Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg maonyam yatağınada geçmiş olsun bu arada soğuk duş almış kuzu yumoşlarına 41 kere maşallah

evet balım bugün daha iyiyim ama biraz yeterime üzüldüm siz nasılsınız canlarım gece iyi uyuyabildinizmi senin komşular seni yine rahatsız etmiyo deme egemi rahatsız eden karşısında beni bulur

bende çok üzüldüm tatlım. hepimizin duyguları düşünceleri hep aynı zaten neler dokunuyor nelere içleniyoruz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. ve birimizin dillendirmesi yetiyor gözyaşlarımızı akıtmak için. hassas dönemler bu özel günler. mutlaka birileri seviniyor ama bir çok kişide bu günleri berbat geçiriyor. hepimiz mutlu sonu yaşıycaz emin olun. bu gün pek bi rahat uyudum. gece tuvalete hiç kalkmamışım.egem de uyudu heralde ki hiç hissetmedim onuda. kıyak yaptılar bana bugün yada ben yorgun düştüm iyice hiç bişey duymadım tam bilemicem ahhh senin gibi teyzesi varyaaa benim oğlumun surtu yere gelmez

kızlar sağolun dualrınız iyi dilekleriniz içinnn
inanki sizleri üzmek yada isyan için yazmadım bunları içimden geçenleri paylaştım sadece ne bileyim bunları yazmasam rahatlamayacaktımmmm

kuzum iyiki paylaştın bu anneler günü bende çok buruğum içim bi tuhaf :93::93: inş. bu son burukluğumuz olur yazdıkların hepimizin hissettikleri canım

maonyaaaaaammmm yumurtaların kraliçesiiii hoşgeldin ohhh ne güzel yumoşlarına iyi bak emi. ayaklarını sakın üşütme ohhh nasipse toplama ne zaman bilgi verdilermi?

hayırlısıyla bakalım inşş beişte gelsin mis gibbiii
kuzum iyiki paylaştın bu anneler günü bende çok buruğum içim bi tuhaf :93::93: inş. bu son burukluğumuz olur yazdıkların hepimizin hissettikleri canım

canımmmm bana üzülmüşsün üzülme kuzum
inşşş canım son olsun seneye bu günlerimizi yad edelim geçen yıl zırıyorduk bebişler yok diye diyelim bebişleimizi konuşalım inşşşş inşşşşş

kızlar sağolun dualrınız iyi dilekleriniz içinnn
inanki sizleri üzmek yada isyan için yazmadım bunları içimden geçenleri paylaştım sadece ne bileyim bunları yazmasam rahatlamayacaktımmmm

yeterimmmm açıklama yapmana gerek yok özelliklede bize... seni çok ama çoooooooooooook iyi anlıyoruz. sadece sen üzülme ağlama mutsuz olma istiyoruz. konuşmak istediğin herşeyi konuş için açılsın içine atma zaten kuşummm topla kendini emi eşinede kendine de zehir etme hayatı.güzel günler kapında inan buna

balım senin haberin yok tabi ben dün senin komşuları tehdit ettim ondan sesleri çıkmıyo Rabbime emanet olsun egemiz inş. o doğunca Rabbimin izniyle sağ salamet doğsun inş. teyzoşlarının anneler gününü kutlucak evet tatlım insanların hassas dönemleri oluyo birazda hormonlarla alakalı galiba bide özel günlere denk geldimi insan daha çok üzülüyo ama inş. bunlar hep geçicek

inş. yeterim inş. balım unutalım artık bu bugünleri ne olur Allahım hayırlısıyla gönder bebişlerimizi

maonyaaaaaammmm yumurtaların kraliçesiiii hoşgeldin ohhh ne güzel yumoşlarına iyi bak emi. ayaklarını sakın üşütme ohhh nasipse toplama ne zaman bilgi verdilermi?

balım alemsin hiç güleceğim yoktu güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün inş.yumurtalar kraliçesi ha

tahmin etmeliydim aminnn canım inşallah. benim oğluma gerek bile kalmıcakki kendi bebişleriniz kutlucak anneler gününüzü az kaldı bu sene olmadı ama seneye göbüşünüzde yada kucağınızda olsun inşallah benim güzeller güzeli dünyalar yakışıklısı yeğenlerim.... geçicek tabikide azcık kaldı hislerim yanıltmıcak beni inşallah

leyloşummmmm hg niz balım kuzu sizi hiç beklemiyodum sen gelmessin pek hafta sonları

nehirimmmmmmmmm bizi çok rahatlatıyosun çiçeğimmmmmmmmmm
yatıştırıcı hap gibisin

nehirimmmmmmmmm bizi çok rahatlatıyosun çiçeğimmmmmmmmmm
yatıştırıcı hap gibisin

canım sağol valla derdinizi derdim gibi yaşıyorum inanki... başkası gibi görmüyorum sizinle bir yaşıyorum herşeyi azcıkta telaşlı ve duygusalım ya ondan öyle geliyodur sana. amacım yatıştırmak değil derdinizi paylaşıp hafifletmek e başarmışımda ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…