tatlım 1 lira deyip geçme damlaya damlaya göl olur
nehirim balım ben iyiyim canım sizde iyi oluncanım sen bacıma bakma naz yapıyo
allah gönlüne göre versin kuşum
nehirim banamısaram hemen bi kurşun döksün bana :18::18::18:
yanlız buldular benibacım bile beni gördüğ halde bi slm vermedi..acımadılar hiç yanlız bıraktılar teker teker gittiler
saram güneşim baharım benimmmmmmmm inş. hepimiz birer birer hamiş kalırız ne oldu bilmiyorum bugün öle bi gelip gittiler banailk defa kendimi çok umutsuz ve çaresiz hissettim sizler olmsanız ne yapardım bilmiyorum kendimi öcü gibi gördüm sanki herkes benden kaçıyo gibi hissettim o yüzden topikte durmadım sizede kötü örnek olmak istemedim şimdi daha iyiyim
iyiyim bende. eşim nöbette bende koskoca kase yoğurdumu aldım bi yandan tıkınıyorum bi yandan da sizinle sohbet ediyorumege kuduruyo çok neşeli bugün nedenini anlayamadım
kuşum gözüm hala ağrıyo dediğin gibi çay masajı yaptım biraz dinlendi sanki yarın yine yapcam gülüm
balım amma duygu sömürüsü yaptın hadi al sana 1 lirada benden olsun
saracım hoşgeldin canım
cok saol yourmun için inşallah benimkiler fazla bekletmezler annesini aybu ilk ay hemen gelseler ne güzel sürpriz olur
nazar değdi sana nazargözü olanın gözü çıksın inşallah
nazını yerim ben onun beaaa yapsın tabş yabancısımıyız biz
iyiyim diyosun da nedense benim hislerim hiç öyle demiyo banao yüzden kafama takıldın çok üstüne de gelmek istemiyorum ama ne bileyim içim acıdı valla alışkın değilim ben ssenin durgun haline
balım ver o zaman 1 liramı bende göl olsun
kıyamam men sana ablan bugün tam sopalık onun kusuruna bakma canım
kızıyorum ama bak böle söleme sen bize kötü örnek olmazsın canımın içi şimdi sil gözünün yaşını ve o profilindeki kapattığın deferi aç bakayım değiş o yazını lütfen baktıkça sinir oluyorum ha
Allah neşenizi hep daim etsin canım nehircim mende acıktım ya gidip biber dolmasımı yesemyoğurt meni kesmez
yarında yap inşallah düzelir canım düzelmezse bi doktora görün
hoşbulduk canım inşalllah gelir bebişlerin canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
nehirim banamısaram hemen bi kurşun döksün bana :18::18::18:
tatlum işimi elimden almaya çalışmamaalesef bizde iyade yok..başka kapıya
tatlım 1 lira deyip geçme damlaya damlaya göl olur
kabı kacağı topladım geliyom çekilin yoldan zelalıma kurşun dökecem
allah seni kem gözlerden korusun gözü olanın gözü çıksın inşallah
kıyamam men sana ablan bugün tam sopalık onun kusuruna bakma canım
kızıyorum ama bak böle söleme sen bize kötü örnek olmazsın canımın içi şimdi sil gözünün yaşını ve o profilindeki kapattığın deferi aç bakayım değiş o yazını lütfen baktıkça sinir oluyorum ha
Allah neşenizi hep daim etsin canım nehircim mende acıktım ya gidip biber dolmasımı yesemyoğurt meni kesmez
yarında yap inşallah düzelir canım düzelmezse bi doktora görün
hoşbulduk canım inşalllah gelir bebişlerin canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
tutumlu bacım menim tutumlu insanın hali başka oluyo senin bu bacın çok savurgan arzucum
tatlum ben senden daha iyi ağlarım hadi yarın gel sende mendil aç bende açayım bakalım kim daha çok para toplucak
zelalim şok oldumm10,750 tane yazın var ne yazdın bu kadar..gözün boşuna ağrımıyor
kuzum kafana takılmasın metukamın annesi vefat etmese ben sana oynardım bile
ye kuzum ye afiyet olsunben aç değilim de yoğurt yiyorum her gece egenin kemikleri sağlam olsun diye
saram ben bugün küs kalayım yarın barışırım olmazmısaram gerçekten beni şöle sopayla bi evire çevire dövsen ne iyi olur
kuşum bende bezi örttüm kafama ama dikkat et beni yakma hadi seni bekliyom
ye kuzum ye afiyet olsunben aç değilim de yoğurt yiyorum her gece egenin kemikleri sağlam olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?