sanırım narkozdan canım bendede olmuştu kabızlık kaç yumoş toplandı canımm kaçı kaliteliymiş dr bişi söyledimi bu konu hakkında
cnm merkezde 2doktor vardı biri doçent biri normal doktor.ben normale gittim.ama hep aklımda doçent olan vardı.doktorumun ilgiside çok güzeldi.doktorum bu hafta amerikaya gitmiş.onun içişn yumurtalarımı doçent topladı kaçı kaliteli die bi bilgi vermedilerrr.sinir oldummm iyceeeeee:95::95::95::95:
anladım canım dondurtma işinde sana yarımcı olamayacagım bilgim yok sen onu kıslara bi sor istersen
ece normalde pazar günü olsa bilemi bilgi veriolarrrrr:26:benimki cmrts toplandı yaa pazar günü merkez kapalııı:26:
kulakları çınlasın zeynep1987 e döndümm sorularımlaaaa:90:
pazar günü merkez kapalı oluyor canımm devlet hastNEsimi yoksaa özelde mi yaptırıyorsunn pazar günü bilgi vermiyorlar diye biliyorum
canım ya sora sora ögreniyoruz valla benşmde pek bilgim yok bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacagım sanaaaa allahım yardımcın olsun bebişin inşallahh seninle olurrrböyle olur sun inşallahh
saol cnm benimde hiç bilgimmm yokk.
hepimiz böle oluruz inşşşşsonrada böle
cnm netim açık ben bira etraf topluyacammm:78:gelirim yineee
merhabaa kızlar...güzel bir hafta gecirelim insallah..
nasılsınız? keyifler nasıl?
Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467
hoş geldin canımmm aminn iinşallahh canımmm sen nasılsın
saol cnm benimmm.dilerim rabbim hepimizin yüzünü güldürüraminnn aminn inşallahh canımmmmmm allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhh az çok yaşadım o anlarııı insan çok heyecanlı ve umutlu oluyorr umutlarını hiç kaybetme bacımmmm allahım yardımcın olacak inanıyorummm dualarımm seninle canımm
tamam canım ben işimi yaptım rahatça oturuyorumm kahve keyfi yapıyorummm kıslarda gelselerde
meraba kızlar,2 haftadır giremiyom rapor almıştım,evde yatıyodum,2 hafta önce kanamam olmuştu,pis doktorun akıntı şikayetimi önemsemeyip,ilerlemesinden kaynaklandı,kan tahlili yaptı nihayet kanamam olunca kanda enfeksiyon çıkmış,söylemedi gizledi,kendinin hatası ya,işine gelmediğinden söylemedi,hemşirelerden öğrendim ben,neyse 2 günde 4 ünite serum,15 kadar iğne falan,neyse kanamam durdu,akıntım azaldı,aşırı halsizlik,akıntı azaldı geçti derken tekrar arttı,doktora gittim tekrar bu sefer devlet hastanesine ama,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,çok şükür azaldı,inş. geçer de kurtulurum,bebişim de az büyüdü bu aralar,bu kadar olumsuzluktan etkilendi 10 gün kadar geriden geliyo ama kesenin yeri,suyu,kalp atşı iyi çok şükür:79::79:
ayy cnm benim çok geçmiş olsun.rabbim bebeğini ve seni korusunnngebelikte akıntı normal die biliyrm ama bennn:26:kanaman normal değil tabikii.off bu doktorlarrrrrr
canım akıntı normal değildi ki kaşıntılıydı,çok fenaydı,önce beyazdı,bişey olmaz dedi,sonra sarı oldu,sonra yeşil,kırmızıya dönmedikten sonra bişey olmaz dedi,sonra alakasız bi ilaç yazdı,dedim bu sedece mantar için kullanılıyo,benimki değişti artık tahlil yapsanız dedim gerek yok dedi,onun yüzünden kırmızıya döndü,sonra da kanda enfeksiyon çıktı,bu noktaya kendi getirdi allahından bulsun,sonra ver antibiyotiği,bas iğneleri,serumu,derken sarhoş gibi oldum,2 hafta sersem sersem yattım,bebiş te normalde ultrasona göre haftasında 3-4 gün bişey vardı,şimdi 9-10 gün,ilaçlar onu da sersemleştirdi,neyse geçti akıntı derken tekrar başladı,devlete gidiyom artık,daha iyi ilgileniyolar,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,inş. biter yaa,zamanında kesenin biri eridiğinde enfeksiyon oluşmuş,önlemini almayınca ilerlemiş,ama sinirlenmemeye bebeğimi üzmemeye çalışıyom,Allahından bulsun o doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?