kızlar sizlere doyum olmuyo bende kaçtım hepinizi çok öpt.byyyyyyyyyy
zelalım hadi bize uyuyalım mı yarın yepyeni umutların yeşerdiği çok güzel bi gün olsun
günaydın yeterimmmmmgünaydın canalrımmmmm
bende yatıyorum kızlar.öptüm sizii iyi geceleeeerrrr
günaydın kızlarnasılsınız?
nehirim çiçeğim hg niz canlarımmmmmiyiki geldiniz tek kişilik tiyatro oynuyodum burda
yeterim balım zaten ağlamaya bahane arıyom yine çok kötü oldum ne olur üzülme ağlama balım inş. birgün sende anne olcaksın Rabbim seni sevindirsin kucağını doldursun inş. bi dahaki anneler gününde bebişin yanında olsunyarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr:26: ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün .. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek .. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum :44:ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....
dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm:93: git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmmaynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaaRABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm
kıyamam ben sanahoşbulduk sevgi böcüğümmmm bugün iyisin anlaşılıyo şükürler olsun geri döndün
yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr:26: ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün .. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek .. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum :44:ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....
dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm:93: git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmmaynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaaRABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm
yeterim balım zaten ağlamaya bahane arıyom yine çok kötü oldum ne olur üzülme ağlama balım inş. birgün sende anne olcaksın Rabbim seni sevindirsin kucağını doldursun inş. bi dahaki anneler gününde bebişin yanında olsun
kızlar sağolun dualrınız iyi dilekleriniz içinnnyetercim. bir çoğumuzun daha önce yaşadığı ve hala yaşamakta olduğu zamanlları güzel özetlemişsin. duygularını okadar iyi anlıyorum ki... geçen sene ablamın kızının bana aldığı hediye karşısında bende gözyaşlarına boğulmuştum.yavrum anlamadı tabi neden ağladığımı... içimdeki boşluk en çok geçen seneki anneler gününde arttı. umutlarım yok yere uçup gitti... deydimi? HAYIR
tatlım sen kalbini ferah tut. hiç isyan etme nolursun. güzel bebişin gelicek birgün sana. lütfen üzülme canım. allahım yüzünü güldürecek bak yemin ederim tüm kalbimle söylüyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?