Sabırla Bebeğini Bekleyenler

allah tamamına erdirsin canım yavrunuzla beraber benşm saçımm annenin saçı gibii

allah iyiliğini versin emiii calıştıgım için zor oluo bi banyoya giriorum en az 1 saat sürüo sonra tara kurut düzleştir derken 1.5-2 saat bide bebiş düşünürken sık banyo yaptıgımız için cok yoruo beni aslında ben küt düşünüyorum hani su önleri uzun olandan ama o kadarına izin vermio omuzlarınsa kestircen dio

kıs ne yapacankütüü :26: abim ne diyorsa o olacakkkkk olmaz küt müttt

valla alem bu erkekler demek ki seninkide uzun sevio benimkini herkes postiş sanıo magada müsteriler inanmayıp cekio bile

valla alem bu erkekler demek ki seninkide uzun sevio benimkini herkes postiş sanıo magada müsteriler inanmayıp cekio bile

sende o saçın kıymetini bilmeyip kestireceksin heee sende haklısın canım benm saçlarım şuan o kadar uzun degil ama söyledigin gibi banyodan çıkmak 1 saati alıyor kurutum felan derken baya uzun sürüyorr helede çalışan bi bayan için uzun saçç yorucu olmalı hele yazın o sıcagında hiç çekilmezz

aynen tatlım bakalım nasıl olcak merak ediorum banyo cok rahat olacak o kesin

günaydın canlarrrrrrrrrr keyifler nasıllll :26::26::26::26::26::26: gece kuşları kaynatmışsınız yineeeeeee

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

huzurlu sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…