Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım kan pıhtılaşması var ne olduki yarını bekleyemem hemn sor

yok balım endişelenme yalnışmı okudum onu merak etmiştim kafana takma kan pıhtılaşması sorun olmuyo onun iğnesi var vuruluyosun bebişin sağ salamet doğuyo ben bu sorunu olan çok hamiş gördüm çokda sağlıklı gebelikleri vardı onu dicektim şekerrrrrrr

herkese iyi geceler....nehirim Allah tamamına erdirsin canım darısı tüm isteyenlere ümidini kesmişlere olsun inşallah..

hehehehhhhhh ben zaten arzu dememiştim sen yalnış anlamışsın hem ne oluyo öle arzuyu görünce beni atıyon

kıskanç zeloş kıskanç zeloş men seni atarmıyım hiç sen benim inci tanemsin sen bunu bilmirmisin

hg kelebekcim bu gece geç geldin nasılsın şekerrrr

kuşum ne nazmış ama bu kadar naz leylada bile yoktur mecnun bile çemezdi ben benim veletlere çok bile katlandım

herkese iyi geceler....nehirim Allah tamamına erdirsin canım darısı tüm isteyenlere ümidini kesmişlere olsun inşallah..

iyi geceler canımcım. kendine iyi bak. aminnnnnnnnnnnnnnn ahhh ahhh dualarım hep isteyenlerle zaten hiç bırakmıyorum onlar için dua etmeyi... görürler ama tutucak eninde sonunda benim dualarım görüşürüz

hehehehhhhhh yaşasın kötülük iyi geceler canım nurumu küçük cadımı çok öp benim için byyyyy
zelalca canım sen neden bebek defterini kapattı yazdın çok şaşırdım.bir sorun yoktur inşallah..:44::44::44:

kuzu sen bana bakma çok alınganım bugün kimseyi bulamayınca bebişime küstüm ondan

canlarımmmmbenim bende yatayım artık uykum geldi. yarın görüşürüz kendinize iyi bakın emi. tatlı rüyalar

evet canım benim uzaktan bir tanıdıgımdada cıktı kız benimle aynı zamanda hamileydi aynı zamanlarda katbettik şimdi tekrar hamiş ondada kan pıht.cıktı iğne yapıo herhalde 20. haftasında falandır suan inşallah benmkide sağlıklı olur bu sefer ama burda kan pıhtlaşması topiğinde okuyorum iğneyi kullanıp aynı seyi yasayan oluo tekrar o korkutuo ama bugün dr cok takma iğne dozlarna dio ben hep innohep 35 lik veriorum hastalırıma hiçde bişi olmadı 8. ayda iğneyi kesiyoruz dio ii konuştu yani hayırlısı olsun hele bir hamiş kalalımda gerisi allah emanet... sara kusum saol ii dileklerin iiçin tekrar öpüyorum
ben kactım byeeeee

kötü bişii olmasında.bende bugün çook zor pregnyl iğnesini buldum.pzartesi vurulucam.dün doktora gittim.herşey yolunda dedi.moralim düzeldi artık.eşimin sonuçları içinde iyi dedi.bakalım mayıs 24de gebelik testi yaptır dedi.

amin balım amin ama taş düştü bilesin çiçeğim benim byyyyyyyy
kıskanç zeloş kıskanç zeloş men seni atarmıyım hiç sen benim inci tanemsin sen bunu bilmirmisin

kuşum senin gönlünün ne kadar zengin olduğunu ben biliyom senin yüreğinde binlerce kişiye yer var sen benim bitanemsin iyiki varsın kuşum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. gerçekten şimdi kendimi daha iyi hissediyorum hepinizi çok seviyorum

hadi inşallah senden mutlu haber alalımda bizede umut ol inşallah

canııım bizde seni çok seviyoruz bayır gülüm menim

canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inş. ayın 24 ünde bizlere müjde verirsin
edam canım sen dr una bak inş. senin için herşey çok güzel olcak dermansız bişey değil canım içini ferah tut iyi gecelerrr byyyyyyyy
canlarımmmmbenim bende yatayım artık uykum geldi. yarın görüşürüz kendinize iyi bakın emi. tatlı rüyalar

iyi geceler canlarım öpt.byyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…