Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara ben bu ay klomen kullandım ya 13.gün dr a gittim yumurta oluşmamıştı...16.gün yani bu gün gittim yine oluşmamış niye ki?

prensesim orda hava nasıl burası çok sıcak yaaaaa resmen bunaltıyo gözün nasıl oldu hep soracam araya bişey giriyo unutuyorum

sara ben bu ay klomen kullandım ya 13.gün dr a gittim yumurta oluşmamıştı...16.gün yani bu gün gittim yine oluşmamış niye ki?

canım bazen yumurtalar geç büyüyebiliyo korkma olur böyle şeyler doktorun ne dedi bugün kaç mm olmuştu söyledimi doktorun

Son düzenleme:
bende anlamadımki canım ateş ölçmeyi biliyomusun pensesim onu denesen

evet nehirimiz doğum yaptı allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza olsun

hani söylemiştim ya bu ay ovulasyon testi yapıyorum diye hala silik çizgi çıkıyor......

hani söylemiştim ya bu ay ovulasyon testi yapıyorum diye hala silik çizgi çıkıyor......

silik çizgi çıkması yumoşun henüz büyüyüp çatlamamsından kaynaklanıyo sen çalışmalara devam et ve ovulasyon testini de yap doktora bakma o büyümedi dediği yumurta bakarsın bi anda büyümeye karar verir ve bebişin gelir bellimi olur benim iki ay önce 39 günde çatladı yumurtam

ama yumurtam yokmuş ki..........büyüsün de çatlamasın...
sen yumurtanın 39. günde çatladığını nasıl anladın?

ama yumurtam yokmuş ki..........büyüsün de çatlamasın...
sen yumurtanın 39. günde çatladığını nasıl anladın?

tatlım yumurta olmaz olurmu yumurtan vardırda büyüyen yumurtan yoktur ben doktora gittim canım öyle anladım bide uzayan akıntıdan kendimde tahmin etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…