Sabırla Bebeğini Bekleyenler

umutsuzluk yok zeloşum...ALLAH ol dedikten sonra herşey olur...üzülme lütfen..mücadeleyi bırakmak yok..yazdığın yazıları üzüntüne veriyorum...inşallah seninde nurtopu gibi yavruların olacak..ben inanıyorum bitanem...bizde seni çok seviyoruz gülüm...herşey yoluna girecek Allahın izniyle göreceksin...öpüyorum seni tatlım..

kan pıhtılaşmasından korkmana gerek yok tatlım..bak bizim müdürdede var kan pıhtılaşması sorunu...1,5 yaşında oğlu var ve şuan 5 aylık falan hamile ikinciye yani...inşallah sizlere de nasip edecek Rabbim...

aman da amaaaan buse teyzelerini ziyarete gelmiş
hoşgeldiniz leylacım nasılsınız bakalım?
hb nehircim..evet buseyle sizi ziyarete geldik nehir teyzesi...iyiyiz çok şükür canım..sen nasılsın ege nasıl iyimi annesi?
leyloşummmmm hg niz balım kuzu sizi hiç beklemiyodum sen gelmessin pek hafta sonları

hb zeloşummmm.. valla canım pc den beşiklere falan bakıyordum girip bir selam vereyim dedim..sen iyimisin tatlım?

ne iyi yaptınız geldiniz sefalar getirdiniz iyiyiz bizde. egede gayet iyi teyzesi. hopluyo zıplıyo yeri daraldıkça durulur diyolar ama bizimki sıkıntılı daha çok yer açmaya çalışıyo kendine

nehirim iyiyiki varsın balım evet kuzum bize gerçekten iyi geliyosun ben senin duygusallığını yerim balım sen bize bakma biz öle arada tuhaflaşıyoz sen kendini üzme biz bugün ağlar güleriz az çok biliyosun ne kadar çatlak olduğumuzu Rabbim seninle egemi korusun inş. benim iyi kocaman yürekli arkidişimmmmmmmm
leyloşum dün öle bi estiler inş. çiçeğim inş. dualarınız bizim için çok önemli bizimde dualarımız hep sizlerle iyiki varsınız bize güç veriyosunuz moral oluyosunuz
oyyyyyyy kıyamam ben buseme beşiğinde uyusun anneciği ona ninniler sölesin inş. Allahıma emanet olsun leyloşum bugün daha pozitifim yavaş yavaş geçiyo karamsarlığım inş. dahada iyi olcam

sizde iyiki varsınız canımcımm iyiki tanımışım sizleri aminnnnnnnnnnnnnn

maonyam beni çıldırtıyosun geliyosun yazmadan gidiyosun yiğenin iyi yapmış yatağına işemiş

kızlar ablama gidiyorum ben. bahçede oturuyolarmış yeğenimle. benide çağırdılar gideyim azcık oturayım onlarla. eşimde nöbetten geldi uyuyo ses çıkarmamış olurum güzel güzel uyusun canımbenim öptüm hepinizi. akşam görüşürüz. iyi günler şekerler

ne iyi yaptınız geldiniz sefalar getirdiniz iyiyiz bizde. egede gayet iyi teyzesi. hopluyo zıplıyo yeri daraldıkça durulur diyolar ama bizimki sıkıntılı daha çok yer açmaya çalışıyo kendine
aman canım sağlığı yerinde olsunda yeterki zıplasın...iyi olmanıza sevindim tatlım..
seni hep böyle moralli göreyim bitanem...karamsarlık yok...sende iyiki varsın canım...dualarım sizinle zeloşum..

güle güle canım iyi eğlenceler size öpt.byyyyyyyyyy

leyla hoş geldin bıdık nasıl canımmm
kızlar ne oldu biliyormusunuz bir arkadaşım vardı tüp bebek yaptırmıştıııııı pozitif ama kanamsı başlamış konuştuk düşük yapıyorum dediiiiii çok üzügündü sabahta kan ermiş merkeze gidipppp
az önce tel çadı açtım siz x misiniz dediii bende yok dedim ama x arkadaşıyım nedimmmm bilgi veremeyiz dedi ama sonra madem arkadaşınız söyleyeim değerleri katlamış deiiii allahım yaaaaaa çok sevindimmmmmm

maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. ne güzel bi haberrrrrrr

kızlar acık işler var yapayım gelirim yineeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…