Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar merhabaaa
nasılsınız? zelalim doktora gittinmi?
donne cim seninde bebişler nasıl keyifleri yerindemi

zelalcim CNm ben geldim ama cepten giriyorum
pc içerde kaynimda ben yattım bakayım dedim Burdamisin.
bitanem evet üzülüyorum etkilendim.
ama ne olur iyi ol sen lutfenn zorr deme iyi ol vardır bı hayır

çok sağol canım ama üzülme sen inş. bizim içinde bir gün güneş doğar bilmiyorum aslında negatif değilimdir ama havalar yaptı galiba yoksa ben masumum Allah razı olsun canım bebişlerine sağlık sıhhat versin sağ salamet doğsunlar inş.

hg nehirim nasılsınız canlarımmmkuzu gittim e2 yüksek çıktı

iyiyiz canımbenim sağol. ama sen iyi değilmişsin yapma allahım herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin...şimdi üzülüp ağlama sıkılma zamanı değilki dur bakalım... ggün doğmadan neler doğar. öylebir anda gelirki bebişin ağzın açık kalır. lütfen topla kendini olumlu düşünmeye çalış

heeeeyyyyyytttt be işte bizim zelalimiz bu negatiflik yok umuysuz zelal istemioruzzz

zelal canım zorlamanın anlamı yok ama umutsuz olup kendini kötü hissetme dinlenmene bak zihnen rahatla canım arkadasimm

nehir bebisler nasıl bilmiyorum ama benim hic keyfim yok pc içerde odaya getirmedim
cepten giriyorum huysuzum bugün cok. iştahım da gitti
esimin yüzüne bile bakmadım o da erkenden yattı uyudu
bende yatagimdayim şelale bakmaya geldim.

kuzum balım sen bana bakma canım ilk bi şok yaşadım ama geçti şükür sen canını sıkma sadece egemizi düşün siz iyi olunca ben daha iyi oluyorum inş. hep iyi olun Rabbime emanet olun bunlarında geçceğini biliyorum ama beklemediğim için etkilendim

hoşbuldum tatlım. iyiyim çok şükür. sen nasılsın? ege de iyi valla yaz başlangıcı egeyi hareketlendirdi bugün çok kuduruk hiç durmuyo

iyiyim canım bende bugün izinliydim eşimde gececi şimdi tekim....ohh ohh annesini göbüşünde güvende o suanda onun keyfini cıkarıo bol bol kudursun...

donnecim öyle herşeye sinir sitres yapma canım bebelerini düşün elinden geldiğince yemeklerini düzenli ye moralini yüksek tut bebeler senin her halini anlıyo bunu unutma canım

heeeeyyyyyytttt be işte bizim zelalimiz bu negatiflik yok umuysuz zelal istemioruzzz

kuzu ben biraz arsızım zaten:78: bi bakmışsın ağlıyom bi bakmışsın gülüyom eşim bugün diyo zaten ikimizi manisaya götürcekler bende güldüm dedim beni görünce seni hemen bırakırlar oda dedi neden dedim adamlar bakcak benim gibi karın var adam yine iyi kalmış dicekler nasıl gülüyo

donnecim öyle herşeye sinir sitres yapma canım bebelerini düşün elinden geldiğince yemeklerini düzenli ye moralini yüksek tut bebeler senin her halini anlıyo bunu unutma canım

yok canım olmuyor dengesizlik var bugün
esime bile uyuz oldum neden burdayim diyorum
gidip annemin koynuna girmek istiyorum
kimse alamasın beni ordan kimse. zihnimi aklimdaki herseyi çöpe atasim var resmen ne bileyim
amann bosverr kuzum benii
:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…