Sabırla Bebeğini Bekleyenler

afiyet olsun yarasınnn busemize ve annesinee yanmalarda olacak annesii kızımız büyüyor

evet ececim...son halleri hiç düşünemiyorum...insan ne oturabilir nede yatabilir herhalde...uykusuz günler beni bekliyor...ama kızımız için değer dimi tatlım...Rabbim sizede bu mutluluğu tattırsın ececim...kalbi güzel arkadaşım benim...

sdeger canımmm hemde nasılll degerrrr aminnn canımm inşallahhh

ya bu havalar ne zaman düzelecek acaba...?güneş görmek istiyorum artık...

ya bu havalar ne zaman düzelecek acaba...?güneş görmek istiyorum artık...

bence mayıs çıkmadan güneşe kavuşqamayacagız canımm canımm midenin yanması için benimm arkadaşım ve analıgım meyveli şeker yerlerdii geçtigini söylüyorlardı ama sende şeker yükselmesi var dı dimii

canım çok yandığı zaman gaviscon içiyorum..doktorum yazdı..iyi geliyor..kesiyor hemen yanmayı...düşündüğün için saol bitanem...

iyilik yetercim...senden ne haber?

iyiyiz yetercimde sen hemen nereye gittin kız ni ce deyip kayboldun

iyiym kızlarrr işler vardı dışarda sabhtan onları yapmaya çıktım sonrada eşimi yürüşe çıkartımm yemek yaptım falan derken çok yoruldum
çay yaptım kendime yeni oturdum ama yorgunluktan ölüyorum valla

canım çok yandığı zaman gaviscon içiyorum..doktorum yazdı..iyi geliyor..kesiyor hemen yanmayı...düşündüğün için saol bitanem...

hımmm iyi bakalımm rica ederim canımm aklıma geldi bi söyleyeyim dedimm belki azda olsa işine yarayacak bişi yapmış olurumm elimizden busemiz ve senin için bişi gelmiyor ama hiç degilse bildigimi söylemekte isterim her zaman

allah kolaylık versin csnımm çay şimdi yorgunlunu alır canımm

ya kıslar karnım aç ama canım hiç bişey yemek istemiyor düşünüyorum 2 saatir ne yesem diye eşimle 3-4 arası kahvaltı türü yedik ama hiç sarmadı benii üfff ne yesem yaaaa deminden beri zornanda olsa meyve yiyorum sizinle yazışırken alıyorum 1 er 1 er ama oda artık kesmiyoooo

düşünmen bile yeter ececim...çok saol bitanem benim...

ayyyyyyyy çayyyyyyyyyy....bu aralar ben çaya hasret kaldım yetercim...şeker atmadığım için içemiyorum..tadı bir tuhaf oluyor şekersiz...limon katıyorum ama onuda zorla içiyorum..sadece kahvaltıda bir bardak içiyorum...iş yerinde millet akşama kadar hüp hüp götürüyor valla..ben öylece bakıyorum...doğumdan sonra inşallah koca bir çaydanlık çay demleyip tek başıma içecem...

güzel bir menemen yap tatlım..yanına kahvaltılık birde çay oh misssss..ekmeği bandıra bandıra ye....

olmazzz sana o koca bi çaydanlıgı içirmemmmm yalnız başına bende gelirim bananee canım bende çayı şekerli içemiyorumm şekerli çok acayip oluyor tadı banadaa damak tadı ne fark lı ya

güzel bir menemen yap tatlım..yanına kahvaltılık birde çay oh misssss..ekmeği bandıra bandıra ye....

menemeniii pek sevmiyorum canım ya ayda yılda mecbur kalmayınca yapmam tşkr ederim tavsiyen için canım kıslar ben çıkıyorumm eşim geldi ecik dışarda gezecegizzz gelincee açarım yineee

tatlım ben çayı şekersiz içerim 15 yıldır falannn
çok lezetli oluyorrrr sanada tafsiye ederimmmm şekersiz çayııı

olmazzz sana o koca bi çaydanlıgı içirmemmmm yalnız başına bende gelirim bananee canım bende çayı şekerli içemiyorumm şekerli çok acayip oluyor tadı banadaa damak tadı ne fark lı ya
içeceğin çay olsun ececim...karşılıklı içeriz oh missss
menemeniii pek sevmiyorum canım ya ayda yılda mecbur kalmayınca yapmam tşkr ederim tavsiyen için canım kıslar ben çıkıyorumm eşim geldi ecik dışarda gezecegizzz gelincee açarım yineee
gez tatlım..bende çıkacam..buse tekmeliyor eğile eğile yoruldum...uzanacam biraz...
tatlım ben çayı şekersiz içerim 15 yıldır falannn
çok lezetli oluyorrrr sanada tafsiye ederimmmm şekersiz çayııı
ay ben içemiyorum yetercim....çok denedim ama damak tadı işte...

canım ben çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…