Sabırla Bebeğini Bekleyenler

eceeeeeeeeee hg tatlım..nasılsın bakalım?

zeloşşşşşşşş topice gel bırak şu eklentileri tatlım ya...biraz sohbet edelim...:76::76::76::76::76::76:
hoş bulduk canım iyiyiimmmmm sen nasılsının busemiz nasıll hafta sonunu agrılarla geçirmişsin canım çok geçmiş olsunnnnn

günaydın leylicim..hg tatlım...biz iyiyiz çok şükür..sen nasılsın tatlişim..,?

valla çok öksürüyorum leylacığım. sırtımın üstüne yatınca öksürük başlıyor. dün gece hep uyandım.çok sıcak basması oldu.midem bulandı. sabahtan beri de bulantım var ama çıkaramıyorum.

eceeeeeeeeee hg tatlım..nasılsın bakalım?

zeloşşşşşşşş topice gel bırak şu eklentileri tatlım ya...biraz sohbet edelim...:76::76::76::76::76::76:
leyloşum ben bağımlı oldum bırakamıyom eklentiler bende alışkanlık yaptı tedavi görcem bırakıcam en kısa zamanda
ececim balım bende sizleri çok özledim aramıza kara kediler girdi hepsini kışkışladım sen nasılsın balımmm
gitti leyloşum c.tesi teslim oldu Rabbim bütün askerlerin içinde kardeşiminde yardımcısı olsun inş. tatlım gülom çok geçmiş olsun size Allhıma emanet olun inş. senide busemide kocaman öpüyom öjledim ben sizleri hemde çok
leylicim çok geçmiş olsun canım inş. bebiş habercisidir Rabbim yardımcın olsun şifalar versin balımmmm

Son düzenleme:

canım bende iyiyim allaha şükürrr kov gitsin o kara kedileriii özlettiler bacımızı bizee

kolay gelsin canımmm bende başlıyacam artık büyükk temizlige havaların düzelmesini bekliyorum küçük yollulklarımı felan ben yıkayacam büyük halılarımıda yıkatmaya verecem gerçi begenmiyorum onların yıkamasını ama mecburen verecen hem yıkayacak hemde kurutacak yerim yok

pardon canım ya vermediler demişsin bende verdiler diye okudum kusura bakma ama ben
m dr bana vermiştii

benimle ilgilenen hemşire vberelim dedi ama ben gidip tekrar istemedimmm

nedense.ama bugün daha iyiyim.narkozdanmı nedir kabız oldum iyceee.

merkezden arayıp bilgide vermedilerr cnm sıkılıooo

bide kalan yumoşları dondursammı dondurmasammı onu bilmiyrm:26:

sanırım narkozdan canım bendede olmuştu kabızlık kaç yumoş toplandı canımm kaçı kaliteliymiş dr bişi söyledimi bu konu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…