Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın yeterim nasılsın

günaydın leylacım nasılsın

Saol tatlım...idare ediyorum işte..dizimin ağrısı geçti gibi...eskiye oranla daha iyi...şeker ölçümü yaptım haftasonu...şükürler olsun değerler iyi çıktı...sen nasılsın tatlım_?

günaydın yeterim nasılsın

günaydın leylacım nasılsın

sağol kuzum iyiym işte has gideceğim eşime kahvaltı yaptıryorum bir taraftanda size yaıyorummmm
se nasıl oldun bebğimmmm toparladınmı biraz

leylaaaaa nasılsın canım bıdık nasılllll

sağol kuzum iyiym işte has gideceğim eşime kahvaltı yaptıryorum bir taraftanda size yaıyorummmm

saol tatlım..iyiyim canım sen nasılsın?

Saol tatlım...idare ediyorum işte..dizimin ağrısı geçti gibi...eskiye oranla daha iyi...şeker ölçümü yaptım haftasonu...şükürler olsun değerler iyi çıktı...sen nasılsın tatlım_?

leyloşum kıyamam dizinmi ağrıyodu şükür geçmiş şekerinde güzel çıkmış maşallah canım inş. hep iyi olun sende busemde canlarımmmmmmm

kızlar maonyam ne yaptı inş. transferi olmuştur bebişi sıkı sıkı tutunmuştur maonyama

daha iyiyim canım sağol şimdide midem ağrıyo acıyı çok seviyorum ondanmı oldu anlamadım bi ara pul bibere ara verecem yoksa midem kötü oluyo gastritimde var

sarammmmmmm Rabbim şifanı versin canım mide ağrısı çok kötü bi ara benimde ağrıyodu ordan biliyom dikkat et kendine canım yiğenim için sağlam olman lazım tatlı kuşum benimm

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız şekerlerrrrrrrrrrr
hg zeloşummmmmmm.özlettin kendini ya..kardeşin gittimi askere tatlım..güle güle gitsin gelsin sağlıkla inşallah bitanem...özel sorunlarını hallettin mi canımcım?
leyloşum kıyamam dizinmi ağrıyodu şükür geçmiş şekerinde güzel çıkmış maşallah canım inş. hep iyi olun sende busemde canlarımmmmmmm

hafta sonum kabus gibi geçti zeloşum sorma...birde baş ağrısı vardı..beynim akacak sandım o derece yani...minoset içtim eşim bir taraftan ovaladı saolsun...anca öyle geçti yani...diz ağrım felaketti..lavaboya bile zor oturdum yani...şuan iyiyim çok şükür tatlişim..sen nasılsın?seni özledim canım ya...görüşemez olduk...

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız şekerlerrrrrrrrrrr
günaydın canım sen nasılsın yoktun ne zamandır özlettin kendinii
günaydın kızlarrrrrrrr...

yetercimmm allah kolaylık versin canımmm
kızlar maonyam ne yaptı inş. transferi olmuştur bebişi sıkı sıkı tutunmuştur maonyama
günaydınn kıslarr nasılsınızzz
zelalcim maonya bu hafta sonu yumurtaları toplanmış sanırım bu hafta içide transfer yapılacak

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

son_ece
kıslarrr ya nere gittinizzzzzzzzzzzzz

eceeeeeeeeee hg tatlım..nasılsın bakalım?

zeloşşşşşşşş topice gel bırak şu eklentileri tatlım ya...biraz sohbet edelim...:76::76::76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…