Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım ya..batıl inancım yoktur benim öyle...büyük ihtimal kestiririm canım...uzun saç insanı boğuyor valla...hergün fön çekiyorum...fön işi bile beni mahvediyor...

evet canım ya..batıl inancım yoktur benim öyle...büyük ihtimal kestiririm canım...uzun saç insanı boğuyor valla...hergün fön çekiyorum...fön işi bile beni mahvediyor...

bende sırf bu yüzden kestim hergün fön insanı bunaltıyo şimdi yıkıyorum köpükle şekillendiriyorum tamamdır

bide dove un ısıya dayanaklı saç spreyini kullanıyorum oda saçı sertleştirmeden şekillendiriyo çok güzel yani

canım benim kısa olsa bile fön çekmem lazım çünkü papaz gibi kabarıyor..kıvırcık benim saçlar o yüzden tatlım...şekillendirme seti aldı eşim hiçbir işe yaramadı...kuaförden fön makinası aldım sıfır...bir tek o iyi geldi saçıma ama acayip kırılıyor ya..fön saçı mahvediyor canım...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 zeynepim1987 sara_28+

nasıl olıyım tatlım..hayat devam ediyor..ben de iyi olmaya çalışıyorum...

tatlım arada da olsa ugraman cok güzel oluyor, özlüyoruz seni cicegim yaa....

ay güzelcim.. ne güzel cok severim kıvırcık saclari ben... niye fönle ugrasiyosun ki..:26::26: birak kivircik kalsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…