zelal canım zorlamanın anlamı yok ama umutsuz olup kendini kötü hissetme dinlenmene bak zihnen rahatla canım arkadasimm
nehir bebisler nasıl bilmiyorum ama benim hic keyfim yok pc içerde odaya getirmedim
cepten giriyorum huysuzum bugün cok. iştahım da gitti
esimin yüzüne bile bakmadım o da erkenden yattı uyudu
bende yatagimdayim şelale bakmaya geldim.
kuzum balım sen bana bakma canım ilk bi şok yaşadım ama geçti şükür sen canını sıkma sadece egemizi düşün siz iyi olunca ben daha iyi oluyoruminş. hep iyi olun Rabbime emanet olun bunlarında geçceğini biliyorum ama beklemediğim için etkilendim
kuzu ben biraz arsızım zaten:78: bi bakmışsın ağlıyom bi bakmışsın gülüyom eşim bugün diyo zaten ikimizi manisaya götürcekler bende güldüm dedim beni görünce seni hemen bırakırlar oda dedi neden dedim adamlar bakcak benim gibi karın var adam yine iyi kalmış dicekler nasıl gülüyo
iyiyim canım bende bugün izinliydim eşimde gececi şimdi tekim....ohh ohh annesini göbüşünde güvende o suanda onun keyfini cıkarıo bol bol kudursun...
iyi akşamlar kızlar
kuzu güçlü olmamız lazım ama bazen düşüyo moral diye bişey kalmıyo çok zor bi yol Allahım yardımcımız olsun bu yolda inş.sana diorum ama canım inan bende cok de4ngesizim bu konuda bi aglıorum bi gülüyorum psikolojimizi bozdu bu veletler valla
nehirim balım çok sağol kuzum söylediklerinde tamamen haklısın inan en kısa sürede kendimi toplucamamin canım ama hepberaber hep iyi olalımkıyamam ben sana. beklenmedik şeyler insanı böyle yapıyor. ama herşeyin sonu değilki bu tatlım yaaa. rahat ol sen gülümse herzamanki gibi. sıkılıp üzülmekle gelse bebiş hi,ç gülmeyelim dövüne dövüne ağlayalım.aama işte öyle olmuyor. aksine iyi olmak gerekiyor... bugünler geçicek inan bana. seninde bebeğinin haberini alıcaz isim derdine düşücez... ben inanıyorum tüm kalbimle sende inan emi.
yok canım olmuyor dengesizlik var bugün
esime bile uyuz oldum neden burdayim diyorum
gidip annemin koynuna girmek istiyorum
kimse alamasın beni ordan kimse. zihnimi aklimdaki herseyi çöpe atasim var resmen ne bileyim
amann bosverr kuzum benii
:84:
arzucum hg canım nasılsın bebemmmmm
zelalim aşkım sıkma canını bitanem Allah büyük gönlüne göre olsun inşallah herşey,Allahtan ümit kesilmez moralini bozma sakın
hg kuşum nasılsın iyki uykun kaçmışmen geldim uykum kaçtı size bi bakayım dedim
prenseslerrrrrrr ben yatayım artık basım fena tuttu.
yazışmalara yetişemiyorum cepten giriyorum.
zelalcimmm seni cok öpüyorum
nehir canım iyi geceler sana ve topikteki herkese.
:85::85:
keyfim hic yokk
zelalim aşkım sıkma canını bitanem Allah büyük gönlüne göre olsun inşallah herşey,Allahtan ümit kesilmez moralini bozma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?