allah tamamına erdirsin canım yavrunuzla beraber benşm saçımm annenin saçı gibii
allah iyiliğini versin emiiicalıştıgım için zor oluo bi banyoya giriorum en az 1 saat sürüo sonra tara kurut düzleştir derken 1.5-2 saat bide bebiş düşünürken sık banyo yaptıgımız için cok yoruo beni aslında ben küt düşünüyorum hani su önleri uzun olandan ama o kadarına izin vermio omuzlarınsa kestircen dio
önceden benim çatlak yanımda geliodu kuaföre hanii babası çocugunu götürür ya onun gibi tabii içeri almazlar dı o ayrı bi meselede söylerdi şu kadar kesn diyee şimidde tembihliyo fazla kestirme tamam mı diye 2 sene oluyor sanıtırım kuaförün gazabına ugradım saçlarımı mahvetti ha şurdan ha burdan derken kulak boynuma kadar kısaltmıştııı valla uzatana kadar ne çektim eşimde o zaman yurt dışındaydıı gelene kadar uzadı gerçi netten görmüştü ama bişi diyememişti uzagız diyee
kıs ne yapacankütüü :26: abim ne diyorsa o olacakkkkk olmaz küt müttt
valla alem bu erkekler demek ki seninkide uzun sevio benimkini herkes postiş sanıo magada müsteriler inanmayıp cekio bile
tamam bacım tamam sen bacını tutma abini tut olurmu
sende o saçın kıymetini bilmeyip kestireceksin heee sende haklısın canım benm saçlarım şuan o kadar uzun degil ama söyledigin gibi banyodan çıkmak 1 saati alıyor kurutum felan derken baya uzun sürüyorr helede çalışan bi bayan için uzun saçç yorucu olmalı hele yazın o sıcagında hiç çekilmezz
kıyamam ben bacımaaaama abimin dedigini yapman senin için daha iyi olur be kısss gönlü olur adamcagızınnn abimin
aynen tatlım bakalım nasıl olcak merak ediorum banyo cok rahat olacak o kesin
edacımmm ya ben resim koymak istiyorumm nasıl yapacammmm :26::26::26:
edacımmm ya ben resim koymak istiyorumm nasıl yapacammmm :26::26::26:
valla alem bu erkekler demek ki seninkide uzun sevio benimkini herkes postiş sanıo magada müsteriler inanmayıp cekio bile
senin o abini yerim bennnnnn
resim derken avtarına dimi?
tatlım kontrol paneline gir profil resmi var ordan ekleyeceksin tatlım yönlendiriyor zaten
tamam canımm tşkr ederimmmmm hadi tutmayım ben seniii benimde uykum geldi artıkk zatiii
tamam canım ama beklerim istersen
yok canım beklemee ben biraz ugraşırım yapamazsam kıslara sorarım tekrar yarınnnn tşkr ederim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?