Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sıpa tv izlediği yerde uyumuş kaldırdım yatağa götürdüm kucağımda ağlıo bana oyun aç die oyuduğu yerdeee çok komikk yaa uyuyarak oynucak heraldeee:90:

metuka başın saolsun cnm allah sabır versina nnenin mekanı cennet olsun

kızlar ben bugün giremedim varmı bi gelişmeee:26:

aslında en bu gece yada yada sabaha karşı atılması lazım cnm.yrndan başka bi gün olmaz.sen şimdi duanu ett.resmini çiz.dileğinide yaz as gülüne. mesela benim annem bana bebek yaptı gül ağacına astııı:)))

edancım bu gece diliğini bi kağıda çiz istersen yaz sonra onu mümkünse gül ağacına bağla yoksa başka bişeyede olabilir yani yanlız kıbleye karşı bağla sabah ezanıylada bağladığın yerden al suya at hepsi bu Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:

amiiin inşallaa canım ya ben hangi suya atacam orda düşünceye kaldım nasıl olacak normal bi kovaya su koysam sonar o suyu alıp çiçeğin önüne döksem olurmu maksat suyu
lavaboya dökmemek için diyorum

dua ismi yazmadan sayısını yazmadan sadece isim listesi yapıp duaları özelden yazalım derseniz bence olur yoksa bizim topikte silinmesin canım ceza almayalım.diğer kızlarda kabul ederse bence olur.

bencede olur canım yaaaaaaaakızlarala konuşalım
veeeeeeee tabiki topiğimiz ve sen ceza alma

amiiin inşallaa canım ya ben hangi suya atacam orda düşünceye kaldım nasıl olacak normal bi kovaya su koysam sonar o suyu alıp çiçeğin önüne döksem olurmu maksat suyu
lavaboya dökmemek için diyorum

canım aslında dereye denize atmak iyiymi ama öyle bi imkanın yoksa senin dediğinde olur canım niye olmasın önemli olan niyet zaten

canıııııım yeteriiim benim ceza almam mühim değil topiğimiz silinmesin burda güzel paylaşımlarda bulunuyoruz benim demek istediğim o

bebğim sende ceza alma ya üyelin iptal olur ve ben bunu hiç istemem

kızlar ben çıkıyrmmm çok uykum geldi sizi merak ettim onun için girdim hoşçakalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…