Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam canım dikkat ederim

kestir leylacım çokmu uzun saçların sana her hali yakışır bence

tamam canım kendine dikkat et tatlım menim

omuzlarımda tatlım ama havalar sıcak olmaya başlayınca beni bunaltmaya başladı...perçemlerim bile uzadı...
tatlım nerde kestirceğini bilmiyorum ama...şimdi başkasının kafasına kullandıkları taraklarlar makas havlu...pis olabilir bir hastalık bulaşabılır...onun için dedim
haklısın o konuda tatlım..devamlı kuaförüm var benim...özen gösterir sanırım canım..
canım zaten bir kez kestirdim sonrada bir sorun yaşadım...o yüzden biraz çekiniyorum işin aslı...eşimlede konuşmadım o ne der bilmiyorum ama..bakalım hayırlısı...

leyloşum saçını kestirdin diyemi sorun yaşadın:26::26::26::26::26::26: ben pek anlamadım

leyloşum saçını kestirdin diyemi sorun yaşadın:26::26::26::26::26::26: ben pek anlamadım

Saracım saçımı kestirdikten bir iki gün sonra kanamam olmuştu...hatırlarsın rapor falan vermişti doktorum..21 aralıktaydı...bu tür şeyler hurafe ama yinede insan etkileniyor işte canım ya...

Saracım saçımı kestirdikten bir iki gün sonra kanamam olmuştu...hatırlarsın rapor falan vermişti doktorum..21 aralıktaydı...bu tür şeyler hurafe ama yinede insan etkileniyor işte canım ya...

o halde içinden nasıl geliyosa öyle yap

kızlar bende çıkıyorum akşam görüşürüz metuşum akşam gelsene müsait olursan sohbet ederiz

kararsızım ama kestirmeye çok istiyorum saracım...

rahatsız edyosa batıl inancında yoksa kestir gitsin nasıl olsa kökü sende yine uzar benim saçlarım da çok uzundu bi kestirsim tam kısa ettim şimdi yeniden uzatıyorum ben olsam keserim benim pek batıl inancım yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…