kızlar bu gün eşimin kotrolleri vardı sabbah saat 06 00 çıktık evden ünversty gittik kan verdik önce endokrinde sonra beyin cerahiye gittik muayene olduk dr mr istedi mr için perşebeye gün verdiler öğleden sonra gözde randevumuz vardı oraya gittik eşim muayene olurken bende sabah endokrinin istediği kan sonuçlarıyla endokrine ve beyin cerahiye gitmek için labratuvara gittim ama bir sorun olmuş kan sonuçlarını şimdi veremiyoruz dediler göz polkiliniği ile labratuvar arasında merdiven inipçıkmaktan dizimin iç tarafında ceviz büyüklüğünde bir şişlik olmuç (eve gelip oturunca fark ettim )tabi kan sonuçlarını gösteremedim ama dr konuştum prşb gün mr için gelince kan sonucana göre ilaçları ayarlayalım dedi
yetercim çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarda temiz çıkar Allah yardımcınız olsun
ne habersiniiz kızlarr burası çok sıcak yaaaa yanıyoruzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yeterimmm burASIDA ÇOK SICAK.
zELALDEN HABER YOKMU
yeterimmm burASIDA ÇOK SICAK.
zELALDEN HABER YOKMU
merhaba maonyacım nasılsın sende uzun zamandır yoksun neler yapıyosun
zelalin netinde sorun var ve sanırım uzun bi müddet aramızda olamıyacak
canım menim sütünün olmasına çok sevindim minik egemizin buna ihtiyacı var çünkü.ablanlar içinde Allah haklarında hayırlısını versin ve eniştene doğru yolu göstersin demekten başka bişey gelmiyor elimizden sen kendine eşine ve bebeğine iyi bak.mevlidiniz hayırlı olsun Allah kabul etsin egemizde adıyla büyüsün su gibi duru ve temiz sağlıklı ve uzun bir ömür yaşasın hem seninle hem babasıyla beraber.
iyi geceler kızlar ben çektirdiğim boyun emarı sonucuna göre boyun fıtığı olduğumu öğrendim şimdi ilaç kullanıyorum ve doktorum bu ilaçlar bitip tedavimi oluncaya kadar bebek düşünmem gerektiğini söyledi çünkü ilaçlarım hamilelikte zararlıymış Allah yardımcımız olsun ben bu yüzden bi iki ay bebek işini ertelemek zorunda kaldım çok üzgünümama bundada bi hayır vardır diye düşünmek gerektiğine inanıyorum.bendeki son durum böyle kızlar
Kızlar herkese selamlar, sevgiler
Nasılsınız? nasıl geciyor Ramazan? Hepinizi cok özledim.. kendinize iyi bakın güzeller.. Allah göbeklerinizi doldursuninsallah...
Nehircim kendine cok iyi bak, üzme kendini sekercim..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
slm arkadaşlar hepinize tünaydın Mersin'den kucak dolusu sevgiler selamlar... çok uzun zamandır nete girebilme imkanım yoktu. kadınlar kulubune ilk girdiğim günü hatırlıyorum da bütün konulara bakıp aralarında kendime en yakın bulduğum forumu seçmek istemiştim. bana en uygunu ''sabırla bebeğini bekleyenler'' di bende sabırla bebeğimi ve size müjdeli haberlerimi vereceğim günü bekliyordum dediğim gibi nete girebilme imkanım yoktu biraz geç oldu ama benim bebişim şuan 13. haftasını dolduruyor ablaları :) mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim görüşemedik ama hep aklımdaydınız hepinize hayır duaları ettim durdum Rabbim en kısa zamanda sizide meleğinize kavuştursun diye hala da dua ediyorum. sıcak samimi arkadaşlığınızı öyle özledim ki neyse artık ayrılık yok burdayız bizde :)
tebrik ederim cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bizde 17+4 bugün cok şükür rabbime
evet canım en son sen ve leyla dye bir arkadaş vardı ikiniz hamileydiniz nasıl gidiyor anlat biraz merak ettim
canım leyla ne nehir hamileydi ben onlardan cok sonra hamile kaldım şimdi ikiside dogurdu maşallah.beni sorarsan iyiyim biraz önce dr dan geldim oğlum olacak allah izin verirse sen ne yaptın ikili testini yaptırdınmı? cinsiyetiyle ilgili bişi söylüyormu bana senin haftalarında erkege benziyo diodu haaa bu arada bende mersindeyim canım
Tatli dilli YETERIM özledim seni ...............
kızlar mrhb bu gün eşimin kontrolleri vardı onun için has gittih sabah çok yorucu bir gündü yine eve yeni geldik sayılır şimdi çay yaptım kendime ve sizlere bakayım dedim nasılsınız kızlarrr
hoş geldin canımmmm nasıslın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?