Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ahh ahhh tatlım o iştahsızlık beni bitirmişti...inanki ben son 3 haftadır yemek yiyebiliyorum. ki çoğu sevdiğim şeyi hala yiyemiyorum. çok kötüydüm. ama artık iyiyim. seninde geçicek öyle düşün. tiksindiğin şeyleri yemeye zorlama kendini. çünkü tiksinmeler azalınca yemen gerekenleri yiyosun. dikkat et kendine.

amin canım ama hepberaber hep iyi olalım kıyamam ben sana. beklenmedik şeyler insanı böyle yapıyor. ama herşeyin sonu değilki bu tatlım yaaa. rahat ol sen gülümse herzamanki gibi. sıkılıp üzülmekle gelse bebiş hi,ç gülmeyelim dövüne dövüne ağlayalım.aama işte öyle olmuyor. aksine iyi olmak gerekiyor... bugünler geçicek inan bana. seninde bebeğinin haberini alıcaz isim derdine düşücez... ben inanıyorum tüm kalbimle sende inan emi.

sana diorum ama canım inan bende cok de4ngesizim bu konuda bi aglıorum bi gülüyorum psikolojimizi bozdu bu veletler valla

iyiyim canım bende bugün izinliydim eşimde gececi şimdi tekim....ohh ohh annesini göbüşünde güvende o suanda onun keyfini cıkarıo bol bol kudursun...

benimde eşim bu gece bide yarın gece çalışıyo yanlız kaldım. öyle tabi rahatı yerinde onun allaha şükür

zelalim aşkım sıkma canını bitanem Allah büyük gönlüne göre olsun inşallah herşey,Allahtan ümit kesilmez moralini bozma sakın

sana diorum ama canım inan bende cok de4ngesizim bu konuda bi aglıorum bi gülüyorum psikolojimizi bozdu bu veletler valla
kuzu güçlü olmamız lazım ama bazen düşüyo moral diye bişey kalmıyo çok zor bi yol Allahım yardımcımız olsun bu yolda inş.
nehirim balım çok sağol kuzum söylediklerinde tamamen haklısın inan en kısa sürede kendimi toplucam

şeker seni hiç anlamıyorum hep negatifsin azıcık pozitif olmaya çalış kendine kötülük yapıyosun bebişlerinide üzüyosun topla kendini artık

prenseslerrrrrrr ben yatayım artık basım fena tuttu.
yazışmalara yetişemiyorum cepten giriyorum.
zelalcimmm seni cok öpüyorum
nehir canım iyi geceler sana ve topikteki herkese.
:85::85:
keyfim hic yokk

men geldim uykum kaçtı size bi bakayım dedim
hg kuşum nasılsın iyki uykun kaçmış
prenseslerrrrrrr ben yatayım artık basım fena tuttu.
yazışmalara yetişemiyorum cepten giriyorum.
zelalcimmm seni cok öpüyorum
nehir canım iyi geceler sana ve topikteki herkese.
:85::85:
keyfim hic yokk

iyi geceler canım git uyu mışıl mışıl bebişlerle sana Allah rahatlık versin byyyyyyyy

hoşgeldin canım..sara bunlar dün bana slm vermedizelale dedim zaten sara beni görür görmez slm verirdiben girdim hepsi kaçtı yaaaaaaa

zelalım canım arkadaşım hemide bacım hemide can yoldaşım hemide kader arkadaşım biz bu yolda hep beraberiz seni çok iyi anlıyorum ama umutsuzluk yok gün doğmadan neler doğar inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın götürürsün sonucunu o doktora gösterirsin o doktora kapak olur sen hiç sıkma canını insanların moralini bozmaktan insanları korkutmaktan zevk alan doktorlara gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…