kuzu bugünümüze bile bin şükür Rabbim bugünümüzü aratmasın inş.ececim 2 gündür sağ gözüm ağrıyo batar girmiş bi bu eksikti
bugünde havanın hiç tadı yok ya dün akşamdan beri yagmur yagıyorrr olan bizim elektriklere oluyorr kesiyorlarrr
geçmiş olsun canım batar ne oluyor ilk defa duydum
al bendende o kadar izmirin havasıda insanı basıyo bide metukamı duyunca iyice içim daralıyo canımbugün kan verdim hormon testlerimi tekrarladım inş. güzel çıkar bi yandanda aklım orda
kuzu böyle gözüme bi şey batıyomuş gibi acıyo devamlı o
annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..
1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..
leyloşşşşşşşşşşş yeterimmmmmmmmm nijerrrrrrrrr hg canlarrrrrrrrrrrr
baktır canım ihmal ettirmehımmm izmirde nem çok oluyor babamlar muglada oturuyorlarr iyi bilirim oraları ben orda yaşamadım valla 1 sene anca katlandım nemiii beni mahvetmişti inşallahh testin sonucu iyi çıkar bende adet oduktan sonra yeniden gidecem dr aynen senin gibi hormonlarıma felan baktırmak için
kiprigin kaçmış olmasın yada tozz :26::26::26:bunlarda çok yakıyor gözü
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
son_ece zelalca+ LeYLa_21+ niler1512 yeteeeeer
kıslarr hoş geldinizzzzzz nasılsınızzz
hb zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşş....gözüne ne oldu tatlım senin ya?
baktır canım ihmal ettirmekuzu bugün nem yokda hava kapalı basık insanı sinir ediyo yada bana batıyo
yok canım kirpik işi değil baktım bi şey yok galiba bana bide göz dr u görünüyo
hb ececim....nasılsın tatlım?
geçmiş olsun tatlım...göz damlası yanma ve ağrıyı alır ama yinede geçmezse doktora git tatlım...leyloşum ağrıyo sanki bişey batıyo gibi uyuyunca geçer dedim ama geçmedisiz nasılsınız balım
iyiyim canım allaha şükürrr busemiz nasıl annesiiii annesini üzüyomu
kızlar eşim çağrı attı bide fırça atınca tam olcak yemek yapmadım banane canım istemedikahvaltı yesin bugünde ben kaçtım şekerler hepinizi öpt. gece görüşürüz byyyy
kızlar eşim çağrı attı bide fırça atınca tam olcak yemek yapmadım banane canım istemedikahvaltı yesin bugünde ben kaçtım şekerler hepinizi öpt. gece görüşürüz byyyy
geçmiş olsun tatlım...göz damlası yanma ve ağrıyı alır ama yinede geçmezse doktora git tatlım...
busede iyi canım çok şükür...yemek yedik geldik...dedim kızlara bir bakayım...midem yanmaya başladı..yemek yiyince hep böyle oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?