umutsuzluk yok zeloşum...ALLAH ol dedikten sonra herşey olur...üzülme lütfen..mücadeleyi bırakmak yok..yazdığın yazıları üzüntüne veriyorum...inşallah seninde nurtopu gibi yavruların olacak..ben inanıyorum bitanem...bizde seni çok seviyoruz gülüm...herşey yoluna girecek Allahın izniyle göreceksin...öpüyorum seni tatlım..Slm kızlarBen dr dan geldim e2 yüksek çıktı 185 dr a bunun ne demek olduğunu sorduğumda bana yumurta rezervimin kötü durumda olduğunu söledi ve ben bugün itibariyle bebekten vaz geçtim çünki zaten o benden çoktan vaz geçmiş zorlamanın alemi yok ben uğraştıkça herşey daha kötü oluyo yoruldum artık Kaderimde anne olmak anne kelimesini duymak yokmuş allaha isyan etmiyorum o herşeyin doğrusunu bilir ama gerçekten çok üzgünüm Ben yapılması gereken herşeyi yaptım ama yok yok yok gelmicek boşa uğraşıyom bundan sonra bütün duam sizler için canlarım inş. Rabbim sizleri sevindirsin Ne olur bana kızmayın ama ben bugün herşeyin farkına vardım Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
kızlar herkese slm
bende bugün dr gittim test sonuçlarımıda götürdüm hamilelik düşünmeye basladıgımı söledim folikasit ve coraspirin verdi bu kan pıhtılaması beni cok korkuodu ama bu dr beni cok rahatlattı böle hastalarını cok oldugunu ve hepsininde saglıklı bir sekilde dogurdugunu söledi bütün sorularımı cevapladı suan gayet rahatım allahım nasip eder inşallah sağlıkla gecer hamileliğim bu sefer
hb nehircim.aman da amaaaan buse teyzelerini ziyarete gelmiş
hoşgeldiniz leylacım nasılsınız bakalım?
leyloşummmmm hg niz balımkuzu sizi hiç beklemiyodum sen gelmessin pek hafta sonları
hb nehircim..evet buseyle sizi ziyarete geldik nehir teyzesi...iyiyiz çok şükür canım..sen nasılsın ege nasıl iyimi annesi?
hb zeloşummmm..valla canım pc den beşiklere falan bakıyordum girip bir selam vereyim dedim..sen iyimisin tatlım?
nehirim iyiyiki varsın balımcanım sağolvalla derdinizi derdim gibi yaşıyorum inanki... başkası gibi görmüyorum sizinle bir yaşıyorum herşeyi azcıkta telaşlı ve duygusalım ya ondan öyle geliyodur sana. amacım yatıştırmak değil derdinizi paylaşıp hafifletmek e başarmışımda ne mutlu bana
leyloşum dün öle bi estiler
umutsuzluk yok zeloşum...ALLAH ol dedikten sonra herşey olur...üzülme lütfen..mücadeleyi bırakmak yok..yazdığın yazıları üzüntüne veriyorum...inşallah seninde nurtopu gibi yavruların olacak..ben inanıyorum bitanem...bizde seni çok seviyoruz gülüm...herşey yoluna girecek Allahın izniyle göreceksin...öpüyorum seni tatlım..
kan pıhtılaşmasından korkmana gerek yok tatlım..bak bizim müdürdede var kan pıhtılaşması sorunu...1,5 yaşında oğlu var ve şuan 5 aylık falan hamile ikinciye yani...inşallah sizlere de nasip edecek Rabbim...
oyyyyyyy kıyamam ben buseme beşiğinde uyusun anneciği ona ninniler sölesin inş. Allahıma emanet olsun
hb nehircim..evet buseyle sizi ziyarete geldik nehir teyzesi...iyiyiz çok şükür canım..sen nasılsın ege nasıl iyimi annesi?
hb zeloşummmm..valla canım pc den beşiklere falan bakıyordum girip bir selam vereyim dedim..sen iyimisin tatlım?
nehirim iyiyiki varsın balımevet kuzum bize gerçekten iyi geliyosun ben senin duygusallığını yerim balım sen bize bakma biz öle arada tuhaflaşıyoz sen kendini üzme biz bugün ağlar güleriz az çok biliyosun ne kadar çatlak olduğumuzu Rabbim seninle egemi korusun inş. benim iyi kocaman yürekli arkidişimmmmmmmm
leyloşum dün öle bi estilerinş. çiçeğim inş. dualarınız bizim için çok önemli bizimde dualarımız hep sizlerle iyiki varsınız bize güç veriyosunuz moral oluyosunuz
oyyyyyyy kıyamam ben buseme beşiğinde uyusun anneciği ona ninniler sölesin inş. Allahıma emanet olsunleyloşum bugün daha pozitifim yavaş yavaş geçiyo karamsarlığım inş. dahada iyi olcam
sizde iyiki varsınız canımcımmiyiki tanımışım sizleri aminnnnnnnnnnnnnn
aman canım sağlığı yerinde olsunda yeterki zıplasın...iyi olmanıza sevindim tatlım..ne iyi yaptınız geldiniz sefalar getirdiniziyiyiz bizde. egede gayet iyi teyzesi. hopluyo zıplıyo yeri daraldıkça durulur diyolar ama bizimki sıkıntılı daha çok yer açmaya çalışıyo kendine
seni hep böyle moralli göreyim bitanem...karamsarlık yok...sende iyiki varsın canım...dualarım sizinle zeloşum..nehirim iyiyiki varsın balımevet kuzum bize gerçekten iyi geliyosun ben senin duygusallığını yerim balım sen bize bakma biz öle arada tuhaflaşıyoz sen kendini üzme biz bugün ağlar güleriz az çok biliyosun ne kadar çatlak olduğumuzu Rabbim seninle egemi korusun inş. benim iyi kocaman yürekli arkidişimmmmmmmm
leyloşum dün öle bi estilerinş. çiçeğim inş. dualarınız bizim için çok önemli bizimde dualarımız hep sizlerle iyiki varsınız bize güç veriyosunuz moral oluyosunuz
oyyyyyyy kıyamam ben buseme beşiğinde uyusun anneciği ona ninniler sölesin inş. Allahıma emanet olsunleyloşum bugün daha pozitifim yavaş yavaş geçiyo karamsarlığım inş. dahada iyi olcam
kızlar ablama gidiyorum ben. bahçede oturuyolarmış yeğenimle. benide çağırdılar gideyim azcık oturayım onlarla. eşimde nöbetten geldi uyuyo ses çıkarmamış olurum güzel güzel uyusun canımbenimöptüm hepinizi. akşam görüşürüz. iyi günler şekerler
aman canım sağlığı yerinde olsunda yeterki zıplasın...iyi olmanıza sevindim tatlım..
seni hep böyle moralli göreyim bitanem...karamsarlık yok...sende iyiki varsın canım...dualarım sizinle zeloşum..
leyla hoş geldin bıdık nasıl canımmm
kızlar ne oldu biliyormusunuz bir arkadaşım vardı tüp bebek yaptırmıştıııııı pozitif ama kanamsı başlamış konuştuk düşük yapıyorum dediiiiii çok üzügündü sabahta kan ermiş merkeze gidipppp
az önce tel çadı açtım siz x misiniz dediii bende yok dedim ama x arkadaşıyım nedimmmm bilgi veremeyiz dedi ama sonra madem arkadaşınız söyleyeim değerleri katlamış deiiii allahım yaaaaaa çok sevindimmmmmm
maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. ne güzel bi haberrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?