annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..
1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..
canım bende adetliyim şimdi gece yarısı bi kağıda resim yapıp olması istediğim
resmi yapıp ne yazacam onnu anlamadım dileğimimi yazacam sonrada temiz suya atım o kağıdı yarın olmasa başka güne gidip temiz bi suya atsam olurmu canımm
canım bende adetliyim şimdi gece yarısı bi kağıda resim yapıp olması istediğim
resmi yapıp ne yazacam onnu anlamadım dileğimimi yazacam sonrada temiz suya atım o kağıdı yarın olmasa başka güne gidip temiz bi suya atsam olurmu canımm
edancım bu gece diliğini bi kağıda çiz istersen yaz sonra onu mümkünse gül ağacına bağla yoksa başka bişeyede olabilir yani yanlız kıbleye karşı bağla sabah ezanıylada bağladığın yerden al suya at hepsi bu Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah.
dua ismi yazmadan sayısını yazmadan sadece isim listesi yapıp duaları özelden yazalım derseniz bence olur yoksa bizim topikte silinmesin canım ceza almayalım.diğer kızlarda kabul ederse bence olur.
amiiin inşallaa canım ya ben hangi suya atacam orda düşünceye kaldım nasıl olacak normal bi kovaya su koysam sonar o suyu alıp çiçeğin önüne döksem olurmu maksat suyu
lavaboya dökmemek için diyorum
bencede olur canım yaaaaaaaakızlarala konuşalım
veeeeeeee tabiki topiğimiz ve sen ceza alma
canıııııım yeteriiim benim ceza almam mühim değil topiğimiz silinmesin burda güzel paylaşımlarda bulunuyoruz benim demek istediğim o
bebğim sende ceza alma ya üyelin iptal olur ve ben bunu hiç istemem
edancıım bunu çok sevdim
kızlar ben çıkıyrmmm çok uykum geldi sizi merak ettim onun için girdim hoşçakalınnnn
kızlar ben çıkıyrmmm çok uykum geldi sizi merak ettim onun için girdim hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?