Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelalım hadi bize uyuyalım mı yarın yepyeni umutların yeşerdiği çok güzel bi gün olsun

zelalım hadi bize uyuyalım mı yarın yepyeni umutların yeşerdiği çok güzel bi gün olsun

yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr:26: ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün.. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek.. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum :44:ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....

dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm:93: git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmm aynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaa RABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm

yeterim balım zaten ağlamaya bahane arıyom yine çok kötü oldum ne olur üzülme ağlama balım inş. birgün sende anne olcaksın Rabbim seni sevindirsin kucağını doldursun inş. bi dahaki anneler gününde bebişin yanında olsun

kıyamam ben sana hoşbulduk sevgi böcüğümmmm bugün iyisin anlaşılıyo şükürler olsun geri döndün

evet balım bugün daha iyiyim ama biraz yeterime üzüldüm siz nasılsınız canlarım gece iyi uyuyabildinizmi senin komşular seni yine rahatsız etmiyo deme egemi rahatsız eden karşısında beni bulur

yetercim. bir çoğumuzun daha önce yaşadığı ve hala yaşamakta olduğu zamanlları güzel özetlemişsin. duygularını okadar iyi anlıyorum ki... geçen sene ablamın kızının bana aldığı hediye karşısında bende gözyaşlarına boğulmuştum.yavrum anlamadı tabi neden ağladığımı... içimdeki boşluk en çok geçen seneki anneler gününde arttı. umutlarım yok yere uçup gitti... deydimi? HAYIR
tatlım sen kalbini ferah tut. hiç isyan etme nolursun. güzel bebişin gelicek birgün sana. lütfen üzülme canım. allahım yüzünü güldürecek bak yemin ederim tüm kalbimle söylüyorum bunu.

heytttttt men geldimmm topiğin belalısı geldiiii

yiyenim dün bizdeydii 4yaşında gece altını bağlamama rağmen bi güzel yatama işemiş.heryer tiş.yatak yastık.onu temizliomm hemde karyolamızın yatağıııçoçuklu olmak çok zor haberiniz olsun.

yomoşlarım gelişmeye başlamışşşşşherşey yolundaaa

kızlar sağolun dualrınız iyi dilekleriniz içinnn
inanki sizleri üzmek yada isyan için yazmadım bunları içimden geçenleri paylaştım sadece ne bileyim bunları yazmasam rahatlamayacaktımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…