güle güle bitanem...inşallah akşam bende girmeye çalışırım...öptüm seni
rahatsız edyosa batıl inancında yoksa kestir gitsin nasıl olsa kökü sende yine uzar benim saçlarım da çok uzundu bi kestirsim tam kısa ettim şimdi yeniden uzatıyorum ben olsam keserim benim pek batıl inancım yoktur
evet canım ya..batıl inancım yoktur benim öyle...büyük ihtimal kestiririm canım...uzun saç insanı boğuyor valla...hergün fön çekiyorum...fön işi bile beni mahvediyor...
zeynepcim sen nerde oturuyorsunnn
tamam canım gelebiliysen akşam gel kendini çok yorma bitanesi
gezenti di mi...yavrusu da böyle gezenti olur zelalımınn
bende sırf bu yüzden kestim hergün fön insanı bunaltıyo şimdi yıkıyorum köpükle şekillendiriyorum tamamdır
bide dove un ısıya dayanaklı saç spreyini kullanıyorum oda saçı sertleştirmeden şekillendiriyo çok güzel yani
nasıl olıyım tatlım..hayat devam ediyor..ben de iyi olmaya çalışıyorum...
canım benim kısa olsa bile fön çekmem lazım çünkü papaz gibi kabarıyor..kıvırcık benim saçlar o yüzden tatlım...şekillendirme seti aldı eşim hiçbir işe yaramadı...kuaförden fön makinası aldım sıfır...bir tek o iyi geldi saçıma ama acayip kırılıyor ya..fön saçı mahvediyor canım...
kızlarr nerdesinizz canım çokkk sıkılıyooooo
mrb ben yeni üye oldumm bende sizlere katılabilirmiyimm
neden canın sıkılıyo canım
tabiki katılabilirsinn....bizim arkadaşlıklarımız hiç bir yerde bulunmazzz
ben bugün üye oldum ama yazılanları okudum biraz evet çok güzel arkadalıklar olmuşş inşallahh bende bu arkadaşlıklara dair olurum
inşallahhh tatlımmm...her zaman gelll
müsait oldugum sürece gelecegim kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?