kısaca anlatıldıgı kadar varmış..biliyorum doktor tavsiye edilmez ama yine de bilginiz olsun istedim..
zelallll nasılsın canım
arkadaslar bise sormak istiyorum bunu yasiyan biri varsa cevap yazin ne olur .... 25 adet oldum bugun cok acik pembe lekelerim oluyo biliyorsunuz 15 transverim olmustu ama adet olunca test yapmadim bu ne olabilir sizce .... bugune kadar hic boyle olmamisti transver sonrasi normal adet oldum icin test yapmadim ama bunun ne oldunu cok merak ediyorum bilginiz varsa lutven cevap yazin ......
ececim çok üzgünüm metukamın annesine çok üzüldümsen nasılsın şeker
evet canım ya bende çok üzüldümmm allahımm sabrını verir inşallahh metukaya ve ailesinee iyiyimm canım bende koçişim geldi sabah onla ugraşıyordum cumartesi gidecektee valiz hazırlıgını yapıyoruz
gözün aydın canımşeker daha cumartesiye var niye şimdiden hazırlıyosun
tşkr ederim canımmm getirdigi kıyafetleri tekrar yıkıyorum canım orda yıkatmış ama içime sinmiyorr anca kuru ütülenirr şimdilik yıkama işine bakıyorumm cumarteside yerleştirecegiz
kuzum kıyamam sana inş. eşin senin yanında güzel bi iş bulur ve hiç ayrılmassınız
inşallah canım ya inşallahhh
Allah büyük canım yarın ne olcağı hiç belli olmaz inş. yarın sizin için güzelliklere gebedir canım
inşallah canımmm evet yarının ne olacagı belli degill rabbimden hiç umudumu kesmedimm inanıyorumm bigün benimde yüzüm gülecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?