Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
son_ece
kıslarrr ya nere gittinizzzzzzzzzzzzz
hoş bulduk canım iyiyiimmmmm sen nasılsının busemiz nasıll hafta sonunu agrılarla geçirmişsin canım çok geçmiş olsunnnnneceeeeeeeeee hg tatlım..nasılsın bakalım?
zeloşşşşşşşş topice gel bırak şu eklentileri tatlım ya...biraz sohbet edelim...:76::76::76::76::76::76:
günaydın herkesee naslsınız?????
günaydın leylicim..hg tatlım...biz iyiyiz çok şükür..sen nasılsın tatlişim..,?
eceeeeeeeeee hg tatlım..nasılsın bakalım?
zeloşşşşşşşş topice gel bırak şu eklentileri tatlım ya...biraz sohbet edelim...:76::76::76::76::76::76:
ececim balım bende sizleri çok özledim aramıza kara kediler girdigünaydın canım sen nasılsın yoktun ne zamandır özlettin kendinii
yetercimmm allah kolaylık versin canımmm
günaydınn kıslarr nasılsınızzz
zelalcim maonya bu hafta sonu yumurtaları toplanmış sanırım bu hafta içide transfer yapılacak
gitti leyloşum c.tesi teslim oldu Rabbim bütün askerlerin içinde kardeşiminde yardımcısı olsun inş.
hg zeloşummmmmmm.özlettin kendini ya..kardeşin gittimi askere tatlım..güle güle gitsin gelsin sağlıkla inşallah bitanem...özel sorunlarını hallettin mi canımcım?
hafta sonum kabus gibi geçti zeloşum sorma...birde baş ağrısı vardı..beynim akacak sandım o derece yani...minoset içtim eşim bir taraftan ovaladı saolsun...anca öyle geçti yani...diz ağrım felaketti..lavaboya bile zor oturdum yani...şuan iyiyim çok şükür tatlişim..sen nasılsın?seni özledim canım ya...görüşemez olduk...
leylicim çok geçmiş olsun canım inş. bebiş habercisidir Rabbim yardımcın olsun şifalar versin balımmmmvalla çok öksürüyorum leylacığım. sırtımın üstüne yatınca öksürük başlıyor. dün gece hep uyandım.çok sıcak basması oldu.midem bulandı. sabahtan beri de bulantım var ama çıkaramıyorum.
leyloşum ben bağımlı oldum bırakamıyom eklentiler bende alışkanlık yaptı tedavi görcem bırakıcam en kısa zamanda
ececim balım bende sizleri çok özledim aramıza kara kediler girdihepsini kışkışladım sen nasılsın balımmm
gitti leyloşum c.tesi teslim oldu Rabbim bütün askerlerin içinde kardeşiminde yardımcısı olsun inş.tatlım gülom çok geçmiş olsun size Allhıma emanet olun inş. senide busemide kocaman öpüyom öjledim ben sizleri hemde çok
leylicim çok geçmiş olsun canım inş. bebiş habercisidir Rabbim yardımcın olsun şifalar versin balımmmm
Eki Görüntüle 195423 Eki Görüntüle 195423 Eki Görüntüle 195423 Eki Görüntüle 195423 Eki Görüntüle 195423 Eki Görüntüle 195423 kızlar ben kaçtım temizlik yapıyom arada uğrarım öpt.şekerler byyyyyy
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
kızlar maonyam ne yaptı inş. transferi olmuştur bebişi sıkı sıkı tutunmuştur maonyama
slm canım hoş geldin nasılsın
cnm bugün daha iyiyimmm.kasıklarımın ağrısı bugün hafifledi.bu ağrıyla transferim olmasın die dua ediyrmmm
agrı kesici vermediler mi canım
vermediler cnm.bende içmek istemedimmm
vermediler cnm.bende içmek istemedimmm
pardon canım ya vermediler demişsin bende verdiler diye okudum kusura bakma ama ben
m dr bana vermiştii
benimle ilgilenen hemşire vberelim dedi ama ben gidip tekrar istemedimmm
nedense.ama bugün daha iyiyim.narkozdanmı nedir kabız oldum iyceee.
merkezden arayıp bilgide vermedilerr cnm sıkılıooo
bide kalan yumoşları dondursammı dondurmasammı onu bilmiyrm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?