Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bugünde havanın hiç tadı yok ya dün akşamdan beri yagmur yagıyorrr olan bizim elektriklere oluyorr kesiyorlarrr

bugünde havanın hiç tadı yok ya dün akşamdan beri yagmur yagıyorrr olan bizim elektriklere oluyorr kesiyorlarrr

al bendende o kadar izmirin havasıda insanı basıyo bide metukamı duyunca iyice içim daralıyo canım bugün kan verdim hormon testlerimi tekrarladım inş. güzel çıkar bi yandanda aklım orda

al bendende o kadar izmirin havasıda insanı basıyo bide metukamı duyunca iyice içim daralıyo canım bugün kan verdim hormon testlerimi tekrarladım inş. güzel çıkar bi yandanda aklım orda

hımmm izmirde nem çok oluyor babamlar muglada oturuyorlarr iyi bilirim oraları ben orda yaşamadım valla 1 sene anca katlandım nemiii beni mahvetmişti inşallahh testin sonucu iyi çıkar bende adet oduktan sonra yeniden gidecem dr aynen senin gibi hormonlarıma felan baktırmak için

annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..

1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..

metuşum canım benim...başın saolsun arkadaşım...Rabbim annenin mekanını cennet eylesin inşallah tatlım...çok üzüldüm ya...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

son_ece zelalca+ LeYLa_21+ niler1512 yeteeeeer
kıslarr hoş geldinizzzzzz nasılsınızzz

baktır canım ihmal ettirme kuzu bugün nem yokda hava kapalı basık insanı sinir ediyo yada bana batıyo
kiprigin kaçmış olmasın yada tozz :26::26::26:bunlarda çok yakıyor gözü

yok canım kirpik işi değil baktım bi şey yok galiba bana bide göz dr u görünüyo

baktır canım ihmal ettirme kuzu bugün nem yokda hava kapalı basık insanı sinir ediyo yada bana batıyo

yok canım kirpik işi değil baktım bi şey yok galiba bana bide göz dr u görünüyo

canım ege tarafa genelde hep nemli oluıyorr yagmur olsada olmasada deniz oldugu için havanın bulanık olmöası insanın ruhunu daraltıyor valla benimde aynı gözün için ihmal etme git canım dr helede acıyokiii bende gidecektim üşendim ama bakalım eşim yarın gidelim diyordu tabi unutmazsakk

kızlar eşim çağrı attı bide fırça atınca tam olcak yemek yapmadım banane canım istemedi kahvaltı yesin bugünde ben kaçtım şekerler hepinizi öpt. gece görüşürüz byyyy

leyloşum ağrıyo sanki bişey batıyo gibi uyuyunca geçer dedim ama geçmedi siz nasılsınız balım
geçmiş olsun tatlım...göz damlası yanma ve ağrıyı alır ama yinede geçmezse doktora git tatlım...
iyiyim canım allaha şükürrr busemiz nasıl annesiiii annesini üzüyomu

busede iyi canım çok şükür...yemek yedik geldik...dedim kızlara bir bakayım...midem yanmaya başladı..yemek yiyince hep böyle oluyor...

kızlar eşim çağrı attı bide fırça atınca tam olcak yemek yapmadım banane canım istemedi kahvaltı yesin bugünde ben kaçtım şekerler hepinizi öpt. gece görüşürüz byyyy

çayını bari yapta kıs adam gelmeden hazırla masanıda kahvaltıda olsun hiç bişi yapmamış gibi görünmesin

güle güle canım...bugünde kahvaltı etsin ne olmuş...hergün yemek olacak hali yokya...

afiyet olsun yarasınnn busemize ve annesinee yanmalarda olacak annesii kızımız büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…