merhaba canım nasılsın mercimeğimiz nasıl
slm kızlar :)))) çok yoğun günler geçirdim misafirim vardı dün gece gitti topiğimizi ve sizleri çok özledim inş. herkesler iyidir:))))))
hani bana öpücükkkk... hani bana sevgüüü pütürcüklüğüüüüüüü....:84::84::84::84::84::84::84:
iste yüzsüzlükle de olsa aldım öpücümüü..ehehee:78::78::78::78: :82:
kuzuuuuuuu nasılsın yaaaaaaaaaaaaa
insallah büyüyor canım...sen ve ege'miz nasıl? öpüyorum ikinizi de seker...
amaninnnn bacım.. sen geldin de karsilasamadık....tüh... nehir haberleri vermis zati sara esinin memleketine gitti kayinvalide rahatsizlanmis 1 hafta 10 gün yok... metus da sen gibi kacakeehehe
kızlar iyi akşamalr nasılsınız
ben nnemdeyim biliyorsunuz hafta sonuna kadarda kalacğım bu gün eniştem kız kardeşim eeeeee tabiki AŞIK OLDUĞUM YEĞENİM annem falan pikniğe gittik çok güzel geçti günümüz yeğenciklerle eğlendik
sonrada başka bir kız kız kardeşime oturmaya gitik yeni geldim size bakayaım dedim yatacağım
ben nnemdeyim biliyorsunuz hafta sonuna kadarda kalacğım bu gün eniştem kız kardeşim eeeeee tabiki AŞIK OLDUĞUM YEĞENİM annem falan pikniğe gittik çok güzel geçti günümüz yeğenciklerle eğlendik
sonrada başka bir kız kız kardeşime oturmaya gitik yeni geldim size bakayaım dedim yatacağım
bizde iyiyiz ege kudurmaya devam ediyogeceleri daha çok uyur oldu o yönden rahatım 3 -5 gündür bizde seni öpüyoruz canımmmm.kendine dikkat ediyosun dimi?
günaydın kızlar biz dün gece geldik kayınvalidem şimdi daha iyi zatürre olmuşmuş eşim şimdi başka alanında uzman bi doktora götürecek.sizleri şimdiden özledim kendinize iyi bakın öptüm byyyyy
aramıza hoşgeldin şekerim gözün aydınahhh ahhh ne güzel zamanlar şimdi... kesesini gördün başladı heyecanlı bekleyiş.kalp atışı organları eli yüzü bacağı derken bakmışsın kocama olmuş bebişin. allah sağlıkla huzurla geçireceğin bir hamilelik dönemi nasip etsin. sinirli olma sakın sakin ol ki bebeğinde sakin doğsun. allah sağsalim kucağına almayı nasip ets,in canım. vatanına milletine ailesine hayuırlı bir evlat olsun.
Hosgeldin tatlım...hayırlı olsun yavrun, Allah tamamına erdirsin insallah...
kuzu ben cidden kaçakları oynamışım kaçak gelin olduminsallah büyüyor canım...sen ve ege'miz nasıl? öpüyorum ikinizi de seker...
amaninnnn bacım.. sen geldin de karsilasamadık....tüh... nehir haberleri vermis zati sara esinin memleketine gitti kayinvalide rahatsizlanmis 1 hafta 10 gün yok... metus da sen gibi kacakeehehe
kuzu egem ne yapsa beğenmiyosun geceleri uyuyomuş varsın gündüzleride kudursun o kadarcıkta olsun demeselam zelalimmmmallah kavuştursun canım. bizde seni çok özledik. sara kayınvalidesine gitti hasta diye. maonyanın ablacığı geldi 1 hafta kadar yok. eda ortalarda yok habersiz bıraktı bizi.metuş giriyo arada. ama bir terslik yok sanırım keyfi yerinde gibi. beni sorarsanda ben sıcaktan bitmiş durumdayım. ege kudurdu iyice kramplarım oluyo korkutmaya başladı. ben evi boyattım temizlik yaptım. dolap içleri falan. halılarım yıkanmaya gitti. koltuk yıkamacılar gelcekti pazartesiye salladılar beni. bugün uyuşukluk günüm uzanıyorum sürekli. haberler bukadar
sen nasılsın kuşum?
yeterim ne güzel bir gün geçirmişsin ne hoşallah birliğinizi bozmasın canımbenim. ahhh bu yeğenler olmasa hayat nasıl geçerdi
yeterim çok iyiy yapmışsınız...Allah ayırmasın sizi tatlımm
o zaman Ege ye koca bir öpücükk
canım akidişim..çok geçmiş olsun.....biz de seni özledik..kendine iyi bakkk:79::79::79:
günaydın kızlar biz dün gece geldik kayınvalidem şimdi daha iyi zatürre olmuşmuş eşim şimdi başka alanında uzman bi doktora götürecek.sizleri şimdiden özledim kendinize iyi bakın öptüm byyyyy
çok teşekkürler iyi dileklerin için,güzellikler hepimiz için olsun inaşşah. ben 7 aylık evliyim ve çalışıyorum o kadar sürpriz oldu ki şu an hazır değildim,Allahın takdiri buymuş hayılrısı olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?