günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
huzurlu sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum herkese
günaydın canlarrrrrrrrrrkeyifler nasıllll :26::26::26::26::26::26: gece kuşları kaynatmışsınız yineeeeeee
günaydın kızlarrrrrrrr...
günaydın yeterim nasılsın
günaydın leylacım nasılsın
günaydın yeterim nasılsın
günaydın leylacım nasılsın
sağol kuzum iyiym işte has gideceğim eşime kahvaltı yaptıryorum bir taraftanda size yaıyorummmm
se nasıl oldun bebğimmmm toparladınmı biraz
leylaaaaa nasılsın canım bıdık nasılllll
sağol kuzum iyiym işte has gideceğim eşime kahvaltı yaptıryorum bir taraftanda size yaıyorummmm
Saol tatlım...idare ediyorum işte..dizimin ağrısı geçti gibi...eskiye oranla daha iyi...şeker ölçümü yaptım haftasonu...şükürler olsun değerler iyi çıktı...sen nasılsın tatlım_?
günaydın kızlarrrrrrrrrrnasılsınız şekerlerrrrrrrrrrr
daha iyiyim canım sağol şimdide midem ağrıyo acıyı çok seviyorum ondanmı oldu anlamadım bi ara pul bibere ara verecem yoksa midem kötü oluyo gastritimde var
günaydın zelalim nasılsın kuzummm
kızlarrrr ben kaçtım has gideceğim
hg zeloşummmmmmm.özlettin kendini ya..kardeşin gittimi askere tatlım..güle güle gitsin gelsin sağlıkla inşallah bitanem...özel sorunlarını hallettin mi canımcım?günaydın kızlarrrrrrrrrrnasılsınız şekerlerrrrrrrrrrr
leyloşum kıyamam dizinmi ağrıyodu şükür geçmiş şekerinde güzel çıkmış maşallah canım inş. hep iyi olun sende busemde canlarımmmmmmm
günaydın canım sen nasılsın yoktun ne zamandır özlettin kendiniigünaydın kızlarrrrrrrrrrnasılsınız şekerlerrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrr...
yetercimmm allah kolaylık versin canımmmsağol kuzum iyiym işte has gideceğim eşime kahvaltı yaptıryorum bir taraftanda size yaıyorummmm
günaydınn kıslarr nasılsınızzzkızlar maonyam ne yaptı inş. transferi olmuştur bebişi sıkı sıkı tutunmuştur maonyama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?