Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum geçmişi okudum çok güzel şeyler yazmışsınız hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canım dostlarım benimmmmmm

prenseslerrrrrrr ben yatayım artık basım fena tuttu.
yazışmalara yetişemiyorum cepten giriyorum.
zelalcimmm seni cok öpüyorum
nehir canım iyi geceler sana ve topikteki herkese.
:85::85:
keyfim hic yokk

tatlım dikkat et kendine. tansiyonun değişik şekiller almasın. yatağının yanında çubuk kraker bulundur ağzına at 2 3 tane öyle kalk yataktan. iyi geceler

hoşgeldin canım..sara bunlar dün bana slm vermedizelale dedim zaten sara beni görür görmez slm verirdiben girdim hepsi kaçtı yaaaaaaa

hoşgeldin canım nasılsın

sana nasıl selam vermezleer heeeeyt uleeeennnn getirmeyin beni oraya

saram güneşim baharım benimmmmmmmm inş. hepimiz birer birer hamiş kalırız ne oldu bilmiyorum bugün öle bi gelip gittiler bana ilk defa kendimi çok umutsuz ve çaresiz hissettim sizler olmsanız ne yapardım bilmiyorum kendimi öcü gibi gördüm sanki herkes benden kaçıyo gibi hissettim o yüzden topikte durmadım sizede kötü örnek olmak istemedim şimdi daha iyiyim

saracım hoşgeldin canım

cok saol yourmun için inşallah benimkiler fazla bekletmezler annesini aybu ilk ay hemen gelseler ne güzel sürpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…