Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yetercim çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarda temiz çıkar Allah yardımcınız olsun

ne habersiniiz kızlarr burası çok sıcak yaaaa yanıyoruzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

saram canımbenim öncelikle çok geçmiş olsun kuşum. allahım şifa versin dediğin gibi her işte bir hayır vardır tatlım allah bugününüzü aratmasın inşallah... iyi dileklerin içinde çooooooooooooooook teşekkür ederim şekerim

pikem iyiyizz çok şükür artık olayların dışında tutuyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum. şuan sular duruldu gibi zaten inşallah öyle devam eder... sen nasılsın tatlım

merhaba herkese
egem büyümeye başladı gibi. yakışıklı oldu iyice. birbirimize alışmaya çalışıyoruz. orta yolumuz yok ben uyurken o uyanık olmak istiyo ben uyanıkken uyumak istiyo.ona uymayı denedim ama olmuyo annem olmasa idare edemem gibi geliyo. onlarda 20sinde gidiyolar evlerine. bakalım bizim film ozaman başlıyo sağlığında bir terslik yok. benim göğüs uçlarım yara oldu canım çok yanıyo azcıkta göbüşüm ağrıyo arada o kdar.sıkıntım yok fazla. çevrenizde doğum yapacak varsa ve de allahın izniyle bebişler geldiğinde sizelere de tavsiyem epidural sezeryan süper bi doğum şekli şiddetle tavsiye ediyorum aklınızda olsun...
hepinizi teker teker çoooooook çooook sulu sulu öpüyorum canımarkadaşlarm benim. çok özledim sizleri güzel sohbetlerinizi... ege azcık büyüsün düzenimiz otursun koşup gelcem gene yanınızakendinize iyi bakın allaha emanet olun

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr

slm arkadaşlar hepinize tünaydın Mersin'den kucak dolusu sevgiler selamlar... çok uzun zamandır nete girebilme imkanım yoktu. kadınlar kulubune ilk girdiğim günü hatırlıyorum da bütün konulara bakıp aralarında kendime en yakın bulduğum forumu seçmek istemiştim. bana en uygunu ''sabırla bebeğini bekleyenler'' di bende sabırla bebeğimi ve size müjdeli haberlerimi vereceğim günü bekliyordum dediğim gibi nete girebilme imkanım yoktu biraz geç oldu ama benim bebişim şuan 13. haftasını dolduruyor ablaları :) mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim görüşemedik ama hep aklımdaydınız hepinize hayır duaları ettim durdum Rabbim en kısa zamanda sizide meleğinize kavuştursun diye hala da dua ediyorum. sıcak samimi arkadaşlığınızı öyle özledim ki neyse artık ayrılık yok burdayız bizde :)

tebrik ederim cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bizde 17+4 bugün cok şükür rabbime

evet canım en son sen ve leyla dye bir arkadaş vardı ikiniz hamileydiniz nasıl gidiyor anlat biraz merak ettim

canım leyla ne nehir hamileydi ben onlardan cok sonra hamile kaldım şimdi ikiside dogurdu maşallah.beni sorarsan iyiyim biraz önce dr dan geldim oğlum olacak allah izin verirse sen ne yaptın ikili testini yaptırdınmı? cinsiyetiyle ilgili bişi söylüyormu bana senin haftalarında erkege benziyo diodu haaa bu arada bende mersindeyim canım

darısı bizim de başımıza inşallah sağ salim kucağımıza alırız doktorum bana cinsiyetiyle ilgili hiçbirşey söylemedi sadece düzenli olarak kontrollerimize gidiyoruz geçen perşembe ikili testimizi yaptırdık kan testi sonucumuz henüz çıkmadı ama ense kalınlığı iyi çok şükür zaten ilk 2 ayımız düşük tehlikesiyle geçti ama şimdi düzene oturttuk sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor hiç şubat gelmeyecekmiş gibi sabırsızlanıyorum :)

selam kızlar.......
kaç gündür evime dolap yapıldı ben de temizlik falan derken bir türlü size uğrayamadım......çok şükür bitti sayılır..
o kadar yorgunum ki geçmişe bile bakamadım..
bu gün eşimin biopsi sonucunu alıcaz inş sonuç güzel çıkar sizi haberdar edicem....
keşke burda olsaydınız da biraz sohbet etseydik kafam dağılırdı........
şimdilik hoşçakalın........

kızlar mrhb bu gün eşimin kontrolleri vardı onun için has gittih sabah çok yorucu bir gündü yine eve yeni geldik sayılır şimdi çay yaptım kendime ve sizlere bakayım dedim nasılsınız kızlarrr
Tatli dilli YETERIM özledim seni ...............

hoş geldin canımmmm nasıslın kuzum

Iyi olmaya calisiyorum canim senin o kirmizi kirmizi yazan msj görünce baska bir rahatlik geliyor üzerime iyiki varsin Yeterim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…