annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..
1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..
annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..
1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..
sarammmmmmmmmmm bana mesaj geldi sayılı dua yapamasınız diyeeeeeeeeee
buradan bir liste yapsakkk listeye sabırla bekleyenler listesi başlığını koysak ve özelden dualrımızı bildirsek mesela okunanan kişilerin önünekoysak sırada olanların önüne koysak :26: koysak diyorum benceeeeeeeeeeeeee siz ne dersinizizzzzzzzzzzzzz
edancım edacım sizde hoşgeldiniz kızlar
edancım edacım sizde hoşgeldiniz kızlar
slm kızlarrrr.yiyenimi bugün bize getirdim.bugün hıdıraleyselam gece yarısı musa aleyselamla buluşup dua etmişler ya onun için eşimle ortamızda yatsın die getirdim.çok ağladı ben sizde yatmam dieeeçok üzüldüm neyse eve gelip bilgisayarı görünce sustuuu
slm kızlarrrr.yiyenimi bugün bize getirdim.bugün hıdıraleyselam gece yarısı musa aleyselamla buluşup dua etmişler ya onun için eşimle ortamızda yatsın die getirdim.çok ağladı ben sizde yatmam dieeeçok üzüldüm neyse eve gelip bilgisayarı görünce sustuuu
kızlar bu gece 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece hıdırellez yani.bu gece ne dileğiniz varsa bi kağıda yazıp çizip yatsı namazından sonra kıbleye karşı gül ağacına asarsanız sabah ezanıylada uyanıp alıp suya atarsanız dileğiniz kabul olurmuş.şimdi aklıma geldi size yazayım dedim.gül ağacı yoksa herhangi bi r şeyede kıbleye karşı asabilirsiniz.ben balkona asacam mesela gül ağacım yok.yarın gecede böyle yapılabilirmiş.bilginize.
tşlk ederim iyiyim canım doktoruma gittim birşeyin yok korkulacak bişi yok dedi sen adet olmussun dedi çok şükür yaa
çok korkmuştum
hoşbulduk canım benim nasılsın?
allah dileğini en kısa zamanda gerçekleştiri inşallaa
nasıl oluyo bana anlatın ne yapmam gerek
allah dileğini en kısa zamanda gerçekleştiri inşallaa
nasıl oluyo bana anlatın ne yapmam gerek
slm tatlım...
yerim ben onu yaa cocuklar hep böle arkadasım bilg görünce herseyi unutuyorlar...
saracım cok tesekkürler canım ii oldu söylediğin gül agacı yok ama vazoda eşimin getirdiği birtek gül var ona assam olurmu acep?
cnm en iyiysi gece yarsı kalkıp namaz kılıp dua etmek ama ben adetliyimmm.gül ağacına istediğin şeyin resmini yap.kağıda yazı yaz temiz suya at dere deniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?