Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nehirim balım ben iyiyim canım sizde iyi olun canım sen bacıma bakma naz yapıyo

nazını yerim ben onun beaaa yapsın tabş yabancısımıyız biz
iyiyim diyosun da nedense benim hislerim hiç öyle demiyo bana o yüzden kafama takıldın çok üstüne de gelmek istemiyorum ama ne bileyim içim acıdı valla alışkın değilim ben ssenin durgun haline

yanlız buldular benibacım bile beni gördüğ halde bi slm vermedi..acımadılar hiç yanlız bıraktılar teker teker gittiler

kıyamam men sana ablan bugün tam sopalık onun kusuruna bakma canım

kızıyorum ama bak böle söleme sen bize kötü örnek olmazsın canımın içi şimdi sil gözünün yaşını ve o profilindeki kapattığın deferi aç bakayım değiş o yazını lütfen baktıkça sinir oluyorum ha

iyiyim bende. eşim nöbette bende koskoca kase yoğurdumu aldım bi yandan tıkınıyorum bi yandan da sizinle sohbet ediyorum ege kuduruyo çok neşeli bugün nedenini anlayamadım

Allah neşenizi hep daim etsin canım nehircim mende acıktım ya gidip biber dolmasımı yesem yoğurt meni kesmez

kuşum gözüm hala ağrıyo dediğin gibi çay masajı yaptım biraz dinlendi sanki yarın yine yapcam gülüm

yarında yap inşallah düzelir canım düzelmezse bi doktora görün

balım amma duygu sömürüsü yaptın hadi al sana 1 lirada benden olsun

saracım hoşgeldin canım

cok saol yourmun için inşallah benimkiler fazla bekletmezler annesini aybu ilk ay hemen gelseler ne güzel sürpriz olur

hoşbulduk canım inşalllah gelir bebişlerin canım

nazar değdi sana nazar gözü olanın gözü çıksın inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kuzum kafana takılmasın metukamın annesi vefat etmese ben sana oynardım bile

saram ben bugün küs kalayım yarın barışırım olmazmı saram gerçekten beni şöle sopayla bi evire çevire dövsen ne iyi olur

zelalim şok oldumm10,750 tane yazın varne yazdın bu kadar..gözün boşuna ağrımıyor

ye kuzum ye afiyet olsun ben aç değilim de yoğurt yiyorum her gece egenin kemikleri sağlam olsun diye

saram ben bugün küs kalayım yarın barışırım olmazmı saram gerçekten beni şöle sopayla bi evire çevire dövsen ne iyi olur

aklın başına geldimi kuzum ge şimie öpem seni benide şaşkına çevirdin yarın o yazıyı orda görmeyecem ama sözmü

kuşum bende bezi örttüm kafama ama dikkat et beni yakma hadi seni bekliyom

tamam canım dikkat ediyom arzu sende tepsinin ucundan tut yoksa kurşunu zelalin kafasına geçirez

ye kuzum ye afiyet olsun ben aç değilim de yoğurt yiyorum her gece egenin kemikleri sağlam olsun diye

yarasın egemize canım yiyeyimde sonra onlar bana kilo olarak geri dönüyo e ne yapayım bende yemeyi çok seviyom ne olacak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…