Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam kuşum aslında barışmamam lazımda senin hatırın için barışcamhadi sarılak sevgü böcüğü olak aman yavaş sen zaten bugün bişey indircen kafama galiba tepsiyi bahane ediyon

saram ama ben verdiğim 1 lirayı geri aldım artık bende tutumluyum

saraaammmmmmmmmmm ahanda beni nazar edeni buldum en yakınım çıktı hemde bacım

hadi ordan arzumun nazarı yokki sana değsin o nazar eden başkasıdır akıllım ya

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haberim yok benim şuan öğreniyorum ben allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır uzun ömür versin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiin

tamam kuşum aslında barışmamam lazımda senin hatırın için barışcamhadi sarılak sevgü böcüğü olak aman yavaş sen zaten bugün bişey indircen kafama galiba tepsiyi bahane ediyon

yeğenlerime karışma onlar annelerini üzmezler birazcık nazlılar o kadar taam mı

amaaan boşver yaaaa ye gitsin valla ben çok rahatım. sağlığımı tehlikeye sokmamak şartıyla yememe hiç dikkat etmedim etmiyorumda. zayıf olmak demek güzel olmak demek değilki. sağlığımı bozmadan yemeye devam ediyorum. rahat ol can boğazdan gelir

dimi ama mende şişko güzel olurum

edacım sanki sen kan pıhtılaşması var bende yazmıştın :44: neyse yarın sorarım ben sana iyi geceler canım öpt.byyyyyy

evet canım edacıkta kan pıhtılaşmaı var ama bugün gittiği doktor önemli değil böle çok hastam var hepside sağlıklı bi şekilde doğurdular demiş inşallah edada sağlıklı bi şekilde doğurur

hehehehhhhhh ben zaten arzu dememiştim sen yalnış anlamışsın hem ne oluyo öle arzuyu görünce beni atıyon

kötü kadın müzeyyenne olur sana kuma gelsem sara ikimizide idare edbilecek kapasitedeben çıkıyo bu arada sarjım bitiyo..zaten çayımda soğudu ısıtıp içiyim bari..çıkıyom aradan mutlu oldunmuuuuuuuuuuuuu::76::76::76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…