neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haberim yok benim şuan öğreniyorum benallah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır uzun ömür versin inşallah
tamam kuşum aslında barışmamam lazımda senin hatırın için barışcamaklın başına geldimi kuzum ge şimie öpem seni benide şaşkına çevirdin yarın o yazıyı orda görmeyecem ama sözmü
tamam canım dikkat ediyom arzu sende tepsinin ucundan tut yoksa kurşunu zelalin kafasına geçirez
yarasın egemize canım yiyeyimde sonra onlar bana kilo olarak geri dönüyo e ne yapayım bende yemeyi çok seviyom ne olacak benim bu halim
saram ama ben verdiğim 1 lirayı geri aldım artık bende tutumluyum
saraaammmmmmmmmmm ahanda beni nazar edeni buldum en yakınım çıktı hemde bacım
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haberim yok benim şuan öğreniyorum benallah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır uzun ömür versin inşallah
tamam kuşum aslında barışmamam lazımda senin hatırın için barışcamhadi sarılak sevgü böcüğü olak aman yavaş sen zaten bugün bişey indircen kafama galiba tepsiyi bahane ediyon
aklın başına geldimi kuzum ge şimie öpem seni benide şaşkına çevirdin yarın o yazıyı orda görmeyecem ama sözmü
tamam canım dikkat ediyom arzu sende tepsinin ucundan tut yoksa kurşunu zelalin kafasına geçirez
yarasın egemize canım yiyeyimde sonra onlar bana kilo olarak geri dönüyo e ne yapayım bende yemeyi çok seviyom ne olacak benim bu halim
kızlar ben cıkıorum herkese ii gecler yarın full calışacam erken yatayım öptüm sizi
hadi ordan arzumun nazarı yokki sana değsin o nazar eden başkasıdır akıllım ya
amiiiiiiiiiiiiiiiin
kızlar ben cıkıorum herkese ii gecler yarın full calışacam erken yatayım öptüm sizi
amaaan boşver yaaaaye gitsin valla ben çok rahatım. sağlığımı tehlikeye sokmamak şartıyla yememe hiç dikkat etmedim etmiyorumda. zayıf olmak demek güzel olmak demek değilki. sağlığımı bozmadan yemeye devam ediyorum. rahat ol can boğazdan gelir
selam kızlaaar.iyi geceler :79::79::79::79:
edacım sanki sen kan pıhtılaşması var bende yazmıştın :44: neyse yarın sorarım ben sanaiyi geceler canım öpt.byyyyyy
edacım sanki sen kan pıhtılaşması var bende yazmıştın :44: neyse yarın sorarım ben sanaiyi geceler canım öpt.byyyyyy
hg kelebekcim bu gece geç geldin nasılsın şekerrrrselam kızlaaar.iyi geceler :79::79::79::79:
yeğenlerime karışma onlar annelerini üzmezler birazcık nazlılar o kadar taam mı
selam kızlaaar.iyi geceler :79::79::79::79:
hehehehhhhhhben zaten arzu dememiştim sen yalnış anlamışsın hem ne oluyo öle arzuyu görünce beni atıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?